Komt SensatioNail gelnagellak de belofte na?

Vrouw By nov 16, 2017 34 Comments

Mooi verzorgde nagels zijn iets wat ik belangrijk vind. Kleren maken de man toch? Nou nagels maken in dit geval de vrouw. In een vorige artikel schreef ik al over de SensatioNail starterkit. Bij deze krijg je mijn beoordeling over de gelnagellak van SensatioNail.

Gebruik van de SensatioNail starterkit.

Zoals je in mijn vorige artikel over de SensatioNail starterkit hebt kunnen lezen was ik erg positief over het gebruik. Goed, het aanbrengen duurt iets langer en er zijn wat meer handelingen voor nodig, maar het zou dan ook 2 weken blijven zitten. Na het aanbrengen voelden mijn nagels erg stevig aan en ze hadden een mooie glans.

Mooi Verzorgde nagels

Week 1 met de SensatioNail gelnagellak.

De eerste week verliep erg goed. Er was nog niets afgebladderd, ook kreeg ik geen scheurtjes in mijn nagels. De nagels bleven stevig en de lak hield zijn glans. Ik heb deze week veel complimentjes mogen ontvangen over de lak. Is altijd leuk toch?! In deze week was ik dus erg tevreden over de kit. Maar goed de lak zou 2 weken blijven zitten, ik stond er wat sceptisch in maar we zouden zien.

Week 2 met de SensatioNail gelnagellak.

Week 2 begon prima, de lak bleef shinen en mijn nagels bleven stevig. Wel kon je rond de 10 a 11e dag zien dat mijn nagels groeiden. De ‘uitgroei’ bij de nagelriem werd zichtbaar, ik vond het niet storend want het is ook niet zo dat het ontzettend veel was.

Na 14 dagen.

Na 14 dagen zat de lak er nog prima op. De nagels glansden nog erg mooi, ze werden wel wat lang dus ik moest nu wel echt mijn nagels inkorten door te vijlen. Ook werd de ‘uitgroei’ beter zichtbaar.

16 dagen verder.

Na 16 dagen heb ik de gellak verwijderd. Het begon toen los te laten aan de bovenkant bij een aantal nagels en aan de onderkant stoorde ik me aan het stukje ‘uitgroei’ dat ik vrolijk begon los te peuteren.

gelnagellak

Mijn mening:

Ik ben zeer tevreden over de SensatioNail starterkit. Ik heb nu 2 nieuwe kleurtjes aangeschaft en één er van aangebracht. Ik had eigenlijk niet verwacht dat het echt 14 dagen zou blijven zitten. En dan bedoel ik dat het echt 14 dagen mooi draagbaar is. Dit is echter wel MIJN ervaring, het kan natuurlijk per persoon verschillen. Dat mijn ervaring positief is wil niet zeggen dat iedereen mijn mening deelt.

Heb jij ervaring met SensatioNail?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

34 Comments

 1. Krystle/Batboy schreef:

  Heb er geen ervaring mee, maar super dat hij 2 weken blijft zitten. Ik had ook eens gelnagellak en die beloofde ook 2 weken te zitten maar dat was mooi niet zo. Dikke aanrader dus!

  1. Maddy schreef:

   Ja vind ik persoonlijk wel! Ben er erg blij mee.

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Dat is lang zeg, 14 dagen! Ideaal dat het zo lang blijft zitten.

  1. Maddy schreef:

   Ja dat vind ik ook! 🙂

 3. Dhini schreef:

  Nog geen ervaring met deze gelnagellak. Wat goed dat zo lang blijven zitten

  1. Maddy schreef:

   Ja ben ik ook erg blij mee!

 4. Judith schreef:

  Oh wow dat is lekker lang,bij mij is dat vaak na een paar dagen al eraf

  1. Maddy schreef:

   Ja ik vond het ook erg fijn dat het zo lang zitten bleef!

 5. Natalie schreef:

  Dat is toch wel een flink resultaat! Ik probeerde al eerder een goedkoper alternatief, dat ging toch niet zo goed! Toch maar eens overstappen op deze lakjes!

 6. Laura Martens schreef:

  Wow dat blijft echt wel lang zitten! Ik vind het ook een hele mooie kleur! Fijn dat je zo tevreden hierover was. Deze onthoud ik zeker wel!

  1. Maddy schreef:

   Dank je Laura! Ja het bleef hier goed zitten 🙂

 7. Susan schreef:

  Chill artikel, ik ben me namelijk momenteel aan het oriënteren op starterspakketten omdat ik een cursus nagelstyling heb gevolgd, puur uit verveling! Maar er is zóveel aanbod… Hoeveel “lagen” heb je aangebracht op bovenstaande foto’s? Ik vind het namelijk een hele mooie set, alleen vind ik wel dat het met gellak iets dikker moet zijn. Twee weken is ook wel het minimale dat het moet blijven zitten inderdaad, anders kun je net zo goed gewone nagellak op doen. Zou je even willen laten weten hoeveel lagen je hierboven hebt gebruikt? Mag je ook wel even mailen naar info@zoetisgoed.nl, als dat makkelijker is. Uiteraard schaf ik ‘m dan aan via jouw link in je vorige artikel. Fenks alvast!

