The Body Shop Zesty Lemon

The Body Shop Zesty Lemon & Cool Cucumber review

Vrouw By jul 07, 2020 1 Comment
In de zomer zien we de komkommers en citroenen met regelmaat voorbij komen. Hier in huis zijn de komkommers niet aan te slepen en als het warm weer is kunnen we ook zeker genieten van heerlijk citroenwater. The Body Shop heeft speciaal voor de zomer twee Limited Editions bad- en bodycollecties uitgebracht met deze heerlijke ingrediënten. Als groot fan van The Body Shop mocht ik deze collecties uittesten en uiteraard lees je hier de review van The Body Shop Zesty Lemon & Cool Cumcumber.

Hydratatie en verfrissing

In de zomer vraagt onze huid om extra hydratatie en verfrissing. Met de producten uit de Zesty Lemon & Cool Cucumber series kunnen we onze huid extra verwennen! Dankzij het extract uit de citroenen en het sap uit de komkommers kunnen deze special editions jouw huid extra hydratatie en verfrissing bieden. Ook erg fijn; de body yoghurts hebben een fijne lichte textuur, hierdoor wordt het snel door je huid geabsorbeerd! Ik vertel je uiteraard nog veel meer over beide special editions en geef je mijn eerlijke mening zoals in ieder ander review op deze website.

The Body Shop Zesty Lemon

De Zesty Lemon lijn bestaat uit drie verschillende items.

  • Zesty Lemon Shower Gel
  • Zesty Lemon Body Yoghurt
  • Zesty Lemon Body Scrub

The Body Shop Zesty Lemon

Deze drie producten bevatten de extracten van citroenen die heerlijk verfrissend zijn en tevens de heerlijke citroengeur dragen. Fijne bijkomstigheid: dankzij deze producten ben ik sinds begin van het gebruik niet meer geprikt door muggen! 

Zesty Lemon Shower Gel | € 7,00 – 250 ml

De Zesty Lemon Shower Gel is heerlijk om je dag mee te beginnen of te eindigen. Je huid zal energiek en koel aanvoelen. De showergel heeft een handige klikdop die je makkelijk te openen is. Ook wanneer je met natte handen onder de douche staat. De gel ruikt ontzettend fris en schuimt goed op je huid tijdens het douchen. Je zult snappen dat ik niet de enige fan hier in huis ben.

Zesty Lemon Body Yoghurt | € 10,00 – 200 ml

De Zesty Lemon Body Yoghurt sluit perfect aan bij de showergel. De geur is heerlijk en hij trekt super snel in je huid. De huid voelt heerlijk glad en zacht aan. De pot waar de Body Yoghurt in zit is heerlijk vrolijk en knalgeel, net zoals de citroen uiteraard! Naast het citroenextract bevat de Body Yoghurt ook biologische Community Fair Trade Amandelmelk. Dit werkt 48 uur vochtregulerend en is dus een hele fijne bijkomstigheid. Je huid wordt de gehele dag gehydrateerd zonder dat deze body yoghurt en plakkerig gevoel achterlaat.

Zesty Lemon Body Scrub | € 18,00 – 250 ml

Misschien wel fijn grote favoriet uit deze lijn! Ik scrub mijn huid regelmatig om dode huidcellen te verwijderen. Met deze body scrub van The Body shop is scrubben echt een feestje. De scrub heeft een fijne gel textuur en er zitten ruim voldoende kleine scrubdeeltjes is. Hij ruikt heerlijk en bevat citroenschil-extract en biologische suiker die er voor zorgen dat de dode huidcellen op een milde wijze van je huid verwijderd worden. Je huid is ontzettend soepel, glad en zacht na gebruik en het ruikt ook weer eens heerlijk. Ik ben groot fan!

The body Shop Zesty Lemon

The Body Shop Cool Cucumber

De Cool Cucumber lijn bestaat uit vier verschillende items:

  • Cool Cucumber Shower Gel
  • Cool Cucumber Body Butter
  • Cool Cucumber Body Yoghurt
  • Cool Cucumber Hand Cream

The Body Shop Cool Cucumber

Uiteraard bevat deze lijn het sap van komkommers. Komkommers die heerlijk fris en prima zijn, alleen voldoen ze niet aan de uiterlijke eigenschappen om verkocht te worden in de winkel. Naast het sap van deze komkommer bevat de Cool Cucumber lijn ook een natuurlijke, biologische menthol. Menthol zorgt voor een verkoelend effect en heeft een muntachtige geur. Het heeft rustgevende en tegelijkertijd verkwikkende eigenschappen.

Cool Cucumber Shower Gel | € 7,00 – 250 ml

Dit is, net zoals de Zesty Lemon Shower Gel, een heerlijke shower gel die gemakkelijk te openen is. Hij is heerlijk fris en ook deze shower gel schuimt heerlijk! Tip: de shower gels van The Body Shop zijn ook erg fijn om in bad te gebruiken omdat ze zo heerlijk schuimen! Ik ben gek op de geur van komkommer dus dit is wel echt genieten hoor, om het vleugje munt niet te vergeten 😉 . Deze fijne, frisse shower gel bevat tevens biologische suiker.

Cool Cucumber Body Butter | € 16,00 – 200 ml

De Cool Cucumber Body Butter bevat Community Fair Trade sheaboter. Het werkt hierdoor verkoelend en maakt de huid ook gladder en het verzorgt je huid maar liefst intensief voor 72 uur.

De pot heeft een draaidop met uiteraard weer een heerlijke frisse print! De body butter smeert voller uit dan de body yoghurt waardoor je hem wel iets langer voelt op je huid, maar zeker niet te lang! Het ruikt iets meer naar munt dan de andere producten uit deze lijn waardoor je huid toch echt extra verfrissend zal aanvoelen! De boter maakt je huis echt heel erg fijn zacht en glad en de huid voelt zeer gehydrateerd aan. Zeker op mijn benen is dit product een favoriet!

Cool Cucumber Body Yoghurt | € 10,00 – 200 ml

Ook deze pot heeft een draaidop met een toffe print! Ook deze yoghurt heeft een heerlijke lichte textuur. Het smeert zeer makkelijk uit en trekt ook weer erg snel in. Het fijne is dat ook bij deze body yoghurt het gehydrateerde gevoel blijft, net zoals bij de Zesty Lemon Body Yoghurt. Het ruikt precies zoals de shower gel en voelt verkoelend aan. Een echte musthave als je net iets te lang in de zon gezeten hebt.

Cool Cucumber Hand Cream | € 5,50 – 30 ml

In de zomer zijn we meer buiten. Wanneer we ook met onze handen werken of veel in water zitten kan extra hydratatie erg prettig zijn. Niemand houdt immers van handen die als schuurpapier aanvoelen. Deze handcreme verkoelt je handen en hydrateert ze optimaal. Het bevat verzachtende Community Fair Trade sheaboter en uiteraard komkommer. De geur van munt is ook hier heerlijk aanwezig.

Deze fijne handcrème zit in een tube met draaidop, wel zo hygiënisch!  Het heeft een lichte, frisse textuur en hydrateert en verkoelt je handen op een prettige manier. Ze worden er heerlijk glad en zacht van. Ook trekt het heerlijk snel in!

Voor welke lijn zou jij gaan?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.