honing

Honing in huis, dus klaar voor de winter! Ben jij er ook klaar voor?

Vrouw By nov 19, 2018 1 Comment

In de gure koude maanden die nu toch wel echt in aantocht zijn zorg ik er altijd voor dat het één en ander in huis is. Voor je het weet steekt de griep op of komen de hoestjes om de hoek kijken. In de herfst en winter drink ik ook altijd meer thee en daar doe ik dan maar al te graag honing in. Honing verzacht meteen de keel wanneer je daar last van hebt. Van lekkerhoning.nl ontving ik een heerlijk pakket waar ik erg blij mee ben. Meteen een aanrader als kerstpakket, kerstcadeau of sinterklaascadeau. Lees je mee?

honing

Feitjes over honing:

Honing kent vele voordelen, zo is het een kracht gevende en gezonde voeding. Wat ik je ook graag vertel over honing:

  • Wist je dat natuurlijke honing je immuunsysteem versterkt?
  • Honing verhoogt je uithoudingsvermogen en verhoogt snel je bloedsuikerspiegel
  • Een lepel met honing eten veel gezonder is dan snoepen
  • Het heeft een bacterie- en schimmel remmende werking en is dus goed tegen griepjes en verkoudheden
  • Het een droge huid tegen gaat
  • Wist je dat honing tijdens zwangerschappen goed is?
  • Het geeft een verzadigd gevoel
  • Honing bevat mineralen zoals: magnesium, kalium, calcium, zwavel, ijzer, koper, jodium, zink en fosfaat
  • Ook bevat het vitaminen, namelijk: A, B1, B2, B3, B5, C, B7 en P1 en veelvoud van Antioxidanten

Je doet er dan ook goed aan om elke ochtend en avond een theelepeltje natuurlijke honing te nemen.

honing

lekkerhoning.nl

Bij lekkerhoning.nl kun je zeker slagen wanneer je, net als mij, gek bent op deze lekkernij. Verschillende soorten natuurlijke honing hebben ze hier in het assortiment. Producten die direct van de imker komen, heerlijk!

Ik ontving het cadeaupakket Lekker en gezond van lekkerhoning.nl. Dit is een goed gevuld pakket met gezonde en heerlijke honingproducten. Ik vond het een ontzettend orgineel cadeaupakket en ga je nu vertellen wat daar allemaal in zat.

Inhoud van het pakket:

honing

Als echte snaaierd ben ik gek op snoepen, sorry kan er niets aan doen! Er zaten heerlijke honingstroopwafels in. Aanrader! Even iets opwarmen en ze zijn echt heerlijk! Ook de honinglolly’s zijn hier favoriet! Wanneer je last van je keel hebt is het goed om te blijven slikken, honing is ook erg goed voor je keel wanneer deze gevoelig is of pijnlijk aanvoelt. 2 vliegen in 1 klap dus!

honing

Er zaten 3 verschillende potjes honing in, namelijk: heidehoning, bloemenhoning en klaverhoning. Ook zat er een bakje met echte rauwe raathoning in, het bakje waar op staat Heideraathoning. Dit is honing zoals de bijen het maken. Ze bouwen zelf de raten met wax en vullen deze met honing. Dit kun je heel goed in bijvoorbeeld yoghurt doen of op je boterham. De wax kun je gewoon opeten en is een 100% natuurproduct.

 

Voor in de thee zaten er heerlijke honingrietjes bij! Daar kan ik echt gelukkig van worden. Even een heerlijk kopje thee met deze honingrietjes! Geen gedoe, lekker makkelijk in een rietje. Er zaten er 10 in. De helft is al op haha! Kun je natuurlijk heerlijk zo’n fijne honingstroopwafel bij eten.

honing

honingOok zat er propolispoeder in, propolis is een natuurlijk antibioticum. Propolis is een natuurlijk product dat in vele opzichten kan bijdragen aan herstel van je lichaam na ziekte. Ook is propolis goed voor je huid, helpt het bij menstruatie ongemakken en zorgt ervoor dat je spieren en gewrichten soepel blijven.

Er zat ook een fles Ambrosius wijn in. Dit is een honing-granberrywijn. Zelf ben ik geen ontzettende liefhebber van rode wijn. Dus heb ik mijn schoonmoeder deze wijn voorgezet en die vond hem echt heel erg lekker! Wellicht een cadeautje voor onder de kerstboom dus 😉 .

honing

Elke moeder kent het vast, zeep kun je niet genoeg in huis hebben! Handjes wassen is iets wat hier dagelijks in veelvoud gebeurt. Deze honingzeep die in het pakket zat komt dus zeker goed van pas. Met een aantal samples van shampoo, douchegel en bodylotion was ik ook helemaal blij. Ruiken echt heerlijk!

honing

Ideaal cadeau + kortingscode

Wil je een origineel cadeau wat eens echt anders dan anders is? Dan kan ik je zeker zo’n mooi pakket aanbevelen. Ook zijn alle producten los verkrijgbaar, dus iets zelf samenstellen is ook zeker een optie!

Ik mag ook een leuke kortingscode met jullie delen. Met de code LEKKER10 krijg je 10% korting op je bestelling. Dat is altijd leuk toch?

Ben jij ook zo gek op honing?

 

honing

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.