Een hangstoel in huis: gezelligheid in een wip!

Huis & Tuin By okt 07, 2019 No Comments

De herfst doet zijn intrede en de tijd van terrasjes is voorbij. We springen in de plassen en zoeken dan de gezelligheid op in huis. Wij ontdekten de Tropilex hangstoel! Of het wat voor jou is? Dat lees je hier!

Een hangstoel kiezen

Troplix hangstoel

Verdorie, moesten we op de website van Tropilex een hangstoel uitkiezen. Dat was echt een hele opgave! Je vindt de stoelen in allerlei kleuren en enkele stofsoorten.

Wij hebben dan uiteindelijk gekozen voor de meest neutrale kleur. We gaan Lott’s kamer binnenkort een keertje onder handen nemen, en deze past sowieso ook in dat eindresultaat.

Zo gezegd zo gedaan… en nog geen twee dagen later stond hier een pakjesman met een Tropilex hangstoel voor de deur!

Wij kozen voor de hangstoel comfort white. Die vind je hier!

Monteren kan je leren

Ik heb gelukkig een handige Harry in huis. Geen klus is hem te moeilijk. Maar goed, zo’n hangmat of hangstoel ophangen… dat valt best wel mee!

Een gaatje in het plafond, plug er in, eens goed draaien en klaar! Op minder dan 5 minuten hing onze stoel te pronken!

Monteren hangstoel

Een klein minpuntje is dat er geen handleiding bij zit. Voor onzekere moeders met een boormachine in de hand zou zo’n ding toch wel handig zijn. Langs de andere kant… Eerlijk is eerlijk… Wie leest er nou een handleiding?!

Hangmatten en hangstoelen van Tropilex: Stevig materiaal!

Lott zeurde al een hele tijd om een hangstoel. Mijn moederhart zag dat eigenlijk niet zo zitten.

Rampscenario’s van gescheurde stoffen en kapotte plafonds kruisten meermaals mijn gedachten! Maar eens ik de materialen in handen had, was ik eigenlijk echt verbaasd. De stof van de Tropilex hangstoel is echt heel stevig en geeft zelfs een veilig gevoel wanneer je erin zit.

Hangstoel

De bevestigingsmaterialen zijn ook echt kwalitatief meer dan oké! Je dient wel je bevestigingskit nog aan te kopen. Die krijg je niet standaard bij je stoel meegeleverd. Opletten bij je bestelling dus!

 

Weg van de TV met zo’n fijne hangstoel!

HangstoelSinds we de hangstoel in huis hebben, trekt Lott regelmatig even naar boven.                                                                                                         Ze neemt haar Geronimo Stilton-boek bij de hand en kruipt lekker in de Tropilex. Genieten!                                                                                      Dat is vaak op momenten waar ze anders zou vragen om wat tv te kijken.

Dus zo zie je maar:

Als je alternatieven in huis hebt, dan kunnen die ook wel eens een keertje werken om die schermtijd te beperken!

Ook zo’n hangstoel in huis?

Wij bestelden onze stoel via de website van Tropilex. 

Onze stoel kostte 89,00 euro, bijkomende kosten heb je nog wel wanneer je er een bevestigingsset bij wil. Een bevestigingsset zoals de onze kost je 23,00 euro.

Je kan gelukkig kiezen om een pakket te kopen d.w.z. een stoel + bevestigingsset, voor een kleiner prijsje dan wanneer je ze apart aanschaft.

Als je je hangstoel wil zetten waar je wil, dan is er ook een verplaatsbaar systeem waarbij je een standaard gebruikt om je stoel aan te hangen. Daarbij is hij geschikt in huis en tuin!

Leuk weetje over Tropilex? Tropilex doneert 1% van elke verkoop om onze planeet te behouden!

Hangstoela

Dit artikel kwam tot stand door een samenwerking.

 

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.