#Snapstar

#Snapstar; fashion dolls review

Geplaatst door

Ken jij de toffe #Snapstar poppen van Yulu al? Jouw dochter waarschijnlijk wel! Zo niet, weet ik zeker dat ze ze graag wil leren kennen. In deze review van #Snapstar vertel ik je dan ook graag waarom wij zo enthousiast zijn. O ja, en we geven ook een hele toffe set weg!

#Snapstar

In de #Snapstar serie zijn er zes verschillende poppen verkrijgbaar. Iedere #Snapstar pop heeft een heel eigen karakter, zo past er altijd een pop bij ieder kind.

#Snapstar

In deze gave set die wij mochten ontvangen van Yulu zaten 2 poppen, een standaard om de pop staand neer ze zetten en een magisch groen scherm om jouw pop prachtig te kunnen fotograferen en de meest fantastische fotoshoots te maken.

Snapstar

Ook is er een app die je moet downloaden en installeren op je smartphone of tablet om de meest toffe foto’s te maken en die in deze app te kunnen bewerken.

Je selecteert de pop die je op de foto wilt zetten. Vervolgens kun je in deze app allerlei verschillende achtergronden uitkiezen. Denk hierbij aan het strand, in de stad of bij een andere bezienswaardigheid. Daarnaast kun je de haarkleur veranderen, make-up op doen en nog veel meer. Het motiveert je kind om lekker creatief aan de slag te gaan, en ook niet geheel onbelangrijk, je kind leert op een veilige manier met social media om te gaan.

Snapstar

Onze mening over #Snapstar

Merel is bijna 7 jaar en vond het ge-wel-dig om deze mooie fashion dolls te mogen testen. Nadat we Blazelets mochten testen voor de speelgoed van het jaar verkiezing mochten we van Yulo ook #Snapstar reviewen. Super leuk! En wat een feest is dit voor meisjes van 6 á 7 jaar.

De #Snapstar poppen zijn erg flexibel en stevig tegelijk. Je kunt jouw pop in allerlei poses neerzetten, de mogelijkheden zijn eindeloos. De poppen hebben prachtig haar, maar dit kun je er ook erg gemakkelijk afhalen en via de app het gewenste kapsel geven. Daarnaast kun je haar ook helemaal in make-up in jouw smaak dompelen.

Het groene scherm, daar moet je even een handigheidje in hebben, maar zodra je het een aantal keer gedaan hebt is het een fluitje van een cent. Let wel op dat het kwetsbaar kan zijn en doe er rustig mee aan. Dan moet het goed komen. De pop is erg leuk om te fotograferen en in de app de mooiste plaatjes mee te maken, maar ook is het een aanrader om gewoon mee te spelen.

Voor poppen of Barbie meisjes is dit echt een aanrader. Aankleden, opmaken en foto’s maken.

Productinformatie

De #Snapstar poppen zijn verkrijgbaar bij Bol voor € 19,99. Er zijn 6 verschillende poppen verkrijgbaar.

Daarnaast zijn er ook nog meerdere accessoires te verkrijgen zoals:

 

Winactie:

Ook mag ik een uitgebreide #Snapstar set weg gaan geven! En zo doe je mee:

En vergeet niet mee te doen met onze andere winactie 😉

 • Vertel me in een reactie onder dit blog bericht, of op onder het Facebookbericht dat je meedoet!
 • Like de pagina Facebook pagina en de winactie op de Facebook van Meer met Mama.
 • Extra kans maken? Deel het Facebookbericht van Meer met Mama.
 • Voor nog een extra kans volg je de Instagram pagina van Meer met Mama.
 • Laat wanneer je hier reageert een geldig mail adres achter zodat ik contact met je kan opnemen.
 • De winactie loopt tm 2 december en de winnaar ontvangt een persoonlijk bericht van mij.
 • Over de uitslag van deze winactie kan niet gecorrespondeerd worden.

 

Om dit blog te schrijven ontvingen wij een review exemplaar. Zoals je van ons gewend bent zijn alle reviews naar waarheid geschreven.

 

20 reacties

 1. Wat superleuk. Mijn dochter van 7 is gek op poppen en dit is weer eens iets anders. Leuk dat ze ook met een app foto’s kan maken.
  Ik duim voor haar!!

 2. Super leuk!!! ? Mijn dochter zou dit echt geweldig vinden. Het staat op haar verlanglijstje voor 5-12 of haar 8ste verjaardag op 22-12 ? of voor 25-12! ??

 3. Dat zou mijn dochter ook echt heel gaaf vinden, ik doe graag mee. Volg je op Facebook en insta. Gedeeld op Facebook. Wie weet kan ik mijn dochter verrassen met een extra verjaardagscadeau

 4. Yep, deze pop ken ik! Onze dochter Hannah heeft haar hoog op haar verlanglijstje voor Sinterklaas staan namelijk?. Ik waag dan ook graag een kansje! Ook gelijk op Instagram gaan volgen (Marcia1981k)!

 5. Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Poppen en fotograferen vindt ze erg leuk en ook is ze al behoorlijk modebewust. Dit lijkt me een heel mooi cadeau voor haar.

 6. Oooo dit is super leuk zeg en ook helemaal wat voor mijn dochter! Echt wat voor Sinterklaas of misschien ook wel voor haar verjaardag binnenkort?! In ieder geval staat dit hoog op haar lijstje! Wij doen daarom dolgraag mee!!

 7. Echt leuk speelgoed voor mijn dochter. Ze is 7 en vindt barbie-achtige poppen erg leuk maar zo’n hippe Snap Star pop waar je zo’n app bij kunt gebruiken, ja, dat is het natuurlijk helemaal op vandaag. En vooruit, mocht ik de pop voor haar mogen winnen, dan mag ze elke dag wel even mijn telefoon lenen voor fotosessies.

 8. Deze pop vindt mijn kleindochter van 7 jaar vast geweldig leuk.
  Haar zou ik hier graag blij mee willen maken.
  Ze heeft nog wel een babypop, maar dit is toch heel wat anders en veel en veel leuker voor haar leeftijd.
  De babypop is ze wel wat ontgroeid.
  Ik heb geen Facebook en Instagram om privéredenen, maar ik heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop ondanks dat mee te mogen doen met deze winactie.

 9. jaaaa onze elise van 8 jaar vindt dit geweldig. ze is groot fan van poppen/barbie en deze passen perfect erbij. hoe leuk ook dat het thema van nu is doorgevoerd, want elise is ook helemaal into tiktok en YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *