armband naambedels

Vaderdag tip: armband met naambedels voor papa en kind

Mama & Kinderen, Man By jun 10, 2021 No Comments

Nog een weekje en dan is het vaderdag. Iedere vader zal dan door zijn kinderen flink in het zonnetjes gezet worden. Dit jaar hebben wij een heel leuk origineel en persoonlijk cadeau voor papa. We hebben namelijk een armband met naambedels van Kaya Sieraden voor papa en kind. Superleuk en ik weet zeker dat hij er erg blij mee zal zijn. Gelukkig ben ik niet de enige die sieraden voor vaderdag geven erg leuk vind, Claire tipt het ook in haar artikel met 7 vaderdag cadeautips. In dit artikel vertel ik je er meer over en laat ik je de armbanden natuurlijk ook zien.

armband met naambedels

Armband met naambedels voor papa van KAYA Sieraden

Waarschijnlijk ken je KAYA Sieraden wel. Je kunt er veel verschillende soorten sieraden bestellen. Voor kinderen, vrouwen en mannen. Voor ieder is er wat wils. Voor mij voelt de liefde tussen mij en mijn kinderen onvoorwaardelijk. Voor Mark is dat niet anders. Met deze matching armbanden die echt uniek zijn draag je je geliefden dichtbij.

armband met naambedels

KAYA Sieraden heeft speciaal voor vaderdag een vaderdag collectie samengesteld. Of je nu net als mij op zoek bent naar een armband met naambedels, een sleutelhanger met tekening van je kindje of manchetknopen die gepersonaliseerd zijn dan ben je bij KAYA sieraden aan het juiste adres!

Matching leren armbanden met gravering

Voor Mark en de kinderen mocht ik de matching armbanden met naambedels uitzoeken. Het is uiteraard echt een heel persoonlijk cadeau omdat de namen van de kinderen in de armband van Mark gegraveerd staan en bij de kinderen papa & de eigen naam. Zo zijn ze altijd bij elkaar.

Het bestellen is simpel. Natuurlijk moet je een keuze maken. Dat is wel lastig moet ik bekennen. De gehele collectie is namelijk gewoon heel erg mooi. Maar als je de keuze gemaakt hebt wordt het simpel. Uitgaande van mijn keuze vul je de optie in voor de armband heren. Je kiest het aantal ringetjes en de naam of namen die gegraveerd moeten worden vul je in. Dan vul je de afmeting van de armband in en je kunt gaan bestellen. Het pakketje werd de volgende dag al verzonden en een dag later had ik het thuis. Dus mocht je nog opzoek zijn naar een origineel vaderdag cadeau dat tevens persoonlijk is dan een armband graveren voor vaderdag echt een aanrader.

Speciaal voor vader als voor kind

Mark weet natuurlijk nog niet dat hij dit fantastische cadeau zal krijgen. De kinderen wel. Ze zijn ontzettend trots en blij dat ze dezelfde armband als papa zullen dragen. Het liefst willen ze de armband nu al om, maar dan is de verrassing verpest. Doen we dus nog even niet. Ik weet zeker dat het voor papa erg speciaal zal zijn, maar dat is het voor de kinderen ook.

armband vaderdag kind

Speciaal ingepakt voor vaderdag

Wanneer je wat voor vaderdag een armband met naambedels of een ander leuk vaderdag cadeau bij KAYA sieraden bestelt dan krijg je dit verpakt in een sieradendoosje. In dit sieradendoosjes zit tevens een doekje om de bedels te poetsen zodat ze de mooie glans behouden en er zit een cadeauverpakking speciaal voor vaderdag bij. Ontzettend leuk toch?!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.