Furreal Walk-a-lot huisdieren!

Geplaatst door

Mama, zullen we een hondje nemen? Uhm, nee. Wanneer je een huisdier als een hond in huis neemt is dat niet alleen maar knuffelen. Er komt een hoop ‘werk’ bij kijken. Het is natuurlijk erg fijn om een dier te hebben waar je mee kunt knuffelen, maar de verzorging en het uitlaten horen daar ook bij. Papa is niet voor, dus de verzorging en het uitlaten komt op mama neer. Aangezien de verzorging van de konijnen al doorgeschoven is naar mij, denk ik er niet aan om nu een hondje in huis te nemen. Hoe lief ook!  Van Hasbro kregen wij de Furreal Walk-a-lots, hier kunnen ze mee knuffelen, wandelen en de verzorging op zich nemen. De papagaai van Furreal is bij Bram nog steeds een groot succes, deze Furreal Walk-a-lots zijn voor Merel en Emma een grote hit!

FurReal Walk-a-lots

De schattige dierenvriendjes van Furreal zijn heerlijk zacht om te aaien. Sommigen kunnen zelfs geluid maken en ook kunnen deze lieverds bewegen. Er zijn tegenwoordig al heel wat Furreal dieren te verkrijgen zoals Bram zijn favoriet: Rock-a-too Kaketoe.

Rock-a-Too

Lees hier onze review over Rock-a-too Kaketoe.

Maar ook andere lieve dieren zoals Cubby de beer, draakje Torch, Howie de beagle, Zandi het zieke aapje en natuurlijk de Furreal Walk-a-lots! Die laatsten zijn wat betaalbaarder en hebben een wat kleiner uiterlijk.  Deze schatjes kun je niet alleen knuffelen, maar ook uitlaten. Je hebt een klein formaat en een wat grotere. Door het wat lagere budget kan dus eigenlijk iedereen een eigen Furreal hebben.

Met deze nieuwe Walk-a-lots serie van FurReal Friends kun je zoveel huisdieren verzamelen als dat je zelf wilt. Je kunt ze zelfs tegelijktijdig uitlaten. De grotere Walk-a-lots kun je buiten uitlaten, maar ook de kleintjes kun je hier aan bevestigen. Alleen een kleintje? Die kunnen prima binnenshuis wandelen aan de korte riem op bijvoorbeeld de tafel.

 

Perfect om je kinderen toch buiten te laten spelen

Deze huisdieren zorgen er meteen voor dat je kind ook in de herfst en winter graag buiten speelt. Door het riempje kun je ze namelijk ook echt uitlaten. Ze hebben hier de regen en kou al getrotseerd. Wandelen naar opa en oma met de FurReal Walk-a-lots vond Merel helemaal geweldig. Ze voelde zich ook ontzettend trots.

walk-a-lots

Deze diertjes hebben een speciaal klikstysteem waardoor je ze aan elkaar kunt bevestigen. Een gemakkelijk en slim uitlaatsysteem dus! Tijdens het wandelen kwispelt het staartje en ook het hoofdje gaat vrolijk heen en weer.

 

Verzorging in de salon

Natuurlijk moet de nieuwe aanwinst ook verzorgd worden. Het moet kunnen eten, maar af en toe ook lekker gewassen worden in bad. Daar komt de speciale, luxe Grooming salon om de hoek kijken. Het is een salon met veel verschillende accessoires om het nieuwe huisdier optimaal mee te verzorgen en te vertroetelen. De fantasie gaat de vrije loop en Merel vermaakt zich er opperbest mee!

FurReal Walk-a-lots

Wat erg prettig is, de accessoires kunnen hier prima in opgeborgen worden zodat je ze niet kwijtraakt. Ook als je kindje gaat logeren kan de salon gemakkelijk meegenomen worden met de FurReal Walk-a-lot er in.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close