outfit Ideeën

Outfit ideeën voor je kleintje

Mama & Kinderen By jun 14, 2022 No Comments

Zoals elke ouder weet, kan het een uitdaging zijn om kinderen ’s morgens aan te kleden. Sommige dagen voelt het alsof ze gewoon niets hebben om aan te trekken! Als je op zoek bent naar wat nieuwe inspiratie, bekijk dan deze stijlvolle outfit ideeën voor kinderen. Van trendy jeans met scheuren tot schattige jurkjes met opdruk, er is voor elk wat wils. En het beste van alles is dat deze looks gemakkelijk samen te stellen zijn met items die je waarschijnlijk al in de kast van je kind hebt hangen. Dus als je de volgende keer gefrustreerd voor hun kast staat, haal dan diep adem en probeer een van deze ensembles. Met een beetje geluk zijn jullie allebei in een mum van tijd de deur uit en zien jullie er goed uit!

Begin met een solide basis

Elke ouder weet dat een goede basis essentieel is voor de garderobe van zijn kind. Maar met alle keuzes die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Een goede plek om te beginnen is bij de basis. Elk kind heeft een paar belangrijke items nodig die kunnen worden gemengd en gecombineerd om eindeloze outfitmogelijkheden te creëren. Ga op zoek naar comfortabele jeans, neutrale T-shirts en veelzijdige jasjes die je zowel chic als chic kunt dragen. Met een basis van basisstukken heeft je kind altijd iets om aan te trekken, ongeacht de gelegenheid. Bovendien kun je op de lange termijn geld besparen door te mixen en te matchen in plaats van complete outfits te kopen. Dus als je de volgende keer gaat winkelen voor je kind, houd dan de basis in gedachten en bouw de garderobe vanaf de basis op voor eindeloze modemogelijkheden.

Voeg laagjes toe voor warmte

Als het erom gaat warm te blijven in de winter, is het belangrijk laagjes aan te brengen. En dat geldt ook voor kinderen! Maar wat is de beste manier om laagjes kleding aan te brengen zodat je kind warm blijft zonder eruit te zien als een kleine marshmallow? Hier zijn wat tips:

  • Begin met een basislaag van lichte, ademende stof, zoals wol of katoen. Dit helpt vocht af te voeren en houdt de huid van je kind droog.
  • Voeg een tweede laag van isolerend materiaal toe, zoals fleece of dons. Dit houdt de warmte vast en houdt je kind warm.
  • Tot slot maak je het af met een waterdichte buitenlaag. Deze beschermt je kind tegen de elementen en zorgt ervoor dat hij droog en comfortabel blijft.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de temperatuur gedurende dag verandert en het bijvoorbeeld enkel in de ochtend koud is. Vergeet niet om lagen toe te voegen of te verwijderen als dat nodig is.

Kies comfortabele stoffen

Comfort is de sleutel als het gaat om kinderkleding. Niemand wil de hele dag aan een kriebeltrui moeten trekken of voortdurend slecht passende kleding moeten aanpassen. Gelukkig zijn er genoeg comfortabele stoffen die ook stijlvol en duurzaam zijn. Katoen is altijd een goede keuze voor kinderkleding, omdat het zacht en ademend is. Linnen is ook een goede optie, omdat het licht is en met elke wasbeurt zachter wordt. Voor kouder weer is wol een uitstekende stof voor kinderkleding, omdat het warm is en de gevoelige huid niet irriteert. Gelukkig zijn er veel kinderkledingmerken waaronder jubel kinderkleding waar je terecht kun voor comfortabele stoffen. Met zo veel comfortabele stoffen om uit te kiezen, is er geen excuus voor oncomfortabele kinderkleding!

Veel plezier met patronen en kleuren

Het is geen geheim dat kinderen dol zijn op patronen en kleuren. Of het nu gaat om een wilde print of een felle kleur, opvallende ontwerpen hebben iets aantrekkelijks voor kinderen. En hoewel verschillende kinderen hun eigen unieke voorkeuren hebben, zijn er een aantal algemene tips die je kunnen helpen om een geweldige outfit met patroon samen te stellen voor je kleintje. Ten eerste, denk aan het algemene silhouet. Een eenvoudige vorm zal het patroon accentueren, terwijl een meer gedetailleerd ontwerp verloren kan gaan in een drukke print. Ten tweede, denk na over de schaal van het patroon. Kleinere patronen zijn vaak veelzijdiger en kunnen zowel chic als modieus worden gekleed, terwijl grotere prints een serieus statement kunnen maken. En tot slot, wees niet bang om te mixen en matchen! Het mixen van verschillende kleuren en patronen is een geweldige manier om een unieke look te creëren die echt opvalt. Er zijn veel merken te vinden die gek zijn op het spelen van patronen en kleuren, waaronder nono kinderkleding. Dus laat je creativiteit de vrije loop en laat de persoonlijkheid van je kind doorschijnen in de kleding.

Speel met accessoires

Een outfit is niet compleet zonder de juiste accessoires. Zelf een outfit met enkel basisitems kun je makkelijk afmaken door het toevoegen van leuke accessoires. Als je wat inspiratie zoekt, zijn hier een paar ideeën om je op weg te helpen. Voor een meisjesachtige look kun je een roze jurk combineren met mooie sieraden en een glinsterende hoofdband. Als je kind avontuurlijk is, ga dan voor een wilde print of een eclectische mix van patronen. En vergeet de schoenen niet! Funky sneakers laten elke outfit echt knallen. Voor jongens kan een coole zonnebril elke basic outfit omtoveren tot een stijlvol geheel. Een trendy hoed of sjaal is ook een goede manier om een look wat persoonlijker te maken.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.