parkeerbeugel

Parkeerbeugel kopen? Dit zijn de voordelen!

Huis & Tuin By feb 15, 2021 No Comments

Beschikt jouw parkeerplaats of de parkeerplaats op jouw oprit al over een parkeerbeugel? Eén van de voordelen is dat het een extra stukje veiligheid kan bieden, maar dat is echt niet het enige. In dit artikel lees je meer over de voordelen van een parkeerbeugel:

De parkeerplaats toewijzen doormiddel van een parkeerbeugel:

Een belangrijk voordeel van een parkeerbeugel is dat deze de parkeerplaats toewijst. Een parkeer beugel bakent de parkeerplaats namelijk af, er wordt aangegeven dat het om een gereserveerde of toegewezen parkeerplaats gaat. Je gaat hier foutparkeerders mee tegen omdat de auto er alleen geparkeerd kan worden als jij een sleutel of afstandsbediening van de beugel hebt. Jouw plek kan dus niet door de auto van een ander ingenomen worden.

Extra veiligheid:

Naast dat een parkeerbeugel een toewijzing geeft over het wel of niet kunnen parkeren van een auto op de bewuste plek, geeft de beugel extra veiligheid. Wist je namelijk dat op parkeerplekken vaak kleine ongelukjes plaatsvinden? Door het plaatsen van een parkeerbeugel kan dit goed voorkomen worden. Ze reflecteren namelijk op bepaalde plekken zodat ze altijd goed zichtbaar zijn, ook in de nacht en avond. Daarnaast zijn er ook beugels beschikbaar met stootdempers die er voor zorgen dat wanneer je er tegen stoot de schade minimaal is. Erg fijn is dat deze dempers na een schik de originele positie weer zullen aannemen.

Diversiteit aan verschillende modellen qua parkeerbeugel

Afhankelijk van de wensen die jij hebt, zijn er diverse soorten modellen verkrijgbaar van verschillende soorten materialen. Er zijn onderhoudsarme modellen verkrijgbaar van onder andere kunststof, maar er zijn ook roestbestendige modellen beschikbaar. Door de diverse mogelijkheden zijn ze zowel buiten op de parkeerplaats, als binnen in een garage prima te plaatsen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het verankeren van de beugel en natuurlijk de beveiliging. Ga je voor automatische vergrendeling, stootblokken of reflecterende vlakken op de parkeerbeugel? Misschien wel allemaal!  Je kunt er vanuit gaan dat voor alle wensen die jij hebt er een geschikte beugel beschikbaar is!

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.