foto's van je kinderen

Om deze redenen moet je foto’s van je kinderen maken.

Mama & Kinderen By jan 10, 2018 4 Comments

Steeds vaker hoor je de vraag, moet je veel foto’s van je kinderen maken of juist niet? Er zijn ouders die vinden van niet. Ook zijn er mensen die vinden dat het om het moment gaat. Er zijn ook mensen die het liefst zoveel mogelijk foto’s maken van hun kinderen. Waarom je foto’s van je kinderen zou moeten maken? Lees daarvoor snel verder.

Een fantastisch leuke activiteit.

De meeste foto’s die gemaakt worden zijn vooral onverwachte en alledaagse foto’s. Maar het is natuurlijk ook erg leuk om een fotoshoot voor je kinderen te organiseren. Je kinderen kunnen zich eventueel verkleden of juist de mooiste outfit aandoen die ze hebben, jij maakt dan natuurlijk leuke foto’s. Het fotograferen is op het moment zelf erg leuk maar ook is het leuk om de foto’s op een later moment terug te kijken.

foto's van je kinderen

Een fotoboek maken voor je kinderen.

Door vaak foto’s te maken is het leuk om van bepaalde uitstapjes, vakanties of activiteiten een fotoboekje te maken voor je kind. Het terug zien van de foto’s is niet alleen voor je kinderen leuk maar is meteen een leuke activiteit voor het hele gezin.

Je ziet je kinderen groeien.

Kinderen groeien veel te snel, de dagen zijn te kort, iedereen heeft het druk en voor je het weet is je kind alweer een jaar of meerdere jaren ouderen. Kleine veranderingen bij je kinderen maak je daardoor niet altijd bewust mee, waardoor je bepaalde dingen vergeten kan. Wanneer jij dan op regelmatige basis leuke momenten en mijlpalen van je kinderen vastlegt op foto, kun je altijd terugkijken hoe je kinderen zich hebben ontwikkeld. Zo mis je belangrijke veranderingen, gebeurtenissen mijlpalen niet.

De mooiste, liefste en grappigste decoratie. Foto’s van je kinderen!

Hoe je kind op de foto staat is eigenlijk niet heel belangrijk, als het maar een foto is waar jij een goed gevoel bij hebt. Je kinderen aan de muur is dan ook de decoratie die je moet hebben. Maak foto’s die goed bij je interieur passen en zorg dat je een goede camera gebruikt. Je wilt natuurlijk een goede kwaliteit foto van je kinderen aan de muur hebben hangen.

Making memories.

Herinneringen zijn voor ieder mens belangrijk. Juist doordat dit zo’n leuke activiteit is, is het mooi om dit vast te leggen en de herinnering er aan te bewaren, bijvoorbeeld op canvas. Ook is het prettig om dingen van ‘vroeger’ te hebben. Foto’s met opa’s en of oma’s, papa, mama, broers en zussen of andere familieleden, vrienden of kennissen, het is voor je kinderen ontzettend leuk om een kijkje terug in de tijd te kunnen nemen op momenten met dierbaren.

foto's van je kinderen

 

Maak jij vaak foto’s van je kinderen?

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

4 Comments

 1. Eva schreef:

  Ik vind het superleuk om terug te kijken naar foto’s uit mijn kindertijd. Als ik later kinderen heb, zullen ze dus heel vaak voor de camera moeten poseren, haha 😀

 2. Maargy schreef:

  Jaaaa! En zoveel mogelijk, zeker toen mijn zoon klein was, dan veranderen ze ook het meest. Foto’s laten je inderdaad beseffen hoe snel de tijd gaat wel…;-)

 3. Nicole schreef:

  Ik heb dit heel veel gedaan maar nu steeds minder. Kom ik er na een dag achter geen foto’s te hebben gemaakt terwijl ik dat eerst dagelijks deed

 4. Lazy Bird schreef:

  Tuurlijk moet je foto’s maken!! Alleen moet je ook proberen in het moment ZELF aanwezig te blijven en niet heel de tijd naar een schermpje staan kijken want dan mis je eigenlijk alles… Grappig is dat je als ze klein zijn zo veel foto’s maakt, maar hoe groter ze worden, hoe minder jij er maakt en hoe meer zij selfies gaan nemen, haha 😉

  X Lazy Bird

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.