Perfect om je kinderen toch buiten te laten spelen

Deze huisdieren zorgen er meteen voor dat je kind ook in de herfst en winter graag buiten speelt. Door het riempje kun je ze namelijk ook echt uitlaten. Ze hebben hier de regen en kou al getrotseerd. Wandelen naar opa en oma met de FurReal Walk-a-lots vond Merel helemaal geweldig. Ze voelde zich ook ontzettend trots.

walk-a-lots

Deze diertjes hebben een speciaal klikstysteem waardoor je ze aan elkaar kunt bevestigen. Een gemakkelijk en slim uitlaatsysteem dus! Tijdens het wandelen kwispelt het staartje en ook het hoofdje gaat vrolijk heen en weer.

 

Verzorging in de salon

Natuurlijk moet de nieuwe aanwinst ook verzorgd worden. Het moet kunnen eten, maar af en toe ook lekker gewassen worden in bad. Daar komt de speciale, luxe Grooming salon om de hoek kijken. Het is een salon met veel verschillende accessoires om het nieuwe huisdier optimaal mee te verzorgen en te vertroetelen. De fantasie gaat de vrije loop en Merel vermaakt zich er opperbest mee!

FurReal Walk-a-lots

Wat erg prettig is, de accessoires kunnen hier prima in opgeborgen worden zodat je ze niet kwijtraakt. Ook als je kindje gaat logeren kan de salon gemakkelijk meegenomen worden met de FurReal Walk-a-lot er in.