vrienden avond

Een vrienden avond thuis organiseren

Vrouw By feb 23, 2023 No Comments

Wil je liever je huis niet verlaten, maar toch iets gezelligs met vrienden doen? Organiseer dan een leuke vrienden avond bij jou thuis! Iedere keer gaan drinken en bijpraten is leuk, maar soms ben je even toe aan iets anders. Daarom kun je ook eens een leuke avond organiseren bij jou thuis, met lekker eten, spelletjes of andere leuke activiteiten. Hieronder zullen we je een paar leuke activiteiten meegeven die je bij jou thuis kan organiseren met behulp van uitjes thuis. Het doel? Ervoor zorgen dat jij en jouw vrienden een topavond hebben natuurlijk!

Ultieme plezier met een karaoke feestje

Hoe slechter jij en je vrienden kunnen zingen, des te leuker een karaokeavond wordt, vooral leuk om zo’n avond met je vrienden thuis te organiseren. Wees dus niet bang om je inner Beyonce naar buiten te laten komen! Regel de karaoke set met de juiste apparatuur en zing de hele avond mee met je favoriete hits. Gegarandeerd weet je na deze avond precies wie van je vrienden je kan opgeven voor The Voice of Holland, en wie maar beter alleen thuis onder de douche kan blijven zingen, either way super gezellig toch?

Lekker een uitgebreide BBQ met je vrienden thuis

Dit is vooral gezellig om te doen in de zomeravonden, het zonnetje schijnt nog en het is harstikke lekker weer, perfect om s ’avonds een uitgebreide BBQ te houden met je vrienden thuis. De sfeer die bij een BBQ beleefd wordt is zeer gezellig en laagdrempelig. Dit wordt gegarandeerd een gezellige BBQ-avond, lekker samen eten en drinken en uitgebreid praten over alles wat het leven mooi maakt, zou jij er niet bij willen zijn?

Vrienden avond thuis; Organiseer een wijnproeverij

Samen verschillende wijn proeven, hoe leuk is dat? Natuurlijk moet je eerst wel een thema uitkiezen, want je hebt verschillende soorten wijn. Wil je bijvoorbeeld wijnen uitproberen van herkomstbenaming of wijnen van een bepaalde druif of misschien wijnen van een bepaald wijnhuis? Het kan allemaal en jij bent diegene die het mag beslissen, voor inspiratie kan je naar uitjes thuis gaan hun weten er alles van! Tip: Voor een goede wijnproeverij is het aan te raden de avond te begeleiden met een aperitief. Zet tussen de glazen een paar schaaltjes met wit brood of plectrums om te eten, kaas, dadels of vleeswaren zijn er ook lekker bij.

The one and only; Spelletjesavond!

Je kent het wel! Lekker met het hele gezin, met vrienden of met z’n tweetjes een spelletje met een bakje chips erbij in de tuin of aan de eettafel. Een spelletje spelen kan een fantastisch excuus zijn om een hoop vrienden bij elkaar te krijgen in het comfort van je huiskamer, uiteindelijk gaat er niets boven dit soort gezellige avonden. Je kunt van alles spelen, denk maar aan een potje ouderwetse monopoly, het 30 seconds spel, rummikub en zo zijn er nog vele andere spellen die jij met je vrienden thuis kan spelen!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.