drama for mama

Save your drama for mama!

Mama & Kinderen By jun 16, 2018 2 Comments

Ken je dat? Je kind is poeslief op school, poeslief bij vriendjes en vriendinnetjes en poeslief bij opa en oma. Tot het moment dat jij ze komt ophalen of ze thuis zijn? Mijn kinderen zijn nogal goed in save the drama for mama!

Een prinsesje

Merel is superlief, nee echt, ik ken weinig kinderen die zo lief en zachtaardig zijn. Ook erg behulpzaam en eigenlijk iets te volwassen voor haar leeftijd. Ze luistert over het algemeen prima en spelen bij iemand is eigenlijk nooit een probleem. Ze luistert en doet gewoon erg lief. Vaak als ze gaat logeren hoor ik van mij moeder; Ze was zo lief, niets mee te doen gehad!  Totdat ik of Mark binnenkom dan he?! Save he drama for mama is iets waar ze erg goed in is. Op het moment dat ik binnenkom lijkt het wel een losgeslagen aap.. rennen, springen, klauteren.. Eigenlijk alles wat ze niet in huis hoort te doen. Ze moet alle aandacht opeisen. Of dat nu positief of negatief is? Dat maakt dr op dat moment niet zoveel uit. Als de ogen maar op haar gericht zijn. Niet altijd doet ze dat hoor, soms is er niets aan de hand en soms bewaard ze alle drama for mama tot we thuis zijn. Dat prinsesje? Daar is dan weinig van over. Het lijkt wel of ze weer helemaal moet acclimatiseren. O en als er een vriendinnetje komt spelen? Dan weet ze soms helemaal niet meer hoe gek ze moet doen.

Dat lieve jochie

Bram heeft het iets minder.. Als er een vriendje komt kan hij soms wat drukker doen, maar het kan ook zijn dat ik ze de hele middag niet zie. Dan moet ik naar boven komen kijken of ze niet in slaap gevallen zijn want het is zo stil.. Dan zitten ze heerlijk met de auto’s te spelen. Maar ook als Bram uit logeren is geweest is het feest. De hele dag hebben mijn ouders er dan niets mee te doen gehad. Hij kleurt, hij speelt met klei of z’n Pokémon kaartjes, hij is gezellig en rustig. En dan kom ik binnen.. Hij springt in m’n armen! Dat is dan nog lief!! 1 minuut later lijkt het alsof er een bom ontploft is en hij zo’n 1000 Skittles naar binnen heeft gewerkt. Dan is hij zo ontzettend druk, maar ook kan hij erg dwars zijn. En meestal bewaard hij het niet voor thuis..

typisch jongens

Emma kent save the drama for mama nog niet!!

Save the drama for mama heeft Emma gelukkig nog niet uitgevonden.. Nu begint ze soms wat eenkennig te worden en is het drama als ik even uit haar zicht ben. Maar verder kent ze het gelukkig nog niet.

gepersonaliseerd cadeau

Heb jij weleens last van het save the drama for mama probleem?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

  1. tamara schreef:

    Wat onwijs grappig geschreven het stukje van het prinsesje blijft weinig over heerlijk gewoon

  2. Chantal | Capital Monday schreef:

    O wat lastig lijkt me dat. Ik heb nog geen kinderen dus de herkenning is er nog niet.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.