voordelen hoogpolig tapijt

De voordelen van een hoogpolig tapijt in je interieur

Huis & Tuin By jul 14, 2020 No Comments

Je houdt van gezelligheid en je geniet ervan als iedereen weer lekker bij elkaar is. Fijn de houtkachel aan en met je sokken of blote voetjes op het warme vloerkleed. Op deze manier creëer je sfeer en gezelligheid en daarom wil iedereen graag bij jou op visite komen. Warme kleuren, wollen kussens op de bank en een hoogpolig tapijt op de vloer.

Je appartement op vier hoog bevindt zich in een hele moderne woontoren. Wel in het centrum van de stad, maar iets te modern voor jou. Daarom heb je de inrichting zo gemaakt dat iedereen die bij je binnenkomt verrast is. Vanuit de hypermoderne centrale hal en lift kom je via een strakke overdekte witte galerij in een ouderwets knus huisje, zo lijkt het wel.

Goede start

Om die reden wilde je al vanaf het begin dat je hier woonde een hoogpolig vloerkleed kopen. Een goed begin is het halve werk, dacht je toen. En dat bleek ook helemaal te kloppen. Houten planken op de betonnen vloer gelegd, met een geluiddempende laag eronder om geluidsoverlast te voorkomen, en gelijk een mooi hoogpolig tapijt op verschillende plekken in de woning neergelegd. Het resultaat is verbluffend. Warmte en een knusse sfeer komen je tegemoet zodra je jouw huisje binnenkomt.

Nooit meer koude voeten met een hoogpolig tapijt

Het fijne van een heerlijk hoogpolig tapijt is dat je geen last meer hebt van koude voetjes. Lekker zacht en warm voelt het kleed aan je voeten. Dat komt door het prachtige dikke en lange garen. Bovendien zijn de dikke polen water- en vuilafstotend waardoor ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Goed om te weten!

Lees ook –> Interieurtip: neem een kamerboom in huis!

Een hoogpolig vloerkleed heeft daarnaast een geweldig goed akoestisch effect. Vaak klinken woonkamers hard, zeker in een appartement met veel beton en hoor je steeds een vervelende echo. Dit wordt aanzienlijk verzacht door een dik vloerkleed met hoge polen. Echo’s en harde en hoge klanken worden verminderd en de rust keert weer terug. Geef jouw interieur ook een comfort boost en geniet voortaan van die fijne warme uitstraling. Comfortabel en luxe wonen begint met de aanschaf van een hoogpolig vloerkleed.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.