luiers

Maak kennis met de luiers van Joone Paris |REVIEW|

Mama & Kinderen, Zwangerschap & Baby By jun 20, 2020 No Comments

Met 3 kinderen in huis hebben we heel wat luiers- en luiersoorten versleten. De één heeft een leuk patroontje, de ander is nogal saai. Je kent ze wel: witte luiers met hier en daar een bedrukking. Een tof design hebben ze echter niet. Tot ik kennis maakte met het Franse merk Joone Paris. Deze luiers zijn qua uiterlijk de crème de la crème van de luiers en zijn tevens ‘gezond’. In dit artikel vertel ik je er dan ook graag alles over.

Vochtopname van de Joone Paris luiers

Als eerst hoort een luier natuurlijk gewoon plasjes op te nemen en hoopjes goed op te vangen. Ik vind het erg belangrijk dat een luier niet doorlekt. Eigenlijk wel prioriteit nummer één bij een luier toch?! Ik denk dat we het hier allemaal over eens kunnen zijn. Qua vocht vasthouden- en ophouden doen ze het echt dikke prima. De randjes van de Joone Paris luiers sluiten goed aan rond de billetjes van Emma.

Joone Paris

Babyvriendelijkheid van de Joone Paris luiers

De luiers zijn ontzettend lekker zacht voor de babybilletjes. De luiers zijn huidvriendelijk en zonder schadelijke en giftige stoffen. De toffe printjes van de luiers zijn bedrukt met niet-giftige inkt op waterbasis. Op de website van Joone Paris staat zelfs een toxicologisch rapport van de luiers wat je kunt inzien. Zo kun je precies herleiden wat er in de luiers van Joone Paris zit! De luiers voelen iets dikker aan, maar voor mijn gevoel zeker genoeg ademend. Emma heeft namelijk eigenlijk altijd droge billetjes in de luier, tenzij ze net een hele grote plas gedaan heeft. Ook heeft dit merk biologisch afbreekbare luierdoekjes die erg prettig in gebruik zijn.

De sluiting van de Joone Paris luiers

De sluiting van de luiers is erg sterk. Heel erg prettig! Ik heb wel eens dat ik sluitingen in de vluchtigheid per ongeluk kapot trek voor Emma ze aan heeft, met deze luiers zal dat niet snel voorkomen. Ook plakken ze goed vast en de luier zal dus niet zomaar open gaan.

Design en Joone Paris

Yes! De crème de la crème qua ontwerp onder de luiers als je het mij vraagt! De luiers die Emma had zagen er eigenlijk gewoon chique uit! Heel erg tof! In Nederland hebben we eigenlijk niet zulk soort toffe luiers en daarom is het heel goed dat dit merk hier op inspeelt en ook in Nederland levert. Een dikke 10 wat mij betreft! Joone Paris heeft seizoensgebonden printjes, deze zijn limited. Dus iedere keer zijn er weer andere toffe luiers. Echt heel erg leuk! Je raakt er dus nooit op uitgekeken!

Prijs van de luiers van Joone

De luiers van Joone zijn niet de goedkoopste luiers die je krijgen kunt. Voor een Maxi Ontdekkingsset van luiers betaal je €64,95. Hier zitten 144 luiers in van maat 4. Dan kom ik uit op zo’n 45 cent per luier. Maar daar tegenover staat wel dat ik echt dik tevreden ben over deze luiers en het er dan zeker wel voor over heb.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.