Viata.nl, afslanken met de online-apotheek

Gezondheid By jul 31, 2018 No Comments

Jullie hebben zeker weten al enkele fijne huis, tuin en gezondheidsproducten zien voorbijkomen die wij voor jullie uitgebreid hebben getest. Denk maar aan het phytosun-pakket tegen de muggen, of het phytosun pakketje voor een fijne lavendelgeur. Ik heb voor jullie iets getest waar ik in de eerste plaats niet voor opensta en dat bestelden we bij viata.nl : tabletten als steun bij het afslanken en dus gewichtsverlies. Is het wat voor jou?

Viata.nl, Wat is dat?

Viata is een online-apotheek. Dat wil zeggen dat je 24/7 terecht kunt voor al je huis,tuin en gezondheidsproducten die je anders bij de apotheker zou halen. Zo hebben ze insectenspul, afslankmiddeltjes maar ook de fijnste crèmes van topmerken voor elk huidtype. Zelfs als je verbanddoos bijna leeg is, kan je bij viata terecht. Kortom : klinkt lekker handig toch?

Professionele ondersteuning bij viata.nl

Er zijn verschillende voordelen aan het bestellen online. Veel van de drukke moeders hier, gaan meteen weten waar ik het over heb. Eén van de eerste dingen waar ik het wat moeilijk mee had, was het professionele advies dat ik steeds krijg van mijn eigen apotheker. Maar bij Viata.nl kan dat gewoon net hetzelfde! Gediplomeerde apothekers en apothekersassistenten staan je te woord via een live chatbox of telefonische advies.

 Afslanken via afslankproducten van viata.nl

Viata belooft te werken met kwalitatieve producten en topmerken. De enige manier om hier de proef op de som te nemen is om er eentje te testen. En om de uitdaging extra groot te maken ging ik voor iets waar ik eigenlijk radicaal tegen ben : afslankmiddeltjes.

Ik testte voor jullie 30 dagen lang de BMI COMPLEX-kuur van Natural Energy. Een volledig natuurlijk product op basis van groene thee, Boldo en Guarana. Deze heilige drievuldigheid draagt samen bij aan de vetverbranding, de zuivering en een normale energielevering door je metabolisme.

viata.nl, Wat is het BMI-complex?

Viata verstrekt informatie over de producten die zij verkopen. Als snel leer ik dat de tabletten voedingssupplementen zijn die een boost kunnen geven wanneer je die even nodig hebt. Ook wanneer je een detoxkuur volgt kan dit supplement je energiepeil hoog houden zodat je dagelijks leven gewoon verder loopt.

Aangezien het om een voedingssupplement gaat en viata.nl heel duidelijk benadrukt dat dit geen middel is dat je doet afslanken, maar een steuntje in de rug maakt mij al iets minder weigerachtig. Nieuwsgierig ben ik begonnen aan de test maand van deze capsules.

De werking van natural energie BMI complex

Ik ben de voorbije maand zeker geen absurd getal verloren in gewicht. Maar het is dan ook een gekke maand geweest met festivals, feestjes, wijntjes in de zon of heerlijk een avond aan de BBQ.

Wat ik wel met 100% zekerheid kan zeggen is dat het natural complex wel degelijk een psychologisch uitwerking heeft! Wanneer ik wil gaan snoepen denk ik automatisch aan het tabletje dat ik 2x per dag slik : ’s morgens eentje & ’s avonds eentje. Het slaat in als een bliksemschicht als ik denk dat je een dergelijk product betaald, inneemt, maar dan niet op je voeding gaat letten en dus niet zal afslannken. Dat werkt in mijn brein niet. Het is voor mij echt een hele goede stok achter de deur voor de momenten waarop ik mijn voedingspatroon aan mijn laars zou lappen!

Ik ben ervan overtuigd dat iemand die twee weken los gaat op vakantie en dan weer terugkeert naar een normaal en gezond voedingspatroon die twee of drie vakantiekilo’s er in een mum van tijd weer af heeft.

Zou ik het opnieuw doen via viata.nl

Sommige onder jullie zullen wel weten dat ik al een levenslange strijd voer tegen die rotte kilo’s. Vaak val ik een mooi aantal kilo’s af maar kom dan vast te zitten op een plateau. Dat kan me zo frustreren dat ik alles weer overboord gooi. Ik neem mij plechtig voor, volgend plateau ik tegen kom… dan grijp ik naar bmi-complex en hoop zo dat plateau te doorbreken en weer lekker verder te gaan afvallen.

Zolang je niet denkt dat je dun gaat worden van enkel en alleen het BMI complex kan ik het als steuntje in de rug of stok achter de deur zeker aan raden!

Ook zo’n 30-dagen kuur bestellen bij viata?

Zowel voor de Belgen als voor de Nederlands is er plaats bij viata. Er is namelijk ook een viata.be voor alle online apotheekacties van de Belgen.

De BMI complex kost je normaal €32.99 maar zijn nu in promo -30% en betaal je slechts €23.09!

Wil je zelf ook afslanken met een steuntje in de rug en zo’n kuur bestellen? Dat kan hier!

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.