Mijn zoontje wordt morgen geopereerd

Mama & Kinderen By jul 03, 2018 No Comments

Morgen wordt Bram geopereerd. Eindelijk na 6 weken is het dan zover. Na veel verschillende artsen te hebben gezien, lang wachten, een gebroken en ontstoken vinger gaan ze hem helpen. Eindelijk!

Even kort samengevat

Om het even kort samen te vatten mocht je de blog niet gelezen hebben over de eerste hulp en het blog van vorige week over dat hij geopereerd zou gaan worden.; Bram heeft 6 weken geleden zijn vinger tussen een raam in de gymzaal op school gekregen. Wat doet een kind met zijn handjes tussen het raam en waarom doet een kind dat raam dan dicht? Goede vraag, moet allebei niet. Maar, het zijn kinderen en ongelukjes gebeuren. Ondertussen is zijn vinger gebroken door een speelongelukje met zijn zus, is zijn vinger ontstoken, groeien er twee nagels op zijn vinger en wat wild vlees. Daar moet dus echt wat aan gedaan worden. Eindelijk, na veel bezoeken aan diverse artsen wordt Bram geopereerd.

Operatie verzet

Bram zou eigenlijk binnen een week geopereerd moeten worden in het ziekenhuis in Almelo. Totdat ik vorige week gebeld werd dat er een spoedgeval tussen was gekomen. Bram zijn operatie zou later worden gepland op de woensdag. Mijn argument dat dat niet binnen een week zou zijn werd van tafel geveegd maar het moet bij die chirurg en die kan niet eerder. Ben je klaar toch? Nou ja, moet maar dan. Aanstaande woensdag zal hij geopereerd worden. Om 07.00 uur mogen we ons melden. Hij zal dan als eerste aan de beurt zijn die dag. Dat vind ik dan wel weer prettig want dan hinkt hij er ook niet zo tegenaan de hele dag.

Spannend?

Bram vindt het wel spannend, hij heeft geoefend met het kapje en dat vond hij heel bijzonder en wel grappig. Wel is hij door ons veelvuldige bezoek aan diverse artsen best bang geworden voor de dokter/arts. Op het moment heeft hij niet veel last van de spanning, daar ben ik erg blij mee. Hij weet dat hij deze week geopereerd zal worden, maar hij heeft er tot nu toe nog geen last van gehad. Dat zal vanavond misschien wel komen. Het fijne is dat zijn knuffel(s) mee mogen tot hij in slaap in gebracht, ook mag ik mee de operatiekamer in totdat hij in slaap gevallen is. Na de operatie zullen ze de knuffels dan weer bij hem neerleggen en gaat hij naar de uitslaapkamer. Daar zal ik bij hem wachten tot hij wakker is.

 

De update over hoe het gegaan zal zijn krijgen jullie binnenkort!

Lees ook: Waarom 12 redenen waarom jij ook voor de Belgen zou moeten juichen! ( Met grappig filmpje! )

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.