Naamstickers van My Nametags

Naamstickers van My Nametags. Ik wil niet meer zonder

Vrouw By sep 12, 2018 No Comments

Ken je dat? Net een nieuwe beker voor op school gehaald en je kind is hem alweer ‘kwijt’. Is hier met enige regelmaat voorgekomen. Vervolgens vraag je op school rond of er toevallig iemand is die hem in huis heeft, natuurlijk heeft niemand de beker. O, komt niet alleen voor bij bekers hoor. Ook schooltassen, jassen, gymschoenen en andere spullen. En daar, daar word ik zo flauw van he?! Ik ben aan het plakken geslagen met naamstickers van My Nametags en Merel is nog niets kwijt! Een wonder ūüėČ .

My Nametags op schoolspullen

Ik was er dus helemaal klaar mee. Zul je vast begrijpen, en zal jouw kind ongetwijfeld ook wel eens zijn overkomen. Maar nu heb ik op alle schoolspullen van Merel, die mee gaan naar school, de stickers van My Nametags geplakt. Dit deed ik voor de eerste schooldag zodat alles klaar zou zijn op de eerste schooldag en haar spullen ook de eerste schooldag zouden overleven. De broodtrommel, haar bekers, schooltas, gymtas, gymkleding en gymschoenen zijn allemaal voorzien van een naamsticker van My Nametags.

Naamstickers van My Nametags

Geen stift etc meer

Ik schreef geregeld met zwarte stift op de spulletjes, staat eigenlijk helemaal niet mooi. Ook is het er na een aantal keer gebruik vaatwasser zo af, en dat is dan ‘watervaste stift’. Een papiertje met plakband werkt ook niet en het ziet er na een paar keer gebruiken ook niet meer uit.

Zelf ontwerpen

Het leuke aan deze stickers vind ik dat je ze helemaal zelf kunt ontwerpen. Ik koos een ontwerpje uit de nieuwe smileylijn van My Nametags. Een lachende smiley met harten oogjes. Dit omdat dit toch een vrolijke smiley is en Merel gek is op alles wat een hartvorm heeft. Plus de achterliggende gedachte dat school leuk is en ze er zelfs heel gek op is maakt dit een mooie combinatie.

Naamstickers van My Nametags

Je kunt zelf kiezen wat je er op wilt hebben. Ga je voor alleen de voornaam, voornaam en achternaam of voeg je het telefoonnummer ook toe? Ik koos er voor om ook het telefoonnummer te laten drukken op de naamsticker van My Nametags. Dit omdat ik vorig jaar een jas kwijt ben geraakt van Merel, zonder terug te vinden. 2 Mepal bekers (de beste goede kwaliteit, maar echt niet goedkoop), een broodtrommel, een fruittrommel en zo kan ik nog wel wat dingen opnoemen. Word je dus niet vrolijk van.

Wasmachine en vaatwasser

Stickers en de wasmachine en vaatwasser, je zult misschien denken; dat gaat niet goed… Heb ik nieuws voor je! Deze stickers blijven perfect zitten. De bekers en broodtrommels moeten natuurlijk elke dag afgewassen worden of in de vaatwasser. Merel had over haar tas drinken laten vallen, dan moet die natuurlijk in de was. Ook deze stickers bleven perfect zitten. Aanrader dus.

Naamstickers van My Nametags

De grote verwisseltruc

Had ik voor Merel deze mooie naamstickers, je ziet het aankomen… Voor Bram nog niet. Week 2 van het nieuwe schooljaar –> Bram kwam thuis met de beker van Jip en Jip met die van Bram. Heel stom van mij natuurlijk, dus ik ga voor Bram ook zeker deze naamstickers van My Nametags bestellen. Dat zul je snappen.

Aanrader

Je zult merken dat ik erg tevreden ben over de naamstickers van My Nametags. Alle spullen zijn nog in ons beheer. Dat in tegenstelling tot vorige jaar deze periode. Ik kan de naamstickers van My Nametags dan ook iedereen aanraden!

Naamstickers van My Nametags

En natuurlijk ga ik ze één deze dagen ook bestellen voor Bram. Ik wil natuurlijk dat zijn spullen ook gewoon van hem blijven en Bram wil ze ook erg graag hebben want hij vind ze heel stoer.

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.