badcape van zoocchini

Afdrogen met de badcape van Zoocchini

Mama & Kinderen By mei 28, 2019 1 Comment

Het is zomer! Heerlijk toch? De kinderen spelen buiten en dat vind ik heerlijk! Verschillende spelletjes worden gedaan en ook de buurtkinderen zien we weer veel meer door de straten slenteren. Spelen op het schoolplein en lekker fietsen. Ook het zwembad staat bij ons al een tijdje op en daar maken de kinderen goed gebruik van! Bram heeft een nieuwe badcape van Zoocchini en eerlijk is eerlijk, hij is ideaal!

badcape van zoocchini

Lekker zwemmen

Met de warme temperaturen is het heerlijk om te zwemmen. In de tuin hebben we een groot zwembad staan met pomp en filter zodat we niet elke dag het water hoeven te verversen. Zo besparen we meteen op water en verbruiken we ook niet onnodig veel water.

Bram vind het heerlijk om zijn nieuwe badcape van Zoocchini om te slaan als hij even uit het bad komt om even wat te eten of drinken. Daarna hangen we hem even op en zwemt hij weer verder. De badcape is zo weer droog en hij kan zich er weer opnieuw mee afdrogen wanneer hij weer uit het bad komt.

Een zwembad in de tuin vind ik in de zomer echt een pre, bij ons staat namelijk de hele dag de zon volop op de tuin en een zuchtje wind is er niet. Heerlijk om dan even lekker te kunnen afkoelen in het zwembad. Dit jaar kocht ik overigens een nieuwe. We hadden er eerder één met frame zoals onderstaand.

[bol_product_links block_id=”bol_5d2320bc88f0a_selected-products” products=”9200000105513267″ name=”intex zwembad” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Dit jaar heb ik een ander zwembad aangeschaft omdat deze al een hele tijd meeging en er een aantal gaatjes al een paar keer geplakt waren. Deze keer ging ik voor een zwembad zonder frame omdat de kinderen er nogal eens op wouden zitten en leunen en ik dat nogal gevaarlijk vond. Vriendjes en vriendinnetjes wouden nog wel eens van het frame springen als ik even één seconde niet keek en dat vond ik niet zo fijn. Nu hebben we onderstaand zwembad met een diameter van 3 meter en daar ben ik erg blij mee.

[bol_product_links block_id=”bol_5d2321759743a_selected-products” products=”1004004013327869″ name=”intez” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Afdrogen was een ramp

Afdrogen gebeurde hier altijd met veel gezeur en moeite. Ruzie om wie de grootse handdoek mocht en natuurlijk willen ze altijd een ander dan wat moeders heeft klaargelegd. Herkenbaar? Bram is helemaal gek van uilen. Hij heeft een knuffel die hij ‘uiltje’ noemt maar eigenlijk is het gewoon een zachte Furby knuffel. Maar goed, hij is gek van uiltjes. Des te gelukkiger was hij toen hij een mooie badcape van Zoocchini kreeg in de vorm van een uil.

badcape van zoocchini

De strijd om hem uit bad te krijgen is voorbij want hij wil maar al te graag zijn nieuwe badcape omslaan. Wat ik overigens ook heel goed snap, want hij is heerlijk zacht en groot.

De badcape van Zoocchini gaat mee naar zwemles

De badcape van Zoocchini gaat ook mee naar zwemles en hij kreeg er veel complimentjes over. Het ziet er ook super uit. Maar belangrijker vind ik dat hij super handig is en zijn werk goed doet. Helemaal handig als we even moeten wachten tot er een plekje vrij is want deze badcape houdt hem goed warm.

badcape van zoocchini

Kenmerken:

– zachte en dikke kwaliteit;
– super schattig gezichtje met geborduurde details;
– 100% katoen;
– 127 cm breed, ruglengte 56 cm.

De badcape van Zoocchini is hier te bestellen.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.