Gratis geboortekaartjes? Doe altijd mee aan de actie!

Zwangerschap & Baby By jun 16, 2018 1 Comment

Als je zwanger bent denk je al over veel dingen na, zo ook over geboortekaartjes. Er zijn verschillende websites met leuke acties waar je aan mee kunt doen. Zo bestaat er ook een actie bij Kaartje2Go.nl, beval jij op je uitgerekende datum en heb je dat minstens 3 weken van te voren doorgegeven? Dan win je gratis geboortekaartjes.

Waarom je altijd mee moet doen:

Een baby gaat je al flink wat duiten kosten. Geloof me! Gratis geboortekaartjes zijn dan wel lekker hoor. Oke, niet iedereen bevalt op de uitgerekende datum, maar je weet het maar nooit. Niet op de uitgerekende datum bevallen? Dan krijg je bij een bestelling alsnog 10% korting.

Ik beviel op de uitgerekende datum

Precies 40 weken was ik zwanger toen ik op de uitgerekende datum 22 september 2017 beviel van Emma. Onze andere geboortekaartjes hebben wij ook besteld bij Kaartje2Go. Ik had een erg zware zwangerschap toen ik zwanger was van Emma. Die 40 weken zou ik nooit halen… Ik had zware bekkeninstabiliteit, mijn ijzer was veel te laag en Emma at mij letterlijk op. Ik viel kilo’s af vanaf 35 weken in plaats van dat ik aankwam. Ook had ik s’nachts al een aantal keer flinke weeën gehad toen ik 36 weken zwanger was. De verloskundige was er dan ook van overtuigd dat ze zich wel eerder zou melden. En ik ook. Na eindeloze strippogingen vanaf week 37 werd Emma geboren. Na precies 40 weken… Met 39+5 werd ik voor de laatste keer gestript. Ik kon niet meer, dit zou de laatste keer zijn en anders zou er na het weekend worden overlegt over eventueel inleiden.. Dit was dus niet nodig, want ik beviel op vrijdag. gratis geboortekaartjes

Gratis geboortekaartjes?

Nee mensen, dus niet. Ik ging er vanuit dat ik echt wel eerder zou bevallen. Dat gevoel had ik, net zoals mijn verloskundige. Die 40 weken? Dat zou echt niet gebeuren… Dus wel, en ik deed niet mee aan de actie. Lekker dom he?

Doe dus mee aan die actie!!

Ik deed niet mee, was het ook een beetje vergeten om eerlijk te zijn. Dom, dom, dom!! Maar maak niet dezelfde fout als mij. Zorg dat je je op tijd inschrijft. Je weet maar nooit 😉

P.s: Dit is absoluut geen samenwerking, maar ik wil jullie alleen even tippen! 🙂 Wil je je inschrijven voor de actie dat kan hier!

Wanneer ben jij bevallen? Te laat, te vroeg of op de uitgerekende datum?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Xarifa schreef:

    Goede tip! Mocht ik ooit zwanger worden, haha!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.