stoere jongensarmband

Eindelijk een stoere jongensarmband voor Bram! |tip|

Mama & Kinderen By jul 29, 2018 No Comments

Als je een dochter hebt zul je zeer waarschijnlijk haar grote liefde voor sieraden kennen. Hier is dat niet anders. Een collectie met roze, glinsterende en felle kleuren aan kindersieraden is het gevolg. Heel leuk natuurlijk, want ze is er zo trots op! Maar dan hebben wij ook nog een zoon, Bram. Bram kon erg verdrietig worden als Merel weer eens met een nieuw sieraad thuis kwam die ze van bijvoorbeeld oma gekregen had. Want meisjesarmbanden zijn in bijna elke winkel wel te krijgen, maar een stoere jongensarmband is nog niet zo makkelijk te vinden in een winkel in het dorp. De perfecte stoere jongensarmband voor Bram is gearriveerd!  Wat is hij er blij mee en ó zo trots!

Een cadeautje voor Bram

Bijna een maand geleden werd Bram geopereerd. Zijn vinger was tussen het raam gekomen op school en daar heeft hij toch echt wel lang last van gehad. Tussen het moment dat het gebeurd was en de daadwerkelijke operatie zaten veel bezoekjes aan diverse artsen. Maar toen eenmaal het moment daar was, na 6 verschrikkelijke weken waren we blij dat het zover was. Het ziekenbezoek nam altijd een cadeautje mee. Ik wou graag iets aan Bram geven waar hij echt blij van zou worden, maar waar hij ook lang plezier van zou hebben. Bij Lovy vond ik de perfecte stoere jongensarmband voor Bram.

De stoere jongensarmband van Lovy

Ik vind dit stoere edelsteenarmband echt perfect voor Bram. Deze stoere jongensarmband is gemaakt van tijgeroogkralen van 4mm. Er zitten tussen de tijgeroogkralen drie zilveren sterretjes van 5mm. Het is een positief symbool dat voor dapperheid en perfectie staat. Erg toepasselijk vond ik! De tijgeroogkralen beschermen je voor negatieve invloeden van buitenaf en zorgen ook voor vertrouwen, moed en rust.

stoere jongensarmband

De reactie van Bram

Eerst wil ik even zeggen dat het cadeautje ook echt als een cadeau geleverd werd! Erg mooi ingepakt, kunnen veel shops wat van leren!lovy Het armbandje zit in een luxe sieradendoosje dat verpakt als cadeau is en er zit ook een wenskaartje bij om een persoonlijke boodschap op te zetten. Ook een beschrijving met onderhoudstips zul je bijgeleverd krijgen.lovy

Maar dan nu, waar het om gaat. Wat vond Bram er van? Ik ben wel super enthouisiast, maar dat is niet waar het om gaat.stoere jongensarmband

Ik geloof niet dat ik mijn zoon ooit zo blij met een cadeau heb gezien. Hij werd er een beetje emotioneel van. Toen hij het openmaakte kwam er een grote lach op zijn gezicht, zijn oogjes twinkelden en hij glunderde helemaal. Hij gaf me een knuffel en kroop tegen me aan. Waar hij normaal gesproken best uitbundig zijn kan, was hij nu eigenlijk een beetje perplex. Want een stoere jongensarmband, iets waar hij al vaak genoeg naar gezocht had in een winkel, was er nu eindelijk. Perfect voor hem.

De armband mag niet meer af.

Je zult begrijpen dat deze stoere jongensarmband en Bram nu onafscheidelijk zijn. De armband moest om naar school, opa’s en oma’s, ooms en tantes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes moesten de armband bewonderen. Toen Bram een middag ging ravotten in het speelbos moest de armband thuis blijven van mij. Ik was als de dood dat hij de armband zou verliezen. Daar ging een hele discussie aan vooraf hoor! De armband draagt hij eigenlijk dag en nacht, ze zijn onafscheidelijk geworden. De armband betekent zoveel voor Bram en dat vind ik heel fijn. Het was dus echt het perfecte cadeau!

stoere jongensarmband

Ben jij nu ook opzoek naar een stoere jongensarmband, neem dan zeker een kijkje in de shop van Lovy. En ben je opzoek naar een ander sieraad, iets voor een speciale gelegenheid, voor je dochter, of voor jezelf, dan kun je hier ook prima terecht!

Als Emma 1 jaar wordt zal ik ook een prachtig armbandje voor haar uitzoeken bij Lovy. Had ik al verteld dat de armbandjes op maat gemaakt worden? Nee he? Nou bij deze! De service is echt perfect en ik kan niet anders dan je aanraden hier je sieraad te bestellen voor welke gelegenheid dan ook!

 

Liefs Maddy

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.