Facial Detox Mask

Facial Detox Mask van Mudmasky Review

Vrouw By mei 19, 2020 No Comments
Het verzorgen van je gezicht is erg belangrijk, dat weten we allemaal. Met regelmaat gebruik ik diverse maskertjes om mijn huid te pamperen. Mijn grote favoriet is het Het Facial Purifying Recovery Detox Mask van Mudmasky! Het Facial Detox Mask van Mudmasky is bij verre het fijnste masker dat ik ooit gebruikt! Hier lees je er alles over:

Het Facial Detox Mask van Mudmasky:

Mudmasky is een klein huidverzorgingsbedrijf gevestigd in ons eigen Nederland. Hoewel het een klein bedrijf is, heeft het een grote aanhang aan fans. Het Facial Detox Purifying Recovery Mask van Mudmasky is ontzettend populair als je de reacties en recensies leest. Ik kan je alvast verklappen: ik snap dat compleet! Het Facial Detox Mask van Mudmasky is een gezichtsreinigend herstel masker. Erg fijn is dat het masker bestaat uit natuurlijke ingrediënten die er voor zorgen dat onzuiverheden verwijderd worden, de huid verzacht en tevens de elasticiteit van de huid verbeteren. Het masker is niet één van de goedkoopste maskers, dat is waar. Er zit een prijskaartje aan van €59 voor een tube van 60ml. Toch vind ik dat dit masker, ondanks de prijs, absoluut de investering waard is om je huid in een topconditie te krijgen.

Je eigen spa in huis met Mudmasky’s Facial Detox Mask

Met het Facial Detox Mask van Mudmasky breng je de spa naar huis. Natuurlijk kan het echt genieten zijn bij de spa of schoonheidsspecialist, maar in deze vreemde Corona-tijd is het juist misschien wel prettig om de spa in huis te halen. Met dit kleimasker kan dit dan ook. Het voordeel om dit masker thuis te gebruiken is dat je eigenlijk kunt doen wat je wil, terwijl de magie van het masker zijn werk doet. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om allerlei maskertjes uit te proberen.

De meest belangrijke ingrediënten van het Facial Detox Mask zijn:

  • Premium Montmorillonite Clay
  • Marokkaanse Lava Clay & Dode Zeezout van Jordan (Maris Sal)
  • Indonesische Bamboe
  • Ongescheden Ruwe Matcha Thee
  • Black Elderberry
  • Het citruszuur van de Calamondin-vrucht
  • Allantoïne

Premium Monmorillonite Clay

Deze klei zorgt er voor dat giftige stoffen en onzuiverheden op een veilige manier van en uit de huid. Het zorgt er voor dat er vers bloed naar beschadigde huidcellen stroomt. Op deze manier word de teint van je huid gerevitaliseerd wordt. Je kunt zeggen dat er nieuw leven ingeblazen wordt. Daarnaast worden de poriën strakker en kleiner. Ook zorgt de Premium Monmorillonite Clay er voor dat je huid weer fris en schoon zal aanvoelen.

Marokkaanse Lava Clay & Dode Zeezout van Jordan (Maris Sal)

De tweede soort klei in dit masker zorgt er voor dat de elastisciteit in je huid versterkt opgebouwd zal worden. In dit masker maakt Mudmasky gebruik van een biologische variant die rechtstreeks geïmporteerd wordt uit Marokko. Mudmasky doet dit bij een kleine boer die alleen exporteert aan Mudmasky. Het is de mildste variant die buitengewoon mineraalrijk is. Het zorgt ervoor dat de natuurlijke vochtigheid van de huid in balans blijft. Daarnaast is het de enige Marokkaanse lavaklei die ideaal is voor de gevoelige huid doordat het pH-neutraal is. Gecombineerd met het Dode Zeezout van Jordan (Maris Sal) zorgt het er voor ontstekingen in de huid te verminderen en de functie van de huidbarrière en hydratatie van de huid te verbeteren.

