Vichy Minéral  89 ogen

Een frisse look met Vichy Minéral  89 ogen!

Vrouw By mei 27, 2019 No Comments

Van Vichy mocht ik het kleine zusje van de geliefde Minéral booster uittesten, namelijk Vichy Minéral  89 ogen! Elke jonge moeder kan het waarschijnlijk beamen, donkere kringen onder je ogen krijg je gratis bij kinderen. Iets waar we niet om hebben gevraagd, maar waar Vichy ons toch de hand reikt. Benieuwd naar mijn ervaring met Vichy Minéral  89 ogen? Lees dan gauw verder!

Over Vichy Minéral 89 ogen

Vichy Minéral 89 ogen bevat een combinatie van 89% Mineraliserend Thermaal Water, pure cafeïne én hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Door de samenstelling van deze combinatie worden de donkere kringen verminderd en de oogcontouren versterkt.  De barrièrefunctie wordt verbetert, maakt de huid gladder en wallen en donkere kringen worden zichtbaar verminderd. Een product zonder alcohol en ethanol.

Vichy Minéral  89 ogen!

Over Hyaluronzuur, cafeine en Thermaal Water

Hyaluronzuur is een huidherstellend ingrediënt dat weldadig is voor alle huidtypen en doet ook zeker de ouder worden de huid veel goed. Naarmate we ouder worden verliest onze huid namelijk vocht, daardoor zal onze huid minder flexibel en stevig worden. Hyalorunzuur is in staat om dat vocht juist vast te houden. Een gezond vochtgehalte is een belangrijke eigenschap om je huid jong en fris te laten en te doen ogen. Hyaloruzuur doet nog meer, het versterkt namelijk ook de buitenste huidlagen, de huidbarrière. Wanneer je een gezonde huidbarrière hebt voelt deze gladder, voller en zachter aan en ziet er natuurlijk jong uit. Ook zorgt hyaloronzuur voor de juiste bescherming tegen schade en kalmeert het onze huid.

Cafeïne kan veel goede dingen doen voor onze huid. Dat is uit meerdere onderzoeken gebleken. Cafeïne heeft een antioxidantwerking, net zo als hyaloronzuur overigens. Hierdoor kan het ontstaan van rimpels en fijne lijntjes in theorie beperkt worden. Bovendien zorgt het er voor dat de ophoping van vocht beperkt wordt, en daarom wordt het veel in producten voor de ogen gebruikt, zoals in de Vichy Minéral  89 ogen. Tevens kalmeert cafeïne de huid.

In de omgeving van de Franse Vulkanen in de Auvergne is het unieke Mineraliserend Thermaal Water van Vichy ontstaan. Dit Mineraliserend Water bevat 15 zeldzame mineralen en heeft een regenererend, kalmerend en versterkend effect op onze huis. Hierdoor wordt de huid sterker tegen agressies waar onze huid dagelijks aan blootgesteld wordt.

De verpakking van Vichy Minéral 89 ogen

De flacon is van zwaar, sterk glas gemaakt. De flacon heeft een mooi kleurverloop van lichtblauw naar donkerblauw. Ik vind dat de flacon een mooie en luxe uitstraling heeft. Echt een pluspunt is dat je de Vichy Minéral  89 ogen uit het flesje krijgt door middel van een pompje. Hierdoor kun je het product gemakkelijk verdelen, plus niet geheel onbelangrijk; het is doordat je een pompje gebruikt hygiënisch.

Lees ook mijn review over Vichy Mineraliserend Thermaal Water & Vichy Idéalia Nachtcréme

Mijn ervaring met Vichy Minéral  89 ogen

Ik breng het sinds een kleine week iedere ochtend en avond nadat ik mijn huid natuurlijk gereinigd heb. Vichy Minéral  89 ogen voelt aan als een licht en verfrissend serum/gel. Ik gebruik het dan tweemaal daags. De huid rond mijn ogen voelt gehydrateerd en gladder aan. Ook kan ik zeggen dat mijn donkere kringen zichtbaar minder zijn geworden. En dat na een weekend waarbij ik ’s nachts de nodige uurtjes wakker ben geweest. Je kent het vast, een kind dat keelontsteking heeft. Of oorontsteking, of gewoon de griep heeft. Anyway, hoewel ik dus weinig slaap had, ziet de huid onder mijn ogen er frisser uit dan zo’n 2 weken geleden.

En ik ben niet de enige die echt heel blij is met dit product. Het is natuurlijk uitvoerig getest en dit zijn de cijfers:

MINÉRAL 89 OGEN: WAT ZEGGEN VROUWEN?

  • 89% De huid rondom de ogen voelt de hele dag gehydrateerd
  • 83% De huid rondom de ogen voelt gladder
  • 81% De huid rondom de ogen ziet er frisser uit
  • 97% Frisse textuur

*Zelf-evaluatie onder 63 vrouwen na 4 weken

Hoe gebruik je Vichy Minéral 89 ogen?

Stap 1: Als eerst breng je 1 pompje aan op je vingertop. Dit breng je op ieder oog met kleine tapjes onder en boven je ogen.

Stap 2: Natuurlijk wil je ook zwellingen verminderen. Dit doe je door om een zachte manier het serum/gel zachtjes in je oogcontouren te drukken door middel van een rollende beweging.

Stap 3: Fijne lijntjes verminder je door strijkende bewegingen met je vinger van de binnen naar de buitenkant te maken onder je ogen.

Vichy Minéral 89 Ogen is online en in de apotheek verkrijgbaar.

Vichy Mineral 89 ogen

Gebruik jij al een dagelijkse booster speciaal voor je ogen?

 

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Dit beïnvloed onze mening over producten niet. Reviews zullen ten alle tijde eerlijk zijn.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.