metallic naamstickers

Met Metallic naamstickers shinen de spulletjes van jouw kindje!

Mama & Kinderen By dec 09, 2019 No Comments

Je kent het vast wel, de jas van kindje wordt per ongeluk door een ander kind gedragen, de beker komt niet mee naar huis van school, of de schooltas is spoorloos. Voor Merel en Bram heb ik eerder al stickers van My Nametags binnengekregen en nu Emma ook naar de peuterspeelzaal en de kinderopvang gaat is dit een absolute must wat mij betreft. Heel tof, bij My Nametags bestel je nu metallic naamstickers tot eind december! Lees daarom deze blog, bekijk mijn foto’s en kom er achter hoe handig ze zijn terwijl ik je er meer over vertel!

metallic naamstickers

Metallic naamstickers op spullen van je kindje

Als ouder leer je dingen bij, zoals dat schoolspullen op mysterieuze wijze kunnen verdwijnen. Is het niet de jas, dan is het wel een beker, tas, broodtrommel of vriendenboekje. Nu Emma dus ook 2 dagdelen naar de peuterspeelzaal gaat en een dag naar de kinderopvang vond ik het tijd worden dan Emma ook naamstickers moest hebben. Dolblij was ik dan ook dat wij een setje metallic naamstickers mochten uittestten van My Nametags.

Waarom My Nametags?

In mijn begin jaren als moeder kalkte ik overal met een zwarte stift op en in. Het staat niet mooi, plus het is er ook met een ‘watervaste’ stift na een aantal keer wassen zo af. Zo’n 3 jaar geleden kreeg ik de naamstickers voor Bram en Merel in de brievenbus, de velletjes zijn nu pas bijna leeg. Ik plak ze op de schooltas, schoolspullen, jassen, sportkleding, koffers en ga zo maar door. Ze blijven er prima opzitten en om heel eerlijk te zijn vind ik dat ieder kind dit op zijn of haar spulletjes zou moeten hebben.

De keuze uit de metallic naamstickers

Een vel met metallic naamstickers bestaat uit 175 ministickers van 16x6mm groot. Een prima formaat als je het mij vraagt. Je hebt de keuze uit de volgende ontwerpen:

  • Mat
  • Kerstmis
  • Actief
  • Morgenrood

Voor Emma koos ik het ontwerp ‘Mat’ uit. Mooie pastelkleurige kleurtjes. De verschillende sets bestaan uit ieder 5 verschillende kleuren en van elke kleur krijg je dan 35 stickers. In totaal ontvang je dus 35×5 stickers = 175 stickers voor €18,95.

Metallic stickers en de vaatwasser

Stickers en de vaatwasser gaat hier in huis prima samen. Ze blijven perfect zitten op de fruittrommel en bekers van Emma en gaan dus ook langer dan 1 vaatwasbeurt mee.

Aanrader dus!

Je zult merken dat ik erg tevreden ben over de metallic naamstickers van My Nametags. Alle spullen zijn nog in ons beheer en Emma ook de jas van Emma is niet meer verwisseld. Dat in tegenstelling voordat ik de stickers geplakt had.

metallic naamstickers

Het enige probleem dat ik nu nog heb is dat Merel en Bram natuurlijk ook zulke mooie nieuwe glazende stickers willen hebben. Snap ik ook wel weer 😉

 

Gebruik jij al My Nametags voor de spulletjes van jouw kindje? Neem zeker eens een kijkje tussen de verschillende soorten Metallic stickers, maar ook van de gekleurde naamlabels zijn wij zeker fan en raad ik dus ook aan mocht je te laat zijn met het bestellen van de Metallic stickers.

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.