Baby Emma is alweer 4 maand oud!

Zwangerschap & Baby By jan 22, 2018 1 Comment

Ik weet het nog als de dag van gisteren, 22 september 2017, de dag dat ik beviel van Emma. Vandaag is het 22 januari 2018. Dat betekent dat Emma alweer 4 maand oud is. Wat gaat de tijd snel!

Emma 4 maand oud.

Emma is alweer 4 maand oud, ze is natuurlijk nog steeds een baby, maar het baby baby gaat er nu toch wel een beetje af. Emma reageert nu echt op ons, ze lacht, ze begint te spelen. Ook wil ze zelf al gaan zitten, waar ze natuurlijk nog wel wat klein en jong voor is en haar eerste keer omrollen zit er ook alweer op.

4 maand oud, wat zijn de voedingen?

Eigenlijk, om heel eerlijk te zijn, heb ik niet gewacht met bijvoeding tot Emma echt precies 4 maand oud was. Toen Emma ongeveer 3,5 maand oud was kreeg Emma al pap. Ook kreeg ze af en toe al een hapje. Niet omdat ik er zo vroeg mogelijk mee wou beginnen, maar omdat Emma onverzadigbaar was en ons het eten van het bord af kon kijken. Emma kreeg met haar toen 6,5 kilo nog steeds 6 a 7 flessen op een dag. En dat terwijl Emma al voeding voor hongerige baby’s had.

4 maand oud

Beter slapen.

Toen Emma in de ochtend en bij de laatste fles pap van Bambix bij in haar fles kreeg, was Emma meteen een stuk minder hongerig en sliep ze overdag ook beter. De nachten daar hebben wij nooit om mogen klagen, want Emma sliep al met 4 weken door.

Prikjes.

Emma heeft ook al diverse prikjes gehad. Daar kon ze op zich wel goed tegen, alleen had ze wel wat verhoging die dag en de dag erna. Toch heb ik liever dat ze er 1 of 2 dagen een beetje last van heeft dan dat ze levensbedreigend ziek zal worden doordat ik haar niet zou laten inenten. Daar zijn de meningen natuurlijk over verschilt, maar ik ben toch echt een hele grote voorstander van het inenten.

4 maand oud

Thuisblijf mama.

Op dit moment ben ik nog een thuisblijf mama, ik ben opzoek naar een baan, omdat mijn contract niet verlengd werd tijdens mijn verlof. Natuurlijk hoop ik zo snel mogelijk een baan te vinden, maar ik geniet ook zeker van de momenten die ik nu met Emma meemaak!

Liefs Maddy! x

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

  1. Laura Martens schreef:

    Wat leuk! Gefeliciteerd 🙂 Geniet er zoveel mogelijk van! Ik snap dat je nog even een thuisblijf mama bent! 😉

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.