droge handen

Droge handen en de handcrème van Drs. Leenarts. | Review |

Vrouw By feb 13, 2018 1 Comment

Ken je dat? Smeren, smeren en nog meer smeren? In de herfst en wintermaanden gebruik ik regelmatig een handcrème, want anders eindigen mijn zachte handjes in schuurpapier, snel droge handen dus. Ik mocht van Drs. Leenarts de handcrème uitproberen. Lees je mee?

De Droge Handen crème van Drs. Leenarts.

In de winter geef ik dus wel wat geld uit aan handcrème, ik gebruik het eigenlijk in ieder seizoen maar in de winter en herfst net even wat meer. Veel handcrèmes ruiken heerlijk, alleen wordt mijn huid er niets zachter van, de parfums irriteren mijn huid eerder. De handcrème van Drs. Leenarts bevat dus geen parfum. Dat klinkt al goed! Er zitten goed verzorgende producten zoals glycerine, urea, vitaminecomplex met lipiden en sheabutter in en bevat 5% Ureum. De handcrème is vrij van wolvet, parfum en parabenen.

droge handen

Wat vind ik van de Droge Handen Creme van Drs. Leenarts?

Ik was al fan van de Droge Huid Zalf van Drs. Leenarts, dus ja, dan verwacht je natuurlijk wel wat. En eerlijk is eerlijk, ook dit product vind ik heerlijk! Ik hoef niet tig keer per dag mijn handen in te smeren, ik doe het meestal s’morgens en s’avonds een keer en dat is dus echt genoeg. Verbazingwekkend! De creme voelt iets vet aan in het begin maar trekt erg snel in. Je kunt dus weer snel met je andere bezigheden aan de slag.

Zuinige handcrème.

Ik vind de crème zuinig in gebruik. Waar ik met andere crèmes echt wel 5 a 6 keer per dag aan het smeren was, gebruik ik hier 2x daags een klein beetje van. Het werkt ook gewoon echt super snel, na een 2 dagen zie je gewoon het verschil al en bij het eerste gebruik voel je toch wel een verandering in je handen. Ik zal deze handcrème dus zeker weer kopen als de tube op is.

droge handen

Er zijn nog veel meer producten te verkrijgen.

Het is niet zo dat de lijn van Drs. Leenarts hierbij stopt, er zijn nog veel meer dingen te verkrijgen. Hieronder heb ik een lijst voor je opgesomd.

 • Tester pakket. ( Handig om te testen maar ook om mee te nemen op vakantie. )
 • Herstellende Bodycrème.
 • Droge Handen crème.
 • Beschermende Barriere crème.
 • Lipcare+
 • Lipcare SUN SPF25.
 • Ski winterzon pakket.
 • Suncare SPF30.
 • Bad & Douche olie.
 • Moeder verwenpakket.
 • Geboorte cadeaupakket.
 • Hoera oma pakket.
 • Huid & Massage olie.
 • Berg zalf.
 • Babybillen zalf.
 • Verkoelende lotion. ( Bij waterpokken & gordelroos )
 • Handboek over de huid ( 0 -4 jr )
 • Droge Huid zalf.

handcreme

Voor mij zitten er echt nog meer dan genoeg dingen tussen die ik zou willen proberen. Zo zou ik in de zomer gaan voor de Suncare SPF30, de verkoelende lotion graag willen hebben en ook zeker het huidboek over de huid voor kinderen van 0-4 jaar. Ach, eigenlijk alles wel. Ik ben echt fan geworden!

Ben jij nu ook zo benieuwd hoe het werkt?

De producten van Drs. Leenarts zijn al bij meer dan 900 verkooppunten te koop. Denk hierbij aan bol.com,Dio en Etos. En natuurlijk op de website van Drs. Leenarts. Neem snel een kijkje zou ik zeggen!

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van Drs. Leenarts?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

 1. Marijke crick schreef:

  Ik ken het absoluut! Mijn handen hebben wel altijd een extra boest nodig. Als kleuterleidster zijn mijn handen altijd even blij als het vakantie is! Ik ken het product niet, maar ziet er wel heel goed uit! ??

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.