Stokke Flexi Bath XL, hoe baddert dat? | Review |

Mama & Kinderen, Zwangerschap & Baby By aug 12, 2019 No Comments

Wij mochten de Stokke Flexi Bath XL Reviewen! Onlangs kregen wij een nieuwe badkamer waarbij het bad er uit ging. Het Flexi bath XL van Stokke kwam als geroepen, want Emma durft niet onder de douche. Omdat ik ook best praktisch ben leek het me ideaal om de Stokke Flexi Bath XL mee te nemen op vakantie en ook buiten te gebruiken.

Stokke Flexi bath XL

Stokke Flexi Bath XL, een opvouwbaar badje!

Wat ik echt superhandig vind is dat je het badje kunt opvouwen. Het is geen standaard bad, maar in onze inloopdouche kunnen wij hem prima kwijt. De Flexi Bath X-large heeft een badstop met warmte indicator en is maar liefst 25% groter dan de originele versie. De originele versie is te gebruiken op de Flexi Bath Standaard, maar de XL-versie niet. Zo kan een opgroeiende peuter heerlijk badderen en ook broers en zussen kunnen zelfs in dit bad.

stokke flexi bath xl

Het Flexi Bath X-large is verkrijgbaar in de kleuren White en Transparent Blue. Op het badje staat een vul-lijn tot waar je het badje mag vullen voor de kleintjes. Voor de grotere kindjes kun je het bad vullen. Wat super handig is aan de Stokke Flexi Bath, is dat je hem kan inpakken als pakketje van maar 10 cm breed! Je kan hem dus overal wegstoppen en hij is enorm ruimtebesparend én gemakkelijk om mee te nemen.

Badderen in de Stokke Flexi Bath XL

Emma is gek op badderen en was klaar om het badje uit te proberen. We besloten om dit badje in de inloopdouche te zetten, lekker makkelijk want zo bleef de rest van de badkamer droog aangezien Emma nogal van spetteren houdt. Daarbij natuurlijk erg praktisch om het meteen leeg te laten lopen en geen waterballet in de badkamer te creëren. Het badje was snel gevuld en Emma genoot van haar bad sessie. Ze wou er niet uit haha!

De Stokke Flexi Bath XL  neemt zijn vorm aan wanneer je het vult met water en is stevig in gebruik. Het badje is groot genoeg voor haar en op vakantie hebben we hem ook veelvuldig gebruikt. Na het strand even lekker in bad om al het zand weg te spoelen. Ook Bram en Merel hebben er nog regelmatig ingezeten. Ideaal! Echt een aanrader om mee te nemen op vakantie.

stokke flexi bath xl

Wij zaten namelijk in Italië in een stacaravan van Vacansoleil. Deze caravans hebben een ruime veranda en daar konden we het badje heerlijk op kwijt. Gewoon om lekker met water te spelen, maar ook om de grote poetsbeurt te doen. Emma heeft genoeg ruimte om te bewegen en ze gaat er zelfs in liggen op haar buik. Dit vindt ze erg fijn en leuk.

Stokke Flexi Bath XL

 

Wij vinden het echt een aanrader en zeker een tip om mee te nemen op vakantie!

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.