Minimalistische sieraden; Less is More | Cadeautip|

Vrouw By nov 21, 2019 1 Comment

Minimalistische sieraden zijn de trend van het moment en ik ben er gek op! Vorig jaar waren ze al helemaal in, maar minimalistische sieraden blijven hot. Less is more! Met deze zilveren sieraden kun je eindeloos mixen en matchen en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Rosé goud, zilver en goud, we krijgen er geen genoeg van. Ik ben erg blij met deze trend en dat het nog wel even aanhoudt. Met de feestdagen in het verschiet is dit dan ook een echte cadeautip!

 

Minimalistische armbanden

Subtiele armbanden, ik ben er gek op. En ik ben niet de enige. Armbandjes met een klein hangertje of juist helemaal niets er aan. De zilveren armbanden bij Selected Jewels zijn dus en prachtig. Ik koos twee zilveren armbanden uit met een hangertje er aan.

Eén in zilverkleur en één in rosé goud kleur. Perfect om naast elkaar, maar ook naast een horloge te dragen. De hangers hebben een speciale betekenis voor mij, maar je kunt ze natuurlijk ook kiezen omdat je ze erg mooi vindt. Ik vind ze trouwens ook erg mooi hoor! Minimalistische sieraden, je kunt er alle kanten mee op.

Minimalistische kettingen

Voorheen was het niet bepaald hip om meerdere kettingen of hangers aan kettingen te matchen. Met minimalistische sieraden is het juist helemaal ‘je van het’. Bij de prachtige collectie van Selected Jewels zit er dan ook voor iedereen wat bij. Rondjes, parels, hartjes, veren, sterren, noem het maar. Voor ieder wat wils en perfect te matchen met elkaar.

Zo was ik helemaal weg van deze ketting met de drie prachtige, simpele en minimalistische hangers. Een erg dunne ketting met drie rondjes. Je kunt er een betekenis aan geven en dat deed ik. Ze staan namelijk voor mijn drie kindjes. Merel, Bram & Emma. Alle drie met een eigen karakter en dus een andere kleur aan de ketting. Prachtig al zeg ik het zelf.

Minimalistische oorbellen

Er zijn tijden dat grote en opzichtige oorbellen helemaal hot zijn. Maar ze moeten je ook staan. Bij mij is dat niet het geval. Daarom ben ik blij met eenvoudigere sieraden. Minimalistische oorbellen zijn mooi om te dragen en geven je ook zeker iets vrouwelijks. De oorbellen van dit moment zijn vaak vierkantjes, rondjes, of kleine eenvoudige oorbellen met steentjes. De kleur, dat maakt niet uit. Zilver, goud of rosé goud, het is allemaal goed!

minimalistische sieraden

 

Ik zelf, vind oorbellen met steentjes erg mooi. Ze geven net dat beetje meer terwijl ze echt niet heel erg opvallend hoeven te zijn. Ik koos bij Selected Jewels twee setjes oorbellen uit. Eén paar die ik eigenlijk dagelijks in heb en een ander paar die net wat chiquer oogt en bijvoorbeeld voor de feestdagen erg mooi zijn.

Ringen

Meerdere ringen aan één hand dragen, doe jij het? Met minimalistische ringen creëer je een heel mooi effect. Het is juist leuker om meerdere ringen bij elkaar te dragen. Zorg natuurlijk voor mooi gelakte nagels hierbij!

Ik koos een prachtige ring met steen uit, een ware eyecatcher die erg vrouwelijk is en tegelijkertijd niet te groot dus rustig oogt.

minimalistische sieraden

Ben jij ook zo gek op sieraden?

 

minimalistische sieraden

* Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.