Komt SensatioNail gelnagellak de belofte na?

Geplaatst door

Mooi verzorgde nagels zijn iets wat ik belangrijk vind. Kleren maken de man toch? Nou nagels maken in dit geval de vrouw. In een vorige artikel schreef ik al over de SensatioNail starterkit. Bij deze krijg je mijn beoordeling over de gelnagellak van SensatioNail.

Gebruik van de SensatioNail starterkit.

Zoals je in mijn vorige artikel over de SensatioNail starterkit hebt kunnen lezen was ik erg positief over het gebruik. Goed, het aanbrengen duurt iets langer en er zijn wat meer handelingen voor nodig, maar het zou dan ook 2 weken blijven zitten. Na het aanbrengen voelden mijn nagels erg stevig aan en ze hadden een mooie glans.

Mooi Verzorgde nagels

Week 1 met de SensatioNail gelnagellak.

De eerste week verliep erg goed. Er was nog niets afgebladderd, ook kreeg ik geen scheurtjes in mijn nagels. De nagels bleven stevig en de lak hield zijn glans. Ik heb deze week veel complimentjes mogen ontvangen over de lak. Is altijd leuk toch?! In deze week was ik dus erg tevreden over de kit. Maar goed de lak zou 2 weken blijven zitten, ik stond er wat sceptisch in maar we zouden zien.

Week 2 met de SensatioNail gelnagellak.

Week 2 begon prima, de lak bleef shinen en mijn nagels bleven stevig. Wel kon je rond de 10 a 11e dag zien dat mijn nagels groeiden. De ‘uitgroei’ bij de nagelriem werd zichtbaar, ik vond het niet storend want het is ook niet zo dat het ontzettend veel was.

Na 14 dagen.

Na 14 dagen zat de lak er nog prima op. De nagels glansden nog erg mooi, ze werden wel wat lang dus ik moest nu wel echt mijn nagels inkorten door te vijlen. Ook werd de ‘uitgroei’ beter zichtbaar.

16 dagen verder.

Na 16 dagen heb ik de gellak verwijderd. Het begon toen los te laten aan de bovenkant bij een aantal nagels en aan de onderkant stoorde ik me aan het stukje ‘uitgroei’ dat ik vrolijk begon los te peuteren.

gelnagellak

Mijn mening:

Ik ben zeer tevreden over de SensatioNail starterkit. Ik heb nu 2 nieuwe kleurtjes aangeschaft en één er van aangebracht. Ik had eigenlijk niet verwacht dat het echt 14 dagen zou blijven zitten. En dan bedoel ik dat het echt 14 dagen mooi draagbaar is. Dit is echter wel MIJN ervaring, het kan natuurlijk per persoon verschillen. Dat mijn ervaring positief is wil niet zeggen dat iedereen mijn mening deelt.

Heb jij ervaring met SensatioNail?

 

 

36 reacties

  1. Heb er geen ervaring mee, maar super dat hij 2 weken blijft zitten. Ik had ook eens gelnagellak en die beloofde ook 2 weken te zitten maar dat was mooi niet zo. Dikke aanrader dus!

  2. Chill artikel, ik ben me namelijk momenteel aan het oriënteren op starterspakketten omdat ik een cursus nagelstyling heb gevolgd, puur uit verveling! Maar er is zóveel aanbod… Hoeveel “lagen” heb je aangebracht op bovenstaande foto’s? Ik vind het namelijk een hele mooie set, alleen vind ik wel dat het met gellak iets dikker moet zijn. Twee weken is ook wel het minimale dat het moet blijven zitten inderdaad, anders kun je net zo goed gewone nagellak op doen. Zou je even willen laten weten hoeveel lagen je hierboven hebt gebruikt? Mag je ook wel even mailen naar info@zoetisgoed.nl, als dat makkelijker is. Uiteraard schaf ik ‘m dan aan via jouw link in je vorige artikel. Fenks alvast!

    1. Ja dat is echt niet normaal! Je ziet door de bomen het bos niet meer om zo maar te zeggen. 😉 Ik ben begonnen met de blanke lak. Daarna de kleur, die heb ik goed dekkend gelakt terwijl die nog nat was. Daarna niet nog een extra laag over het droge gedaan. Daarna weer afgelakt met de blanke lak. Deze kleur dekte goed dus was op zich ook niet nodig. Nu heb ik er een wat lichtere bij en die heb ik wel 2x gelakt. Puur omdat ik het wat mooier vond. Ik ben er eigenlijk heel positief over! In de reacties hieronder was er wel een wat negatievere reactie, wou ik je wel even laten weten. Mocht je meer vragen hebben kan je mij mailen op maddy@meermetmama.nl 😉

    1. Nou het was hier ook echt boven verwachting hoor! Ik ben er erg blij mee en bij mij bleef het super zitten. Hanneke liet alleen een reactie onder dit artikel achter dat zij niet zulke goede ervaringen had. Mijn mening is in ieder geval positief. Maar wou het je wel even zeggen.

  3. Heb ook een gellak setje, ander merk wel. Het duurt inderdaad wat langer om aan te brengen. Maar het blijft ook wel langer mooi. Als je ‘m goed aanbrengt tenminste. Zo merk ik steeds dat de lak op mijn linkerhand beter blijft zitten dan die rechts…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *