zonder smartphone
Vrouw

Oordoppen mee op vakantie super handig! | Oordoppen Fiio F5 |


In de meivakantie zijn wij zoals je misschien al gelezen hebt op vakantie geweest en we hebben genoten. In aantocht naar de vakantie maakte ik lijstjes over wat er mee moest zodat ik niets vergeten zou. Zo stonden op het lijstje ook oordopjes. Oordopjes voor in het vliegtuig maar ook zeker oordopjes die we konden gebruiken voor onze telefoons in het vliegtuig en voor op de tablets. En wist je dat in vliegtuigen waar kleine beeldschermpjes zijn je ook oordopjes kunt inpluggen voor geluid? Wij hebben de oordoppen Fiio F5 getest.

oordoppen fiio f5

Waarom oordopjes in het vliegtuig?

Tijdens het opstijgen en landen kun je last krijgen van de druk op je oren. Voor volwassenen is dit al vervelend maar voor kinderen helemaal. Wij hadden oorplugs mee en oordopjes van Fiio, de Fiio F5 editie. De oorplugs hebben we eigenlijk niet gebruikt. Met de oordopjes van Fiio die je kunt gebruiken voor je telefoon hadden de kinderen helemaal geen last van de druk op de oren. Vooraf hadden we films van Netflix gedownload zodat ze films offline konden kijken in het vliegtuig. Oordopjes in de telefoon zodat mensen om ons heen geen last hadden en lekker kijken! Met de in-ear oordopjes hadden ze dus helemaal geen last tijdens het landen en opstijgen. Wij waren blij en de kinderen vermaakten zich prima in het vliegtuig, is toch altijd even spannend zo’n vliegreis.

Ook ik gebruik oordoppen

Op het strand lag ik heerlijk met de oordopjes in hoor! Fijn een muziekje op de achtergrond. Natuurlijk niet te hard want je wilt wel de kinderen in de gaten kunnen houden. Heel prettig bij de oordoppen van Fiio F5 is dat je het volume kunt regelen via de kabel. Je hebt dus geen geklooi met je telefoon.

oordoppen fiio f5

De kindjes en de oordoppen

De kinderen hebben de oordoppen Fiio F5 ook regelmatig gebruikt. Bram zit af en toe achter de laptop een filmpje te kijken en ook dan laat ik hem de oordoppen gebruiken. Ik vind het namelijk niet erg prettig om allerlei geluiden door elkaar te horen. Zo kan hij rustig zijn filmpje kijken als wij bijvoorbeeld tv kijken of als de radio aanstaat.

Uittesten oordoppen Fiio F5

Wij hebben voor deze vakantie dus de oordoppen Fiio F5 uitgetest. Ik denk dat je wel al hebt kunnen merken dat wij er blij mee zijn! Het geluid is erg prettig, het stoort niet en ze passen ook goed bij de kinderen. Wat ik erg prettig vind is dat er 2 kabels bij zitten. Voor mijn Android telefoon ging het prima en voor de Ipad ook! Ook is het een erg mooi en uitgebreid setje.

oordoppen fiio f5

De verpakking is stevig en ook mooi en compact. Er zitten 6 setjes afneembare dopjes in die je kunt aanbrengen op de metalen oordoppen. De afneembare dopjes zitten goed bevestigd op de metalen oordoppen en je zult ze dus ook niet snel verliezen. Ik ben dik tevreden met deze oordoppen en kan je ze met een gerust hart aanraden!

Waar gebruik jij oordoppen voor?

 

 

 

 

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

18 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: