Tip: Washimals van Crayola

Mama & Kinderen By dec 02, 2019 No Comments

Washimals! Ken jij ze al? Merel is er ondertussen helemaal gek van en ook Emma vindt het erg leuk om samen met haar grote zus met deze diertjes aan de slag te gaan. Een echte cadeautip als je het mij vraagt. Daarom vertel ik er in deze review meer over:

Wat zijn Washimals?

Crayola heeft al een pluspunten vanwege de glitterdots, maar heeft een echt een hitje gescoord met de Washimals. Washimals zijn kleine diertjes, deze dieren kunnen ingekleurd worden naar keuze met de speciale stiften die bij een set horen. De dieren zijn van plastic, maar er zit een lekkere zachte stoflaag overheen. Je kunt ze keer op keer versieren want ze kunnen lekker gewassen worden en zullen na het wassen weer helemaal wit zijn.

washimals

Wat zit er in een Washimals doos

In de doos van Crayola Washimals zitten 4 diertjes, 6 stiften en een bad waar een douche bij in zit om de lieve diertjes weer helemaal te kunnen wassen. Natuurlijk moet je zelf voor het water zorgen, maar iedereen heeft dat in de kraan toch? Hier een gedeelte van de buit 😉

washimals

Een grote hit!

Toen Merel de doos zag was ze intens gelukkig. Want ze had EIN-DE-LIJK Washimals. Zij wist blijkbaar beter wat het was en wat je er mee kon dan dat ik dat wist. MAMA!! Die kun je inkleuren en wassen. Super tof, vet cool!! Dat ken je toch wel? Had jij dat vroeger niet? Uhm, nou nee.. niet echt nee.. Alsof ze in haar ivoren toren zat heeft ze zich er de hele middag mee vermaakt. Totdat haar kleine zusje uit bed kwam dan, want haar leek het ook wel wat.

washimals

Lees ook: cadeautip voor mama

Oke, ze mocht er eentje. Dat vond ook Emma natuurlijk fantastisch! Lekker kliederen en kleuren om iets wat geen blaadje is. Haar grootste wens leek uit te komen.

Eigenlijk zijn de Washimals geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar tot een jaar of 8. Emma is net 2 jaar oud. Hoewel haar Washimal niet zo’n kunstwerk was als dat van haar grote zus, kon ze zich er kostelijk mee vermaken. Normaal gesproken mag ze niet met stiften kleuren van mij. Ze vindt het namelijk erg leuk om zichzelf er mee te tatoeëren. Deed ze naar verloop van tijd ook, maar dit is dan ook weer prima van haar handjes af te halen. Ik wou dat alle stiften zo waren.

De Washimals Wassen

Wanneer de beestjes helemaal versierd zijn kun je, wanneer je wilt, ze in bad doen. Dit vond Merel erg leuk. Lekker wassen, goed droogmaken en vervolgens weer opnieuw beginnen. Wat erg leuk is aan het bad is dat de douche ook echt werkt. Wanneer je op de knopt drukt komt er namelijk echt water uit de douchekop. Top!

washimals

Knutselen zonder rommel

Nu ben ik als moeder niet heel gek op al die knutselrommel. Ik zie al snel de meest dramatische senarios voor me, maar ik beloof je; dat is met de Washimals van Crayola echt niet het geval. Ik hoor je denken, stiften en water… ik moet het nog zien. Maar lieve mensen, het is echt waar. De stiften zijn uitwasbaar, komt het in de kleding, op de handen, geen probleem, je wast het er zo af. Met een placemet of plastic tafelkleed eronder kan er daarbij ook weinig mis gaan. Echt geweldig speelgoed en een ware cadeautip voor bijvoorbeeld kerst, pakjesavond of een verjaardag.

washimals

Heb jij deze toffe dieren al in huis?

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.