Indonesische Bamboe

De Indonesische bamboe in het Facial Detox Mask zorgt er voor dat degeneratie (vermindering van de functionaliteit van je huid) in de huid vertraagt wordt. Het zorgt er voor dat onder andere elasitine en collageen vitaal blijven en helpt vocht vast te houden.

Ongesneden Ruwe Matcha Thee

Het Camellia sinensis blad van de ruwe ongesneden Japanse Matcha-thee herstelt de elasticiteit van de huid. Ook beschermt het tegen schade van UV-stralen en herstelt het schade die je huid door het milieu oploopt.

Black Elderberry

De Black Elderberry noemen we in Nederland ook wel de vlierbes. De vlierbes bevat ingrediënten  die over sterke antioxiderende eigenschappen beschikken. Antioxidanten zorgen er voor dat vrije radicalen ongeschadelijk gemaakt worden om de DNA-beschadiging van de cellen van onze huid te voorkomen. Uiteindelijk zorgt het er dus voor dat de huis mooi en jong blijft.

Het citruszuur van de Calamondin-vrucht

Dit ingrediënt fleurt je huid op. Het verwijdert dode huidcellen zodat nieuwe cellen kunnen groeien. Het versnelt de cyclus van huidvernieuwing doordat het ervoor zorgt dat de diepere laag van de huid sneller naar de oppervlakte komt. Dit heeft een verhelderend, natuurlijk effect op je huid.

Allantoïne

Allantoïne zorgt er voor dat de huid terug glad wordt. Het kalmeert ieder huidtype! Het bijzondere is dat het zelfs roodheid en schilfering van de huid vermindert. Het wordt gewonnen uit de smeerwortelplant, uit de wortels van deze plant wel te verstaan. Het zorgt er voor dat je huid gladder wordt en het beter vasthoudt aan water. Allantoïne versnelt wondgenezing door het stimuleren van de groei van nieuwe huidcellen.

Mijn ervaringen met het Facial Detox Mask

Voordat je het masker op je gezicht aanbrengt zorg je er vanzelfsprekend voor dat je gezicht goed gereinigd is en je ook je handen goed gewassen hebt. Je brengt een dunne laag van het masker aan. Een dikke laag is absoluut niet nodig. Wanneer je het masker aangebracht hebt voel je je huid iet wat tintelen. Het droogt best snel op en het irriteert of jeukt absoluut niet. Afhankelijk van de staat van je huid laat je het een aantal minuten intrekken.

  • Droge huid: zeven minuten
  • Normale / gecombineerde huid: negen minuten
  • Vette huid: 11 minuten

Facial Detox Mask

Omdat ik op het moment een redelijk vette huid had, ging ik voor de volle 11 minuten. Ondertussen voel je je huid strakker worden. Nadat je het masker het gewenste aantal minuten hebt laten zitten is het tijd om het masker van je gezicht te verwijderen. Dit doe je door je gezicht met koud water te wassen.

Wanneer ik het masker afgewassen heb voel ik meteen zonder enige twijfel dat mijn gezicht zachter, gladder en intens schoon aanvoelt. Ook ziet mijn huid er na slecht één keer gebruiken gerevitaliseerd uit. Na gebruik van 1 á 2 keer per week, gedurende een aantal weken kan ik bevestigen dat mijn huid er gezonder uitziet en ook aanvoelt. Daarnaast voelt het voller en gevoed aan. Dit masker doet zonder aarzeling wonderen voor je huid, zelfs naar een drukke, vermoeiende week. Wat het masker ook onderscheidt, is dat het pH-gebalanceerd is.

Hoewel het masker dus zeker niet goedkoop is, is het masker zijn geld zeker waard. Je hoeft het masker zeker niet iedere dag te gebruiken om de effecten van dit masker te kunnen waarnemen. Doordat je het masker dun aan moet brengen gaat het relatief ook lang mee. Het is een masker dat zeer veel luxe geeft zonder de meest bizarre beweringen te doen. En alle beweringen die het Facial Detox Mask van Mudmasky wel doet, komt het na!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.