Een nieuwe eyecatcher aan de muur.

Huis & Tuin By apr 05, 2018 11 Comments

Toen Emma geboren was kregen we een newborn fotoshoot cadeau van de ouders van Mark. Dolblij waren we hiermee. Bij een newborn fotoshoot weet de fotograaf je baby op de mooiste manieren vast te leggen. Zo heb je een mooie blijvende herinnering. Ook maakten we foto’s van het hele gezin. Eén van die foto’s hebben we gebruikt voor een mooie nieuwe eyecatcher aan de muur.

Wisselingen in huis

Elk seizoen verander ik wel wat in huis. De ene keer de totale inrichting, dan staat de bank op een totaal andere plek. Net zoals alle andere meubels. Ook werk ik graag met accessoires en planten. Ik kocht al wat meer groen in huis en daarbij hebben we nu lavendel aan bijgevoegd. Ruikt ook nog eens lekker fris!

Ook werd het echt tijd voor iets anders aan de muur. Het schilderij dat er hing werd al een ‘oudje’ voor mijn doen, hing er al 5 jaar en ik was er wel een beetje op uitgekeken.

eyecatcher aan de muur

Het oudje!

Maar nu hebben we een mooie nieuwe eyecatcher aan de muur. Namelijk een foto op dibond.

Foto op dibond

Misschien vraag je je nu af wat een foto op dibond is, dat kan natuurlijk. Helemaal geen gekke vraag. Een foto op dibond is eigenlijk gewoon een aluminium foto. Je kunt tegenwoordig op ontzettend veel materialen een foto laten bedrukken. Ook op aluminium. Deze aluminium foto van 40 x 60 cm bestelde ik bij FotoOpAluminium.nl en ik moet zeggen dat ik er echt wel heel blij mee ben. Het was erg makkelijk om het ontwerp te maken. Kan echt iedereen!! De kwaliteit is echt heel erg mooi en het ophangsysteem is super makkelijk. Een echte eyecatcher aan de muur dus! Als je binnenkomt valt hij meteen op en we hebben er niets anders dan complimenten over gekregen.

eyecatcher aan de muur

Foto voor altijd

Hoewel ik van verandering hou in en rondom het huis koos ik voor een foto voor altijd. Deze foto is met ons hele gezin, en hoewel we natuurlijk ouder worden en veranderen hebben we hier een mooie herinnering aan. Bram vond het zelfs zo mooi dat hij hem graag op zijn slaapkamer wou hebben! Dat is toch heel erg leuk?!

eyecatcher aan de muur

Heb jij ook een mooie eyecatcher aan de muur in huis?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

11 Comments

 1. sophia schreef:

  Wat een mooie foto! Fleurt je woning meteen helemaal op vind ik!

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Ja, ik heb mijn collage van EasyCollage nu hangen. Ik heb er verrassend veel plezier in!

 3. tamara schreef:

  Heel mooi ik heb laatst ook een foto op dibond laten printen ook erg blij mee

 4. Anne-Wil Kraan schreef:

  Wat een leuke foto heb je hangen

 5. Marijke schreef:

  Mooie foto heb je uitgekozen. Staat heel goed aan de muur!

 6. Natalia schreef:

  Wat een mooie foto! Hier kun je niet op uitgekeken raken. 🙂

 7. Marie-Lise (Reislustig.be) schreef:

  Wow, wat een leuk gezin. Een erg geslaagde eye catcher 🙂

 8. Melissa krijns schreef:

  Ik snap dat je soms wisselt in huis. En dat tijd werd om jet oudje te vervangen voor deze prachtige exemplaar. Zelf wissel ik ook regelmatig dingen in de inrichting

 9. Charlotte schreef:

  Heel mooi! Ik heb geen grote foto’s in de huiskamer hangen, wel hebben wij een houten ladder aan de muur hangen met allemaal accessoires erin.

 10. Merel schreef:

  Echt een geweldige foto! Perfect voor zo’n vergroting. En aluminium is mooi hè?
  Wij hebben in de gang een wissellijst hangen met een collage van verschillende foto’s. En iedereen die binnenstapt neemt wel een kijkje.

 11. Mieke | mieksmind schreef:

  wij hebben laatst een shoot gehad ( mijn broertje, zijn vriendin en ikzelf) en die foto hangt als eye catcher ingelijst aan de muur bij mijn ouders

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.