Oordoppen mee op vakantie super handig! | Oordoppen Fiio F5 |

Vrouw By mei 28, 2018 15 Comments

In de meivakantie zijn wij zoals je misschien al gelezen hebt op vakantie geweest en we hebben genoten. In aantocht naar de vakantie maakte ik lijstjes over wat er mee moest zodat ik niets vergeten zou. Zo stonden op het lijstje ook oordopjes. Oordopjes voor in het vliegtuig maar ook zeker oordopjes die we konden gebruiken voor onze telefoons in het vliegtuig en voor op de tablets. En wist je dat in vliegtuigen waar kleine beeldschermpjes zijn je ook oordopjes kunt inpluggen voor geluid? Wij hebben de oordoppen Fiio F5 getest.

oordoppen fiio f5

Waarom oordopjes in het vliegtuig?

Tijdens het opstijgen en landen kun je last krijgen van de druk op je oren. Voor volwassenen is dit al vervelend maar voor kinderen helemaal. Wij hadden oorplugs mee en oordopjes van Fiio, de Fiio F5 editie. De oorplugs hebben we eigenlijk niet gebruikt. Met de oordopjes van Fiio die je kunt gebruiken voor je telefoon hadden de kinderen helemaal geen last van de druk op de oren. Vooraf hadden we films van Netflix gedownload zodat ze films offline konden kijken in het vliegtuig. Oordopjes in de telefoon zodat mensen om ons heen geen last hadden en lekker kijken! Met de in-ear oordopjes hadden ze dus helemaal geen last tijdens het landen en opstijgen. Wij waren blij en de kinderen vermaakten zich prima in het vliegtuig, is toch altijd even spannend zo’n vliegreis.

Ook ik gebruik oordoppen

Op het strand lag ik heerlijk met de oordopjes in hoor! Fijn een muziekje op de achtergrond. Natuurlijk niet te hard want je wilt wel de kinderen in de gaten kunnen houden. Heel prettig bij de oordoppen van Fiio F5 is dat je het volume kunt regelen via de kabel. Je hebt dus geen geklooi met je telefoon.

oordoppen fiio f5

De kindjes en de oordoppen

De kinderen hebben de oordoppen Fiio F5 ook regelmatig gebruikt. Bram zit af en toe achter de laptop een filmpje te kijken en ook dan laat ik hem de oordoppen gebruiken. Ik vind het namelijk niet erg prettig om allerlei geluiden door elkaar te horen. Zo kan hij rustig zijn filmpje kijken als wij bijvoorbeeld tv kijken of als de radio aanstaat.

Uittesten oordoppen Fiio F5

Wij hebben voor deze vakantie dus de oordoppen Fiio F5 uitgetest. Ik denk dat je wel al hebt kunnen merken dat wij er blij mee zijn! Het geluid is erg prettig, het stoort niet en ze passen ook goed bij de kinderen. Wat ik erg prettig vind is dat er 2 kabels bij zitten. Voor mijn Android telefoon ging het prima en voor de Ipad ook! Ook is het een erg mooi en uitgebreid setje.

oordoppen fiio f5

De verpakking is stevig en ook mooi en compact. Er zitten 6 setjes afneembare dopjes in die je kunt aanbrengen op de metalen oordoppen. De afneembare dopjes zitten goed bevestigd op de metalen oordoppen en je zult ze dus ook niet snel verliezen. Ik ben dik tevreden met deze oordoppen en kan je ze met een gerust hart aanraden!

Waar gebruik jij oordoppen voor?

 

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

15 Comments

 1. Marijke schreef:

  Hier vraag ik ook regelmatig of ze even oordoppen willen pakken. Vlogs en filmpjes van 2 kids door elkaar, pfff en dan maar roepen dat de ander hem zachter moet zetten. Doppen in dus!

 2. Merel schreef:

  O dit is echt superhandig, zeker omdat je geen druk op je oren ervaart door de oordopjes. Daar heb ik altijd zo’n hekel aan bij vliegen. Deze lijken me ideaal!

 3. Melissa schreef:

  Eigen oordopjes in vliegtuig is altijd fijn ipv die koptelefoontjrs die ze daar uitdelen.

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Ik gebruik oordopjes om naar muziek te luisteren tijdens het hardlopen. En ook om Kdrama te kijken, zonder dat de kinderen steeds zeggen dat dat stom is.

 5. Manon schreef:

  Fijn, dat ze er minder last door hebben! Ik vind eigen oordoppen meenemen ook altijd veel fijner, die koptelefoontjes die je in het vliegtuig krijgt zitten vreselijk!

 6. Jamey schreef:

  Ik wil ze elke keer meenemen maar blijf ze telkens weer vergeten in te pakken!

 7. Mariëlle | Me-licious schreef:

  Fijn zeg van die goede oordoppen. Ze komen op de meeste gekke momenten altijd van pas bij mij.

 8. Judith schreef:

  Ik heb eigenlijk altijd een koptelefoon bij me, vind ik prettiger

 9. Lodi schreef:

  Ik gebruikte ze vroeger met hardlopen en om handsfree te bellen, nu eigenlijk nooit meer. Fijn dat jullie zo tevreden waren er mee.

 10. Daisy schreef:

  Oordopjes gebruik ik niet zo veel: tijdens het sporten en op het vliegtuig en het strand. Voor de rest eigenlijk niet zo.

 11. Elisabeth schreef:

  Ik gebruik meestal oordoppen als ik niet kan slapen in bed, zodat ik ff wat kan kijken. Of als ik aan het folderen ben om muziek te luisteren.

 12. priscilla schreef:

  Ik heb altijd oordopjes bij me. Ik vind het vooral in de trein erg handig.

 13. Janet | thatonetime schreef:

  Ik gebruik de bijbehorende oordoppen van mijn Iphone. Ik wil graag nog eens een noise cancelling hoofdtelefoon, lijkt me ideaal!

 14. Kevin schreef:

  Dat het druk verlagend met vliegen is wist, super relaxt is dat! Ik gebruik oordoppen verder om mezelf af te zonderen van de omgeving en te focussen op het werk of tijdens het studeren.

 15. Oma Will schreef:

  Ik vind oordoppen niet zo fijn.
  Nadat ik een flapoorcorrectie heb gehad, gaan de oordopjes er niet meer zo gemakkelijk in.
  Je kunt ook oordoppen op maat laten maken, mijn man heeft dat ook, omdat hij geen harde geluiden kan verdragen bij een film in de bioscoop.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.