BlaZeLets – Style Studio | Maak je eigen magische armbandjes!

Mama & Kinderen By okt 11, 2019 2 Comments

Bijna elk meisje is er gek op, zelf sieraden maken! Vaak worden hier kralen voor gebruikt, maar Ravensburger is met een nieuwe sensatie gekomen die hier echt punten heeft gescoord. Maak kennis met BlaZeLets – Style Studio van Ravensburger! Wij mochten het testen en wist je dat het tevens genomineerd is voor Speelgoed van het jaar?!

Wat is het?BlaZeLets

Met de BlaZeLets – Style Studio maakt iedere meid de prachtigste armbanden door midden van magisch poeder én water! Armbanden van poeder en water? Yes! In de vorm wordt er een prachtige lijn van het magische poeder gecreëerd en met de combinatie van water zal dit één geheel worden. Als dit eerste proces er op zit is het tijd om met glitters te versieren en de coolste armband is een feit! Alles wat je nodig hebt vind je in de koffer.

 

Ook genomineerd voor de Speelgoed van het jaar verkiezing: Tropical Zoo

Hoe werkt BlaZeLets – Style Studio?

In de koffer zitten alle attributen die jouw dochter nodig heeft! Je neemt een elastisch koordje uit de koffer en die bevestig je in de mal. De favoriete kleuren van het poeder worden gekozen en dit kan dan in de strooibeker geschonken worden. Let op: vul hem niet helemaal als je nog andere kleuren wil gebruiken. Met de strooibeker strooi je vervolgens het magische poeder in de mal. Als dit er in zit naar wens sluit je de vorm en doe je in het onderste deel van de koffer een laag water. Je dompelt de mal er gesloten in en na twee minuutjes is je armband bijna klaar!

BlaZeLets

Als je de vorm uit het water haalt moet deze nog wel even drogen, maar dat mag de pret niet drukken. Het zijn namelijk maar zo’n 3 á 4 minuten. Als dit is gebeurd kun je aan de slag met het kleine penseeltje en natuurlijk de glitters! Welke meid is er niet gek op? Daarna doe je er goed aan om de armband nog zo’n 20 minuutjes te laten drogen.

BlaZeLets

Ook genomineerd voor de Speelgoed van het jaar verkiezing: ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Maak de BlaZeLets armband helemaal af!

Een mooie, magische armband heeft natuurlijk ook sluitingen nodig. Deze zijn bijgeleverd in het koffertje samen met satijnachtige bandjes die het draagcomfort van de armband vergroten. Je kunt de bandjes namelijk eventueel met lijm aan de binnenkant bevestigen. De sluitingen schuif je aan de elastische draad en daar maak je natuurlijk een goede knoop in! De magische armband is af en hij zal fantastisch zijn! Een leuke tip voor de decembermaand!

De BlazeLets – Style Studio :

[bol_product_links block_id=”bol_5da3006ae0590_selected-products” products=”9200000104159449″ name=”blazelets” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Een handige set om je koffer weer goed bij te vullen:

[bol_product_links block_id=”bol_5da307858d7e1_selected-products” products=”9200000104159445″ name=”refill blazelets” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Speelgoed van het jaar verkiezing

Onze Merel is groot fan van deze toffe set! Met BlaZeLets – Style Studio heeft ze al een aantal armbandjes voor haarzelf en haar vriendinnetjes gemaakt. Super trots was ze ook op het eindresultaat. Haar stem voor de Speelgoed van het jaar verkiezing is inmiddels ingezonden en het zou je niet verrassen dat die naar BlaZeLets is gegaan. Wist je dat je nog tm 3 november kunt stemmen? Zeker doen! En vergeet niet om de kleurplaat van de speelgoed van het jaar verkiezing te downloaden, in te kleuren en op te sturen! Je maakt namelijk kans op één van de genomineerde speelgoed artikelen! Super leuk!

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.