vliegvakantie met kinderen

Een aanrader voor een vliegvakantie met kinderen!

Vakantie & Uitjes By mei 12, 2018 No Comments

Vorige week was het dan zo ver! De vakantie waar we zo naar hadden uitgekeken. We vlogen met 2 kleuters en een baby naar Gran Canaria, één van de Canarische Eilanden. En het hotel waar we zaten, dat was zeker een aanrader!! Ik zou het zo weer boeken. Dit is het perfecte hotel voor een vliegvakantie met kinderen. Waarom?  Dat ga ik je nu vertellen!

Maar eerst de vliegreis

Gran Canaria met kinderen is erg leuk! Het weer is bijna altijd goed. Wel is het voor kinderen misschien best lang vliegen. Een vlucht van Amsterdam naar Las Palmas duurt zo ongeveer 4,5 uur. En 4,5 uur is voor kinderen best lang. Maar, een goede voorbereiding is het halve werk. Dan heb je daarnaast nog een beetje geluk nodig. En dat geluk, dat hadden wij gelukkig bij alle 3 de kindjes. Merel en Bram hadden een eigen stoel, maar omdat Emma nog een baby is moest ze op schoot. Hoewel ik een beetje angstig voor de vluchten was, is deze vliegvakantie met kinderen me prima bevallen.

Hotel Servatur Waikiki in Playa del Ingles, Gran Canaria

Zoals je misschien gelezen hebt moesten wij onze vakantie om boeken, iets met verbouwen van het zwembad en ik zocht daardoor een ander geschikt hotel voor kinderen. Nou kan ik je vertellen, dit is een aanrader hoor! Ga je naar Gran Canaria met kinderen, dat moet je echt dit hotel boeken. Ik zou er volgend jaar zo weer heen gaan.

All Inclusive

We hadden de hele week lekker All Inclusive en het was zeker er gevarieerd. Het eten was er goed en ook voor de moeilijke eters onder ons zit er zeker altijd wat tussen. De hele dag kun je hier eten en drinken en het is allemaal prima voor elkaar. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en alle aandacht besteden ze ook zeker goed aan de kinderen.

Entertainment

Entertainment genoeg! Bijna elk uur staat er wel ergens op het resort wat op de planning waar je aan mee zou kunnen doen. En ook aan de kinderen is weer gedacht. Zo kan op een vakantie met kinderen een kinderdisco niet gemist worden en in dit hotel is het elke avond kinderdisco!  Met aansluitend een show voor de volwassenen maar ook hier lopen genoeg kinderen rond. Ze kijken de ogen uit. Ook is er voor de kinderen een kidsclub waar overdag activiteiten georganiseerd worden en waar geknutseld kan worden. In de middag is er standaard een bingo, wel voor de volwassenen dan. En dit is op het terras. Het animatie team is erg leuk, spontaan en pakt altijd uit.

Speeltuin en kinderbad alles waar het om gaat op een vakantie met kinderen.

Ook is er een speeltuin voor de kinderen. 1 grote zandbak met allerlei toestellen waar de kinderen zich goed vermaken kunnen. Dit grenst bijna aan het kinderbad.

Het kinderbad is gescheiden van door middel van een hekje van de speeltuin maar eigenlijk grenst het er wel aan. Dit kinderzwembad is echt fantastisch voor een geweldige vakantie met kinderen.

vliegvakantie met kinderen

Hotelkamers

De kamers zijn erg netjes. Ik heb geen insect in het hotel gezien. Ook zijn de kamers erg schoon en wordt er elke dag schoongemaakt. Mocht je een keer willen overslaan dan kun je een kaartje aan de deur hangen. Op de kamers is ook airco aanwezig waarbij je zelf de stand in kunt stellen of kunt instellen of het aan of uit moet. Ook is er gratis Wifi en een televisie waar ook 2 Nederlandse zenders zitten, RTL4 en Nederland 1, handig als de kinderen een dutje doen en jij op de kamer zit 😉 .

Ga jij voor een vliegvakantie met kinderen of liever niet?

 

  • Dit is GEEN gesponsord artikel, maar mijn eigen ervaring die ik natuurlijk graag met jullie deel! 😉

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.