leuk en leerzaam

Leuk en leerzaam! Super leuke DIY!

Mama & Kinderen By jul 30, 2018 No Comments

Soms kom je van die dingen tegen waar je meteen hartstikke enthousiast over bent. Ik mocht bij studiojong wat uitzoeken en ik kon gewoon niet kiezen! Ik besloot de muren aan te pakken, het is leuk en leerzaam geworden! Lees je mee?

Studiojong

Marchien waarvan studiojong is, maakt alles zelf. Studiojong is een webwinkel met muurstickers, decoratie en interieurstickers. Het leukste is dat ze ook mee denkt en heel veel gepersonaliseerde dingen kan maken voor je. Hoe leuk zijn de stickers voor op de voordeur?

Leuk en leerzaam, muurstickers

Sinds eind maart hebben wij een nieuw huis waar ik helemaal weg van ben. De kindjes slapen bij ons op zolder in twee super leuke kamertjes. Op de overloop voor hun kamers staat allerlei speelgoed, maar de muren daar vond ik saai.leuk en leerzaam Bij studiojong wilde ik dan ook iets uitzoeken om die muren mee te decoreren. Zelf houd ik erg van educatief speelgoed en Marchien ook. Ze had een poster om te oefenen met tellen, ik vroeg haar of ze daar muurstickers van kon maken en dat was geen probleem. Ze zijn nu ook verkrijgbaar in de webshop in mega veel kleuren.leuk en leerzaam Ik kan nooit kiezen dus dat was voor mij echt een uitdaging, uiteindelijk ging ik gewoon voor zwart. In het piepkleine halletje bij de deuren van de slaapkamers heb ik de stickers geplakt.

leuk en leerzaam

 

Je kunt de stickers plakken waar je wilt, want alle stickers zitten los op het vel. Ik plakte ze op ooghoogte voor de kindjes. Depp telt nu altijd als hij ze ziet, en Joey staat ook te wijzen en te roepen. Maar goed die is pas anderhalf, dus ik moet niet teveel verwachten. Ik ben er echt heel erg blij mee! Leuk en leerzaam dus!

Te veel leuke dingen

Eigenlijk zie ik maar één probleem bij de spullen van studiojong. Ze zijn gewoon te leuk! Ik wil de sticky roads op de vloer in de overloop, het dieren ABC op de muur en de Zoo lijkt me heel erg leuk om in de woonkamer op de vloer te plakken. leuk en leerzaamEn dan die stickers voor het keukentje! Dat is toch super leuk om op die manier van een simpel kastje een keuken te kunnen maken? De kracht zit denk ik in de mooie strakke ontwerpen en de eenvoud en rust die ze uitstralen. Zonder dat het een kermis wordt kan je een kamer helemaal anders maken. En dan is het nog leuk én leerzaam ook! In een handomdraai maak je van een saaie muur een totaal ander iets met de muurstickers. Bijvoorbeeld met vliegtuigen, hartjes of andere leuke printen. Ik ben fan, mijn winkelmandje zit alweer vol.

Trouwens, nu is Marchien even met vakantie waardoor bestellingen pas na 6 augustus weer worden verzonden en daarom krijg je met de code SUMMERBREAK 15% korting op je bestelling én bij besteding van meer dan €15,- een cadeautje! Ik zeg, neem op z’n minst even een kijkje, wie weet vind jij ook een leuk en leerzaam item!

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.