Disney Toet Toet

Een blij kind met Disney Toet Toet serie van Vtech + Winnen!

Geplaatst door

Je kent vast de Toet Toet auto’s en de Zoef Zoef dieren van VTech wel! Onze kleine Emma is dol op haar 2 Zoef Zoef dieren; Kiki Koala en Tygo Tijger. VTech heeft nu een nieuwe Disney Toet Toet serie waar Mickey, Minnie en Donald een hoofdrol is spelen. Wij mochten kennis maken met Donald én mogen ook een figuur uit deze serie weggeven! Doe dus vooral mee aan deze toffe winactie! ** WINACTIE GESLOTEN **

Veel speelplezier in een nieuwe dimensie!

Mickey, Minnie en Donald hebben eigen hun eigen kekke karretje! De leukste liedjes komen voorbij en het drietal laat graag hun eigen stemmetje horen. Naast de toffe auto-serie breidt VTech ook uit met nieuwe speelsets. Natuurlijk helemaal in Disneystijl, want Disney hoort bij Mickey, Minnie en Donald. Je kindje kan de mooiste ontdekkingsreizen maken in een eigen fantasiewereld vanaf het perron van het Mickey Mouse Treinstation, Goofy verstopt zich er,  Mickey houdt de klok in de gaten en Donald verkoopt de kaartjes. Of ga je liever voor de superzoete IJssalon van Minnie?

Advies verkoopprijs: VTech Toet Toet Auto’s Disney – losse auto’s € 9,95, Toet Toet Auto’s Disney – Minnie’s IJssalon € 32,95 en Toet Toet Auto’s Disney Mickey’s Treinstation € 39,95.  Zoals je ziet, bij Bol zijn ze nu goedkoper 🙂 ! Ideetje voor pakjesavond?

Van Zoef Zoef naar Toet Toet

Emma is dus al erg gek op de Zoef Zoef diertjes. We lieten haar kennis maken met Donald uit de Disney Toet Toet serie. Hoewel Emma nog best een ziek was wou ze er toch graag mee spelen. Wanneer ze liep, nam ze Donald met haar mee. Waar Emma ging, ging Donald. Zoals je wellicht weet heeft Donald nogal een bijzonder stemmetje. Hier moest Emma erg om lachen. Ze hadden samen de grootste lol! Toet Toet of Zoef Zoef, het maakt hier in huis weinig uit. Emma is erg blij met beide soorten. Van de lieve goede Sint zal ze dan ook nog een Minnie krijgen en de rest verklappen we nog niet.. Ik kan het in ieder geval echt aanraden. Je kindje zal erg blij worden van de leuke liedjes, stemmetjes en lichtjes die op schijnen.

Disney Toet Toet

Winnen

Emma mag van VTech ook een ander lief kindje blij maken met een figuur uit deze toffe Disney Toet Toet serie. Welke dat is? Dat laten we nog even in het midden! Geloof me, ze zijn alle 3 even leuk! Maar omdat Sinterklaas vandaag is aangekomen willen we het graag een verrassing houden, deze lieve oude man is zoals je zult weten ook gek op kindjes verrassen. Aan deze trend doen wij dus gezellig mee!

WINACTIE IS GESLOTEN

Voorwaarden winactie:

Natuurlijk wil jij wel zo’n tof vriendje uit de Disney Toet Toet serie hebben voor je kleintje toch?

 • Reageer op dit blog of op het Facebook bericht van Meer met Mama dat je mee doet!
 • Extra loodjes in de pot? Onderneem dan de volgende acties, voor elke actie krijg je 1 extra loodje
 • Abonneer op onze blog. Dat kan je aan de rechter kant van deze pagina doen (bovenaan) (+2)
 • Like het Facebook bericht (+1)
 • Deel het Facebook bericht (+1)
 • Taggen?? Super lief!! (+1)
 • Volg ons op Instagram (+1)en like of reageer op het bericht (+1)
 • De winactie loopt tot en met 24 november 2018 (23.59 uur)
 • De winnaar ontvangt uiterlijk 27 november een mailtje van mij en dient binnen 24 uur te reageren, anders ben ik genoodzaakt een andere winnaar te loten.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes allemaal! Doe je trouwens ook al mee aan onze andere winactie??

 

 

38 reacties

 1. Jaa heel leuk! Ons zoontje wordt morgen 2 en vind Toettoet zo leuk. Hij heeft al wat maar de Disney variant niet. Zou zo leuk zijn als een Disney autootje ook over zn baan mag crossen.

 2. Ik doe graag mee voor mijn peuterdochter. Gek op alles wat rijdt en geluid maakt. En ze kijkt graag in haar boekje met Mickey, Minnie en Donald!

 3. Ik doe graag mee want dit past heel mooi bij de spullen en auto’s die we hebben van Toet Toet. Mijn dochtertje speelt er net zo graag mee als haar ‘grote’ broer die er ook nog steeds mee speelt. Hij vindt Donald Duck sowieso erg leuk dus deze gaat zeker in de smaak vallen!

 4. Ohhh erg leuk voor mijn kleine mannetje die al zo geniet van zijn Toettoet auto!! Wat zal hij blij zijn met een Disney vriendje erbij 🙂 Ik doe mee en ga hard duimen…

 5. Ik wil super super super graag winnen voor mijn kids ze heb je zoveel zoefzoef maar deze collectie is zooo leuk. Om zeker kans te maken ga ik mee doen aan alle plus punten. *duim duim duim *

 6. Mijn dochtertje is net 1 jaar geworden en is de laatste tijd graag met autotjes aan het spelen in het kinderdagverblijf. Hier thuis hebben wij al een koe van de zoef zoef diertjes en dat die rijdt en muziek maakt vind ze echt geweldig! 😀

 7. Zooo leuk voor onze kleine Tos! Papa, Mama en Grote Zus Fem verslinden de Donald Duck en Donald Duck Junior en Fem roept zelfs ‘Wak’ als ze schrikt… Zou leuk zijn als hij ook al ‘mee’ kan doen!

 8. Zo leuk voor mijn kleinste boy! ? Hij speelt nu al graag met de auto’s van zijn grote broer, deze is te leuk om straks in zijn eigen schoentje te vinden! ?

 9. Wat een grappig autootje van Disney.
  Mijn kleindochter is helemaal gek van de Toet Toet serie.
  Ik denk dat zij ook heel blij zou zijn met zo’n autootje.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.
  Ik doe graag mee.

 10. Jaaaa, te leuk voor onze dreumesdochter! Ik heb echt moeite om een leuk verlanglijstje voor haar te maken, want het hele huis staat al vol met speelgoed van haar broers 🙂 We hebben bijvoorbeeld een behoorlijke collectie ToetToet en hoe leuk zou het zijn om deze aan kunnen vullen met iets speciaal voor haar zelf. Ik doe graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *