Een abonnement van de Zoo van Antwerpen : de ultieme thuisblijfvakantie!

Vakantie & Uitjes By aug 23, 2018 No Comments

“Wij blijven deze zomer lekker thuis!” Dat klinkt alsof ik dat helemaal niet erg vind, toch? Wel, fout! Ik vond dat helemaal en volledig flink balen! Maar nu augustus halverwege is, kijk ik toch terug op een hele leuke zomer vol topkortingen én heb ik daar bovenop nog eens leuke vooruitzichten voor de komende 10 maanden. Mijn duwtje in de rug? Een Zoo-abonnement!

Geen vakantie

Om verschillende redenen konden we deze zomer niet op vakantie naar het buitenland. Een nieuwe job, mijn studies,… heel veel praktische zaken die van vakantie een stressvolle zaak zouden maken. Gelukkig hadden we natuurlijk wel heel wat weekends en een weekje vrij zodat we met zijn allen thuis waren. Maar wat kan je nu allemaal doen in je eigen land voor een acceptabele prijs?

Zoo-abonnement is meer

Een zoo-abonnement is veel meer dan een kaartje om de dierentuin binnen te wandelen. Naast de inkomprijs, betaal je ook telkens 10% minder wanneer je in de dierentuin iets drinkt of een ijsje eet en zelfs wanneer je een knuffelbeer koopt van je favoriete aap! Een Belgisch abonnement geeft je toegang tot onze twee grote dierenparken : De Antwerpse Zoo en Planckendael.

Maar daarnaast kan je nog andere parken bezoeken met hetzelfde abonnement en zijn er heel wat kortingen verbonden aan die kaart!

Voordelen van een abonnement

Met het Zoo-abonnement heb je ook gratis toegang in deze parken :

  • Dierentuin Artis (Amsterdam, NL)
  • Diergaarde Blijdorp (Rotterdam, NL)
  • ZOO Serpentarium (Blankenberge)

En krijg je vele kortingen bij bijvoorbeeld de Plopsaland parken, Efteling, Bobbejaanland,… waardoor je ook kunt besparen op deze tripjes.

Een klein beetje toch een duwtje in de rug voor een superfijne thuisblijfvakantie!

Geldigheid

Een abonnement is 365 dagen geldig dus wij gaan nog een jaar vol leuke uitstapjes tegemoet! Voor ons ook superhandig op een dode zondagnamiddag want met de trein zijn wij op een kwartiertje in de Zoo!

Altijd naar de Zoo is saai

Helemaal niet! Met een abonnement kan je een uur vroeger binnen dan andere bezoekers! Daardoor kan je kijken hoe alle dieren eten krijgen en dat is toch ook een hele andere ervaring! Bovendien is er in Planckendael heel wat randanimatie voorzien.

In Planckendael kan je niet op 1 dag elke vorm van animatie doen en het hele park bekijken. Je kan er knutselen, muziekinstrumenten bespelen, een zoektocht,…

Kortom je hebt elke keer een totaal andere activiteit in een hele mooie en aangenamer setting!

Prijskaartje

In vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt, vind ik een zoo-abonnement meer dan waard! Wij namen een gezinsabonnement en betaalden 195 euro. Als je ook zin gekregen hebt in zo’n abonnement kan je alle info hier vinden.

Hebben jullie ook verschillende parken bezocht deze vakantie?

 

  • Tip: liever geen abonnement? Kijk dan eens op VakantieVeilingen

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.