droge huid

Een droge huid en of eczeem? Met deze zalf is je huid weer zacht. |Review|

Gezondheid By feb 01, 2018 1 Comment

Baby’s kunnen een erg droge huid hebben. Grotere kinderen en volwassenen trouwens ook. Dit kan erg vervelend zijn en de huid kan er zelfs van gaan irriteren. Hoe heerlijk ik Zwitsal ook vind ruiken, voor onze baby is dat gewoon geen optie. Ze heeft zalf of olie nodig die zo puur mogelijk is. De Droge Huid zalf van Drs. Leenarts kan ook jou van dienst zijn!

Emma heeft een erg droge huid.

Al vanaf haar geboorte heeft Emma een erg droge huid. Ik vind dat erg zielig, ze heeft er namelijk ook echt last van. Het jeukt en daardoor krabt ze en krabt ze en daardoor zal het natuurlijk niet beter worden. Voor Emma gebruik ik dan ook producten die zo puur mogelijk zijn, zonder parfum. Smeer ik haar met iets anders in, dan zie ik de schilfertjes zo weer verschijnen.

Drs. Leenarts en de Droge huid zalf.

Omdat Emma erg veel last heeft van haar droge huid besloot ik Drs. Leenarts te benaderen. Ik had al veel goede dingen over haar producten gehoord en wou dan ook graag wat uittesten. De reden waarom ik graag de producten van Drs. Leenarts wou proberen bij Emma is dat er in de producten van Drs. Leenarts geen toevoegingen zitten die ook niet nodig zijn. Drs. Leenarts ofwel Marjolein Leenarts is dermatoloog en je kunt dus ook zeker zeggen dat ze deskundig is.

De droge huid van Emma in combinatie met de Droge Huid zalf.

Er verheugd was ik toen ik de volgende dag het pakketje al binnen kreeg. Ook mocht ik de Droge Handen creme en Babybillen zalf proberen. Hierover lees je binnenkort meer, maar een kleine tip van de sluier; De producten zijn erg fijn! Maar even over de Droge Huid zalf. Vanaf het eerste moment dat ik het bij Emma gebruikte kon ik dezelfde dag al verandering zien. De Droge Huid zalf lijkt wat op vaseline, zo voelt ongeveer ook aan en het is ook dezelfde kleur, iets wat doorzichtig. Nu ik het dagelijks voor ongeveer 2 weken gebruikt heb bij Emma, kan ik dan ook niets anders zeggen dan dat ik nooit meer wat anders voor haar wil. Het zijn zulke fijne producten. Je kunt echt zien dat het door een expert ontwikkelt is. Haar huidje is al zo goed opgeknapt. Ik ben er dolgelukkig mee en mijn blije baby ook!

droge huid

De Droge Huid zalf en Eczeem.

Emma heeft geen eczeem, dus daar kon ik het voor haar niet voor gebruiken. Mark heeft echter in drukke periodes en periodes van weinig slaap wel snel last van eczeem plekken op zijn arm. Ik moest de dokter weer bellen voor een zalfje. Maar he, ik ben dan niet gek he?! Je probeert deze zalf maar is schat, het kan geen kwaad. Zo gezegd, zo gedaan. En ook Mark is erg blij met deze zalf. De volgende dag was het plekje al bijna helemaal weg. Alle producten hebben trouwens ook het huid allergie keurmerk.

Droge Huid zalf.

De Droge Huid zalf is verkrijgbaar in pot en tube. Ik kreeg de tube en daar ben ik persoonlijk erg blij mee. Ik vind tubes nu eenmaal prettiger dan potjes. De tube sluit goed en er kan geen viezigheid in komen. De zalf is voor een droge, schrale of schilferige huis. Het herstelt je huid zo dat je je huid weer zacht gaat aanvoelen. Het bevat geen parfum en conserveermiddelen of wolalcoholen. Er zitten dus geen onnodige toevoegingen in de zalf. Ook is deze zalf erg goed geschikt voor eczeem.

Deze producten zijn te verkrijgen:

 • Droge Huid zalf.
 • Tester pakket. ( Handig om te testen maar ook om mee te nemen op vakantie. )
 • Herstellende Bodycrème.
 • Droge Handen creme.
 • Beschermende Barriere creme.
 • Lipcare+
 • Lipcare SUN SPF25.
 • Ski winterzon pakket.
 • Suncare SPF30.
 • Bad & Douche olie.
 • Moeder verwenpakket.
 • Geboorte cadeaupakket.
 • Hoera oma pakket.
 • Huid & Massage olie.
 • Berg zalf.
 • Babybillen zalf.
 • Verkoelende lotion. ( Bij waterpokken & gordelroos )
 • Handboek over de huid ( 0 -4 jr )

Voor mij zitten er echt nog meer dan genoeg dingen tussen die ik zou willen proberen. Zo zou ik in de zomer gaan voor de Suncare SPF30, de verkoelende lotion graag willen hebben en ook zeker het huidboek over de huid voor kinderen van 0-4 jaar. Ach, eigenlijk alles wel. Ik ben echt fan geworden!

Ben jij nu ook zo benieuwd hoe het werkt?

De producten van Drs. Leenarts zijn al bij meer dan 900 verkooppunten te koop. Denk hierbij aan bol.com, Dio en Etos. En natuurlijk op de website van Drs. Leenarts. Neem snel een kijkje zou ik zeggen!

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

1 Comment

 1. Nicole Orriëns schreef:

  Dit zou ik zeker wel eens willen proberen. Door het dagelijkse hardlopen in de kou kan mijn huid best wat verzorging gebruiken!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.