Vrouw

Komt SensatioNail gelnagellak de belofte na?

Mooi verzorgde nagels zijn iets wat ik belangrijk vind. Kleren maken de man toch? Nou nagels maken in dit geval de vrouw. In een vorige artikel schreef ik al over de SensatioNail starterkit. Bij deze krijg je mijn beoordeling over de gelnagellak van SensatioNail.

Gebruik van de SensatioNail starterkit.

Zoals je in mijn vorige artikel over de SensatioNail starterkit hebt kunnen lezen was ik erg positief over het gebruik. Goed, het aanbrengen duurt iets langer en er zijn wat meer handelingen voor nodig, maar het zou dan ook 2 weken blijven zitten. Na het aanbrengen voelden mijn nagels erg stevig aan en ze hadden een mooie glans.

Mooi Verzorgde nagels

Week 1 met de SensatioNail gelnagellak.

De eerste week verliep erg goed. Er was nog niets afgebladderd, ook kreeg ik geen scheurtjes in mijn nagels. De nagels bleven stevig en de lak hield zijn glans. Ik heb deze week veel complimentjes mogen ontvangen over de lak. Is altijd leuk toch?! In deze week was ik dus erg tevreden over de kit. Maar goed de lak zou 2 weken blijven zitten, ik stond er wat sceptisch in maar we zouden zien.

Week 2 met de SensatioNail gelnagellak.

Week 2 begon prima, de lak bleef shinen en mijn nagels bleven stevig. Wel kon je rond de 10 a 11e dag zien dat mijn nagels groeiden. De ‘uitgroei’ bij de nagelriem werd zichtbaar, ik vond het niet storend want het is ook niet zo dat het ontzettend veel was.

Na 14 dagen.

Na 14 dagen zat de lak er nog prima op. De nagels glansden nog erg mooi, ze werden wel wat lang dus ik moest nu wel echt mijn nagels inkorten door te vijlen. Ook werd de ‘uitgroei’ beter zichtbaar.

16 dagen verder.

Na 16 dagen heb ik de gellak verwijderd. Het begon toen los te laten aan de bovenkant bij een aantal nagels en aan de onderkant stoorde ik me aan het stukje ‘uitgroei’ dat ik vrolijk begon los te peuteren.

gelnagellak

Mijn mening:

Ik ben zeer tevreden over de SensatioNail starterkit. Ik heb nu 2 nieuwe kleurtjes aangeschaft en één er van aangebracht. Ik had eigenlijk niet verwacht dat het echt 14 dagen zou blijven zitten. En dan bedoel ik dat het echt 14 dagen mooi draagbaar is. Dit is echter wel MIJN ervaring, het kan natuurlijk per persoon verschillen. Dat mijn ervaring positief is wil niet zeggen dat iedereen mijn mening deelt.

[bol_product_links block_id=”bol_5ce04b425dcbb_selected-products” products=”9200000011433919,9200000100719183″ name=”SensatioNail” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Heb jij ervaring met SensatioNail?

 

 

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 29 jaar |

36 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.