  1. Maddy schreef:

   Ja dat is echt niet normaal! Je ziet door de bomen het bos niet meer om zo maar te zeggen. 😉 Ik ben begonnen met de blanke lak. Daarna de kleur, die heb ik goed dekkend gelakt terwijl die nog nat was. Daarna niet nog een extra laag over het droge gedaan. Daarna weer afgelakt met de blanke lak. Deze kleur dekte goed dus was op zich ook niet nodig. Nu heb ik er een wat lichtere bij en die heb ik wel 2x gelakt. Puur omdat ik het wat mooier vond. Ik ben er eigenlijk heel positief over! In de reacties hieronder was er wel een wat negatievere reactie, wou ik je wel even laten weten. Mocht je meer vragen hebben kan je mij mailen op maddy@meermetmama.nl 😉

 8. Merel schreef:

  Ah was hier al heel benieuwd naar. Klinkt goed en ziet er fantastisch uit na twee weken. Ga hem op mijn verlanglijstje zetten voor Kerst 😀

  1. Maddy schreef:

   Nou het was hier ook echt boven verwachting hoor! Ik ben er erg blij mee en bij mij bleef het super zitten. Hanneke liet alleen een reactie onder dit artikel achter dat zij niet zulke goede ervaringen had. Mijn mening is in ieder geval positief. Maar wou het je wel even zeggen.

 9. Stephanie schreef:

  Ziet er heel mooi uit, fijn dat het ook lang mooi blijft zitten! Ik heb al heel wat nagellak van Sally Hansen, anders had deze me ook leuk geleken!

  1. Maddy schreef:

   Dank je! Ja ik hoorde inderdaad dat dat ook een prettig merk is!

 10. MC Kleuver schreef:

  Super dat het echt 14 dagen is blijven zitten. Volgens mij is dat voor nagellak best een periode.

  1. Maddy schreef:

   Ja voor mij wel in ieder geval. Normaal moet het er na 2 dagen echt af bij mij.

 11. Hanneke schreef:

  Grappig, ik heb heel andere ervaringen met gellak van Sensationail! Bij mij blijft het helemaal niet zo goed zitten helaas…

  1. Maddy schreef:

   O wat jammer dat jij helaas geen goede ervaringen hebt! Kan natuurlijk per persoon verschillen, maar wel zonde zeg.

 12. MamaPlaneet schreef:

  Ik ken het verder niet. Maar daar lak ik mijn nagels ook niet vaak genoeg voor. Heel fijn dat het 2 weken lang goed blijft zitten.

  1. Maddy schreef:

   Ja dat zeker! 😉

 13. Manon schreef:

  Nagelgroei heb je altijd, fijn dat het zo lang erop bleef zitten! Altijd fijn als je waar krijgt voor je geld.

  1. Maddy schreef:

   Ja dat is ook zo dat ga je niet tegen. 😉

 14. Girls-Things schreef:

  Wow, wat goed dat de nagellak zo lang blijft zitten. Heel fijn. Voor mij iets te lang, na één week zou ik wel weer een ander kleurtje willen haha.

 15. Sherry schreef:

  Wat handig dat het zo lang blijft zitten. Mooi gelakt meid. Ik kende het merk niet. Het lijkt me een fijne merk.

 16. Jamey schreef:

  Ik gebruik zelf geen gellak meer. Mijn nagels gingen er heel snel van kapot helaas.

 17. Melissa Van Lommel schreef:

  14 dagen is mooi lang seg! Ik ga tegenwoordig weer voor gelnagels. De enige manier om mij te stoppen heel de tijd aan mijn nagels te frunikken :).

 18. Cindy schreef:

  Wow die blijven lang mooi. Bij mij als i kgeluk heb misschien 2 dagen ofzo…

 19. Laura schreef:

  Ik vind het resultaat echt super mooi, alleen ga ik die dingen eraf pulken en dan gaan m’n nagels eraan haha. Niet heel handig, dus ik gebruik geen gellac meer.

 20. lara schreef:

  Heb ook een gellak setje, ander merk wel. Het duurt inderdaad wat langer om aan te brengen. Maar het blijft ook wel langer mooi. Als je ‘m goed aanbrengt tenminste. Zo merk ik steeds dat de lak op mijn linkerhand beter blijft zitten dan die rechts…

  1. Maddy schreef:

   O dat heb ik nog niet gehad. Ik heb nu wel een ander merk geprobeerd en die blijft minder lang mooi.

 21. Marion schreef:

  Bij mij blijft het jammer genoeg maar 1 à 2 dagen zitten . Dan kan ik de nagelak er in 1 keer afhalen.
  Doe ik iets fout dan ofzo?

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.