Getest: Bioderma Atoderm Gel Douche voor de gevoelige huid

Vrouw By sep 05, 2018 No Comments

Ik heb een nogal wisselende huid in het gezicht. Mijn huid kan erg droog zijn, maar ook vet in bepaalde periodes. Dat ligt ook nogal aan het weer. Laat ik zeggen dat wisselend weer niet heel fijn is voor mijn huidje. Eerder testte ik de Bioderma ABCderm A2O al uit, nu heb ik de Bioderma Atoderm Gel Douche getest om ook mijn gezichtje onder de douche goed te kunnen reinigen. Ik ga je nu vertellen hoe dat bevalt.

Bioderma Atoderm Gel Douche

De droge huid

Als de droge huid niet goed gehydrateerd wordt kun je last krijgen van een jeukende huid, deze droge jeukende huid kan tevens droge acne en of huiduitslag veroorzaken. In de koudere periodes zoals de winter is mijn huid vrij snel droog. Maar, op het moment is mijn huid ook eerder droog dan vet, dus het perfecte moment op de Bioderma Atoderm Gel Douche uit te testen.

Dit zegt Bioderma over de  Bioderma Atoderm Gel Douche

  • Zachte, zeepvrije dagelijkse reinigingsgel die de huid respecteert
  • Reinigt in alle zachtheid en respecteert het evenwicht van de huid.
  • Kalmeert en beschermt.
  • Geeft een zachte huid na het douchen.
  • Het zijdezachte schuim laat zich perfect afspoelen.
  • Wordt uitstekend verdragen.
  • Formule met allergeenvrij parfum
  • Zonder zeep, parabenen, kleurstoffen
  • Natuurlijke blauwe kleur
  • Hypoallergeen

Klinkt tot dusver goed toch?

Dit vond ik er van

Wat me opviel is dat ik bij het gebruik van een douchegel vaak best een grote hoeveelheid gebruik. Bij de Bioderma Atoderm Gel Douche was dit niet nodig, een klein beetje is genoeg. De douchegel heeft een dunne gel-achtige textuur die blauw van kleur is. De gel is erg verfrissend en prikt niet. Dat komt natuurlijk ook doordat het zeep en parabenenvrij is. Dit is wederom erg goed voor een droge (of) gevoelige huid.

Bioderma Atoderm Gel Douche

De gel is niet plakkerig en je wast hem simpel af. Ik heb het gevoel dat mijn huid na gebruik goed gereinigd is en de huid voelt niet droog aan.

Droge gevoelige huid

Deze Bioderma Atoderm Gel Douche is voor de droge en gevoelige huid, mijn huid in het gezicht schommelt nog wel eens tussen droog en vet, ik heb de gel ook gebruikt toen mijn huid vetter aanvoelde en was. Wat mij betreft is dit dan ook een prima product om te gebruiken. Ik merk dat ook acne minder werd, een pluspunt dus!

Lees ook het artikel over Bioderma ABCderm A2O

Geen fan van douche gel

Hoewel ik geen fan ben van douche gel vind ik de Bioderma Atoderm Gel Douche een goede keuze om je gezicht mee te reinigen. Normaal doe ik dat met speciale reinigingsproducten en onder de douche alleen met water. Maar, dit bevalt me erg goed, dus ik ga deze zeker blijven gebruiken! Hier kun je meer informatie verkrijgen en eventueel bestellen!

Ook voor kinderen

De Bioderma Atoderm Gel Douche kan ook voor kinderen en baby’s gebruikt worden. Zowel Merel, Bram en Emma heb ik er al diverse keren mee gewassen. Dat beviel goed en het prikte ook niet toen er wat in de oogjes kwam bij Bram. Dat is al heel wat, want hij kan daar erg slecht tegen en zich soms best aanstellen.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.