Mijn favoriete merken toffe en betaalbare kinderkleding

Mama & Kinderen, Zwangerschap & Baby By okt 07, 2019 No Comments

Toffe kinderkleding hoeft niet duur te zijn. Nu alle ouders de kinderbijslag weer binnen hebben gaan velen ook weer één of meerdere toffe outfits shoppen voor hun kids. Daarbij zoeken we natuurlijk naar kinderkleding van goede kwaliteit, maar ook is het van belang dat het betaalbare kinderkleding is natuurlijk. Ik bedoel, waarom te veel betalen? Mijn favoriete merken, die betaalbaar zijn en van goede kwaliteit zijn deel ik in dit blog met je.

Betaalbare kinderkleding, dit zijn 4 van mijn favoriete merken:

Kinderkleding is er in vele soorten en maten, maar ook diverse merken. Ze zijn ontelbaar. Ik ben groot fan van H&M en Zara, maar ook andere, wat exclusievere, maar toch betaalbare kinderkleding waar niet elk ander kind inloopt vind ik erg leuk om te combineren. Ik ben fan van vele merken, maar licht er hier 4 voor je uit:

1) B.Nosy

Een merk dat ontzettend hip is, maar tevens kinderkleding heeft van goede kwaliteit. Ik heb kleding die Merel gedragen heeft van B.Nosy nu bij Emma in de kast in hangen. Het pilt niet en ook wordt de kleding van B.Nosy niet faal.

Betaalbare kinderkleding

Bron: www.jayno.nl

 

Over de nieuwe collectie ben ik ook erg enthousiast! De ontwerpers werden geïnspireerd door legendarische jongens en coole stadsmeisjes. En dat is te zien! Coole quotes, toffe kleuren, speelse details en natuurlijk glitters! Printjes die van strepen tot zebraprint gaan, maar ook blijft panterprint de trend! De collectie kan heerlijke met elkaar gecombineerd worden en is voor allerlei gelegenheden geschikt.  De kleding van B.Nosy is niet super goedkoop, maar zeker betaalbaar en het is ontzettend fijn dat de kleding ook echt mooi blijft!

2) Name It

Nog zijn fijn merk! Ook kleding van Name It is kleding van kwaliteit! Daar hoef je niet over te twijfelen. Hier in de kasten van de kinderen hangt ook best een lading van Name It. Het is betaalbare en echt goede kinderkleding. Het krimpt niet in de was, wordt niet faal en ook pillen is hier nog nooit gebeurd. De stoffen die Name It gebruikt zijn lekker soepel en fijn om te dragen voor je kindje. Name It gaat met de tijd mee, maar toch zijn de kledingstukken jaren later nog prima te dragen voor kleinere broertjes of zusjes. De kleding heeft mooie en intense kleuren en leuke patronen en prints. Ben je ook zo’n fan van de flared broeken bij meisjes? Tip: Name It heeft hele leuke flared broeken voor een betaalbaar prijsje.

Betaalbare kinderkleding

Bron: Jayno.nl

3) Dirkje

Het merk Dirkje staat voor een ontzettend uitgebreide collectie aan baby- en peuterkleding tegen een leuke prijs. Merel, Bram en Emma hebben ook alle drie kleding van Dirkje gedragen. Dirkje staat voor modebewuste stijlen en kleuren, maar ook voor trendy must haves. Dirkje brengt al meer dan 25 jaar collecties uit over de hele wereld. Dirkje heeft kleding in de maat 50 tm 116. Twee keer in het jaar brengt Dirkje een nieuwe collectie op de markt en die bestaan uit deze lijnen:

  • De newborn collectie
  • De liefste collectie
  • Stoere collectie
  • Basics collectie
Dirkje

Bron: www.jayno.nl/

4) Lemon Beret kinderkleding

Lemon Beret is een erg tof merk voor zowel baby’s als kinderen (tot en met een jaar of 16), meisjes en jongens. Lemon Beret staat voor: altijd nieuw, altijd beter, altijd voorblijven! Dat zie je ook terug in de collecties. De kleding is ontworpen om het ruige kinderleven van spel en het tuimelen te overleven en beschikt over kwaliteit en comfort, wat natuurlijk ook erg belangrijk is. Lemon Beret heeft collecties in de richting van sportief, urban chic, casual en natuurlijk comfortabel! Het zijn keer op keer de nieuwste combinaties en de nieuwste stoffen die dit merk gebruikt.

Bron: www.jayno.nl/

 

Wat is jouw favoriete merk kinderkleding?

betaalbare kinderkleding

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.