JouwBox editie 6

JouwBox editie 6! Mijn favo merk is er nu ook bij!

Vrouw By aug 27, 2019 No Comments

He! Ken jij JouwBox al? Als je een regelmatige bezoeker van Meer met Mama bent heb je waarschijnlijk al kennis gemaakt met JouwBox. We hebben namelijk al meerdere boxen gereviewd en daar komt nu ook de JouwBox editie 6 bij! Ik deed weer een vreugdedansje toen de bezorger aan de deur stond. Wat er deze keer in zit? In ieder geval een merk waar ik groot fan van ben, namelijk MayBeauty. Voor de rest, lees snel mee:

Wat zit er in de JouwBox editie 6?

De inhoud van deze toffe box bestaat uit 11 natuurlijke producten. Wanneer je member bent zelf 12! En laat ik je vertellen: dat 12e product is een echte musthave!! Een van mijn favoriete merken is namelijk toegevoegd aan deze JouwBox voor members. Het product waar ik lyrisch over ben is het Maybeauty Footmask ter waarde van €25. Eerder reviewde ik al een masker van Maybeauty en ook van andere producten ben ik fan! Ik weet zeker jij ook als je het eenmaal heb gebruikt!

Anyway, er zit natuurlijk nog veel meer aan moois in. De box heeft een waarde van €142 en is verkrijgbaar vanaf €39! Ralph Moorman is dan ook weer erg druk geweest om de perfecte producten voor de JouwBox fans te vinden. En mensen, het is hem gelukt. ALWEER!

Alle producten op een rijtje:

  1. Bee Honest cosmetics bijenwas lippen balsem framboos of munt –> €3,99
  2. Mudmasky hair mask scalp treatment & miracle shampoo –> €29
  3. Suit matters oogcrème –> €17,50
  4. Moringa’s Finest – Moringa olie –> €9,90
  5. Seacret modderzeep –> €25,95
  6. Piroche rosalpina body wash –> €12,50
  7. Vitals vrouwenformule pro –> €24,95
  8. Van Gelder vitamine C1000  –> €7,95
  9. Linwoods breakfast boost –> €4,49
  10. Rude Health chickpea & lentil crackers –> €2,69
  11. Royal Green thee & kruideninfusies – discover collection –> €3,49
  • En natuurlijk het extra members product, het Maybeauty Footmask –> €25

De inhoud van de JouwBox editie 6:

Bee Honest cosmetics – Bijenwas lippen balsem, framboos

Dit is een heerlijke Lippenbalsem! Ik ontving de framboos variant. Deze variant heeft een lichtzoete geur en smeer je heerlijk uit over je lippen. Niets overweldigends aan, gewoon goed, heerlijk, fijn. Deze lippenbalsem is het hele jaar door geschikt, het is namelijk een spf variant.

Mudmasky hair mask scalp treatment & miracle shampoo

In eerdere JouwBoxen heb ik al kennis mogen maken met dit mooie merk en ik was altijd al enthouisiast, maar nu helemaal. Mijn haar voelt heerlijk verzorgd en zacht aan. Het Musmasky hair mask scalp treatment & miracle shampoo bevat een 3-in-1 formule die je haar verzorgd, versterkt, hydrateert & repareert. Maar ook nog eens je hoofdhuid hydrateert en roos tegen gaat.

Suit matters oogcrème

Oogcrème is voor mij erg belangrijk. Deze van Suit Matters is een goede oogcreme zonder pruttel, en dat is wat je moet hebben! Je ogen zijn belangrijk en de huid er omheen ook! Je heb maar een klein laagje nodig dus je kunt er een beste tijd mee!

JouwBox editie 6

Moringa’s Finest – Moringa olie

Een olie die geschikt is voor verzorging van haar of huid, maar ook perfect voor massages! Maar wat je ook met deze olie kunt doen is het toevoegen aan je salade. Dit laatste heb ik nog niet geprobeerd, maar over de andere eigenschappen ben ik al erg tevreden, het klopt namelijk echt! Een klein beetje in je haar zorgt voor een mooie glans en het maakt je haar niet vettig. Ook je droge huid voeden is erg fijn, helemaal na het ontharen van de benen. De Moringa olie bevat geen parabenen, parfum en andere meuk. Wel heeft het een licht nootachtige geur, maar he, dat vind ik helemaal niet erg!

Seacret modderzeep

Ook het merk Seacret is niet onbekend voor mij! En dat op een zeer positieve wijze! De zeep bevat mineralen uit de Dode Zee. De modderzeep van Searet is te gebruiken voor zowel je lichaam als je gezicht en helpt het tegen gaan van een vette huid, acné/onzuiverheden, zweten, schimmelinfecties, psoriasis en jeuk.

Piroche Rosalpina body wash

Ik blijf het zeggen, Piroche is the one we love! Keer op keer verrast Piroche me met heerlijke producten in de JouwBox, zo ook in deze editie, de JouwBox editie 6! Deze body wash heeft een frisse doch kruidige, aangename geur en maakt je douchemomentje echt een moment van ontspanning!

JouwBox editie 6

Vitals vrouwenformule pro

Vitals vrouwenformule pro is ontwikkeld speciaal voor alle ongemakken die je tijdens en rondom je menstruatie kunt hebben. Het helpt voor de fysieke en mentale balans. Dit product heb ik nog niet getest, dus daar krijg je nog meer over te lezen, maar voor nu klinkt het goed!

Van Gelder vitamine C1000

De supplementen en vitaminen die in de JouwBox zitten zijn altijd echte toevoegingen vind ik. Zo ook de vitamine C1000 die in deze JouwBox editie 6 zitten. Vitamine C1000 helpt namelijk je weerstand in stand te houden en helpt je bij vermoeidheid, iets waar we allemaal last van kunnen krijgen richting de herfst. Ook zorgt vitamine C1000 er voor dat je ijzer uit voeding kunt opnemen.

JouwBox editie 6

Linwoods breakfast boost

Een gezonde booster tijdens het ontbijt met deze booster. De breakfast boost bevat bioculturen en vitamine D. Eenvoudig toe te voegen aan o.a kwark, yoghurt, fruit of muesli.

Rude Health chickpea & lentil crackers

Zelf ben ik geen fan van kikkererwten en linzen, maar dat is natuurlijk een persoonlijke smaak. De cracker is luchtig en je kunt hem lekker dippe in bijvoorbeeld hummus of beleggen met het beleg wat jij lekker vindt.

Royal Green thee & kruideninfusies – discover collection

Thee, daar ben ik gek op! Helemaal wanneer het weer eerder donker begint te worden, zoals nu haha! Deze discover collectie bevat 8 smaken waarvan je allemaal 2 zakjes hebt. In totaal dus 16 zakjes. De smaken die je zult vinden zijn:

  1. relax
  2. green matcha
  3. love & happiness
  4. ginger & lemon
  5. sweet dreams
  6. clean
  7. mighty mint
  8. beautiful turmeric

JouwBox editie 6

Members only! Maybeauty foot mask

Last but not least! Het voetenmasker van MayBeauty. Het masker waar je superzachte voeten van zult krijgen. Het verwijdert eelt, bacteriën en laat je bovenste huidlaag vervellen. Ik ga nu stoppen, want hier komt nog een review over online!

JouwBox editie 6

Wat vind jij van de inhoud van de JouwBox editie 6? 

De JouwBox editie 6 is te bestellen op de website van JouwBox

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.