Getest Baby drijfring – BabyFloat! Review, hit of shit?

Zwangerschap & Baby By jul 31, 2018 No Comments

Het is vakantie en het weer is heerlijk. Soms wat aan de warme kant, maar hé we klagen niet! De kinderen zwemmen graag in ons grote zwembad van Intex in de tuin. Ideaal als je het mij vraagt! Niet elke dag een badje vullen, maar met een pomp er aan en chloortabletten staat dit bad nu toch al vanaf eind april. Ook Emma geniet van het zwemmen, het probleem van de gele zwemband vind ik alleen dat haar beentjes er zo strak in zitten. Ik besloot een Baby drijfring – BabyFloat te halen en kijken of dit de oplossing is?! We hebben een soort BabyFloat uitgebreid getest, dus lees snel verder.

Zwemmen met warme temperaturen

Zwemmen is voor kinderen natuurlijk heerlijk, Merel en Bram zitten hele dagen in het zwembad. Vooral met dit warme en soms toch benauwde weer is het echt een uitkomst! Dat ik er dan de hele middag bij moet zitten neem ik maar voor lief. Ook Emma is gek op water en geniet als ze met de kinderen in het zwembad zit. Soms houd ik haar gewoon vast zonder band, soms zit ze in de band onder toezicht van mij en nu hebben we een van de vele soorten baby drijfringen getest. Wat ik er van moest verwachten wist ik niet helemaal, maar ik ben om hoor.

 

 

Waterpret met een BabyFloat

Een BabyFloat is naar mijn idee ideaal voor kleine kinderen. De kleinste kindjes kunnen al heerlijk dobberen in het water. Je baby kan vrij bewegen in het water zonder dat jij de BabyFloat hoeft vast te houden. Het bandje zorgt er namelijk voor dat je baby zelf kan drijven in het water en het hoofdje boven water zal blijven. Dit is niet alleen voor het zwembad ideaal, maar ook voor in bad. In bad kun je je baby namelijk erg simpel wassen.

Uiterlijk van de BabyFloat

De luchtband is voorzien van twee hendeltjes, er zitten rinkelende balletjes in de binnenzijde van de band die een leuk geluidje maken. Ook zitten er leuke plaatjes op. Wat ik erg fijn vind is dat je de BabyFloat makkelijk mee neemt omdat het weinig ruimte in beslag neemt. En het is ook niet vervelend om hem opnieuw op te blazen, met een paar pufjes zit hij weer vol. Je kunt de BabyFloat op maat maken door de gespen te verschuiven. 

Onze ervaringen met de BabyFloat

De bezorger was te laat, dus ik zat al op hete kolen. Maar oke, dat uur maakte ook niet meer uit. Opblazen met dat ding, op maat instellen (wat een fluitje van een cent is), de band om doen en Emma in het zwembad gooien zetten. Ik was in het begin toch nog wel wat angstig, want zal dat ding niet zinken, gooit Emma zich niet zomaar om (ze is zeer bewegelijk in het water), toch maar even vasthouden. Kan ik haar loslaten? Oke, aan de rand dan. Het was spannender voor mij dan voor Emma, want ze genoot er optimaal van. De BabyFloat zinkt niet met kind en al, je kind zal zich niet kunnen omgooien en op de kop raken. Ze dobberde heerlijk op haar rug, spartelde met handen en voeten en vond het heerlijk om even haar teentjes te pakken. Ze gierde het uit en genoot er echt van. Je snapt dat we dit nu elke dag even doen!

Hit of shit?

Wat mij betreft een dikke hit! Tip: Bestel er 1 voor op vakantie! (kan eventueel hieronder) Ik wou dat ik ook een BabyFloat voor Bram en Merel gehad had. Natuurlijk moet je wel toezicht houden op je kindje. Maar, ik kan niet anders dan de BabyFloat aanraden! Hij kost ook nog geen bergen met geld en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

[bol_product_links block_id=”bol_5dd578b2a84be_selected-products” products=”9200000119543712,9200000119543710,9200000117591511″ name=”Float” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.