uitjes amsterdam met kinderen

Leuke uitjes met kinderen in Amsterdam

Vakantie & Uitjes By sep 26, 2022 No Comments

Ben je op zoek naar leuke uitjes met kinderen in Amsterdam? Wat een goed idee! In Amsterdam is er namelijk geen gebrek aan leuke activiteiten met kinderen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, je zou er zo twee weken kunnen verblijven en iedere dag wat anders doen. In dit artikel vertellen we je dan ook meer over verschillende leuke uitjes met kinderen in Amsterdam:

Leuke uitjes met kinderen in Amsterdam

Ben je op zoek naar leuke uitjes met kinderen in Amsterdam? Wat een goed idee! In Amsterdam is er namelijk geen gebrek aan leuke activiteiten met kinderen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, je zou er zo twee weken kunnen verblijven en iedere dag wat anders doen. In dit artikel vertellen we je dan ook meer over verschillende leuke uitjes met kinderen in Amsterdam:

Huur een salonboot in Amsterdam

Amsterdam staat mede bekend om de prachtige grachten. Er is op en langs de gracht altijd wat te beleven. Een belevenis die voor zowel jong als oud fantastisch is. Een Salonboot Amsterdam huren is dan ook een groot feest. De kinderen kijken de ogen uit terwijl jullie genieten van een heerlijk hapje of drankje. Een vaart op een salonboot is de meest luxe trip die je kunt boeken wanneer je de grachten van Amsterdam over wilt varen. Met de ervaren schippers weet je zeker dat je de mooiste plekken zult ontdekken, ze kennen namelijk ieder plekje. Wist je dat de gebruikers van TripAdvisor FLagship Amsterdam zelfs als nummer 1 hebben beoordeeld in Overall Experience? TripAdvisor beschrijft dit als een van de allerbeste activiteiten in de wereld volgens de gebruikers van TripAdvisor. Een hele prestatie als je het mij vraagt. Wanneer je Amsterdam dan toch bezoekt met je kids is dit dan ook zeker een must do. Daarom staat dit ook bovenaan in ons lijstje met leuke uitjes met kinderen in Amsterdam.

Het Eye Filmmuseum bezoeken

Ook erg tof is het bezoeken van het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Het fantastische en iconische witte gebouw aan het water springt direct in het oog. Je vermaakt je hier met kinderen zeker een goed uur of twee. Er zijn ontzettend veel verschillende filmfragmenten met de kinderen te bekijken. Niet alleen voor kinderen trouwens, al zijn er ook zeker kinderfilmfragmenten te zien. Ben je meer van actie? Ook dan zit je hier goed hoor. Speel de quiz aan de hand van de beeldfragmenten of maak je eigen filmpje of volg de speurtocht. Genoeg om hier te ondernemen met het gezin.

WONDR Experience

Hipper dan hip is het WONDR Experience. Maak hier je mooiste foto’s voor op Instagram. Met de verschillende kamers heb je altijd een kamer waar je de mooiste selfies en plaatjes schiet. Leuk zijn de foto kastjes die je er tot je beschikking hebt, de foto’s ontvang je na je bezoek per mail. Waan je als artiest en zing mee met de karaoke. WONDR is zeker Wonder te noemen. Een wonderbaarlijke gebeurtenis die je kids niet snel vergeten zullen. Verwonderlijk zelfs als jullie gek zijn om het maken van leuke foto’s!

Bezoek het centrum van Amsterdam

Wanneer je op zoek bent naar leuke uitjes met kinderen in Amsterdam moet je uiteraard ook gewoon het centrum bezoeken. Ze zullen de ogen uitkijken. Er zijn ontzettend veel historische plekken te bezoeken zoals het kleine weeshuis en de oude kerk.

Uiteraard struin je tijdens een uitje met kinderen in Amsterdam ook over de wereldberoemde Dam en het Paleis op de Dam. Je doet er goed aan om op de website even naar de actuele openingstijden te kijken zodat je het Paleis ook kunt bezoeken. Erg leuk voor kleine prinsjes en prinsesjes!

Hebben jullie het Centrum heerlijk afgestruind en is het tijd voor ontspanning? Wat dacht je er van om de beentjes omhoog te doen en te genieten van het uitzicht van de grachten in een Salonboot Amsterdam om de dag heerlijk ontspannen af te sluiten?

Madame Tussauds

Wanneer je een uitje met kinderen in Amsterdam zoekt, is Madame Tussauds altijd leuk. Weer of geen weer, hier ben je altijd lekker warm en droog. Bekijk jouw idool in het bijna echt en ga op de foto. Niemand die merkt dat het niet echt is. Ga je eigen vlog opnemen met Enzo Knol of stap in de racewagen van onze Max of loop een modeshow met Nicky van Nicky Tutorial.

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke uitjes met kinderen in Amsterdam te beleven. Dit zijn onze favorieten en we denken dat jij en je gezin hier ook van zullen genieten. 1 ding weten we zeker, in Amsterdam genieten jullie in ieder geval!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.