Dooky getest: Ideaal tegen kou, wind, lichte regen, uv en de zon❤

Zwangerschap & Baby By sep 20, 2018 2 Comments

Wij wandelen veel naar school, Emma zit dan in de wandelwagen en Bram en Merel lopen of fietsen. Ook doe ik veel kleine boodschapjes met de benenwagen. Toen wij gisteren ochtend naar school wandelden was het zonnetje er al, dus gebruikten we een Dooky en hebben de Dooky getest.  Lees je mee?

Je kindje beschermen tegen de zon

Niets is zo vervelend als een kindje dat tegen de zon in moet kijken. Natuurlijk zijn er zonnebrilletjes te verkrijgen, maar onze Emma is daar nog geen fan van. Is ze natuurlijk ook nog wat voor aan de kleine kant. Toch beschermen wij haar oogjes graag tegen de zon, dus hebben we een Dooky getest. Met de Dooky ging dit echt super goed. Een blije baby is een blije mama.

Dooky beschermt tegen meer dan alleen zon

Dat een Dooky tegen zon beschermt is al ideaal, maar een Dooky beschermt tegen meer dingen dan alleen de zon. Een Dooky beschermt óók tegen kou, wind, lichte regen & UV. Natuurlijk is het wel verstandig om je kindje in te smeren wanneer de zon schijnt in de lente/zomer.

Alle seizoenen te gebruiken? Dooky getest!

Wij hebben de Dooky getest met regen, zon en wind. Dat ging allemaal prima! Emma werd niet en zo te merken had ze geen last van zon en wind. Een Dooky is dus in alle seizoenen te gebruiken. In de zomer en lente beschermt de Dooky tegen zon en UV en in de winter én herfst beschermt het je kindje tegen de kou en eventuele lichte regen en wind! Wel zo fijn en jij kunt lekker blijven wandelen!

Waarop kun je een Dooky bevestigen?

Dooky getestEen Dooky kun je bevestigen aan de maxicosi, de wandelwagenbak en het zitje voor de kinderwagen. Als je een combi kinderwagen hebt waar je dus al deze 3 dingen om kunt zetten kun je de Dooky dus voor alle 3 gebruiken. Ideaal, want je kindje groeit en zal na een tijdje uit de kinderwagenbak en de maxicosi groeien. In de buggy kun je je kind dan toch beschermen tegen deze weerfactoren. En zoals je ziet kan Emma nog prima langs de zijkanten kijken om de wereld te bewonderen. Ik was erg benieuwd of het me zou lukken, maar toen ik de Dooky getest had, of wel getest had om te bevestigen, bleek dit in een mum van tijd gedaan. Wat zeg ik? Knipperen met je ogen.

 

Verschillende soorten cover design’s

Dooky getestDe covers zijn te verkrijgen in verschillende soorten design’s, ik ging voor een donkergrijs/zwart patroon. Dit omdat het mooi bij onze Mutsy combi kinderwagen past. Je kunt de covers erg makkelijk te bevestigen met de bijgeleverde kunststofringen. Je kunt hem dus makkelijk plaatsen, maar ook snel weer verwijderen mocht het nodig zijn. Ook kun je een Dooky verstellen in lengte. Een Dooky is universeel te gebruiken en kan ook wanneer het nodig is gewassen worden in de wasmachine. Een Dooky is van 100% katoen

[bol_product_links block_id=”bol_5be052df3009e_selected-products” products=”9200000009835416,9200000024569587,9200000050166295,9200000096401126″ name=”Dooky” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Aanrader of niet?

Dat je bij je derde kind er achter komt dat zoiets toch wel echt ideaal is, wie had dat gedacht? Bij Merel en Bram ging ik sneller met de auto, of had ik een paraplu/parasol aan de wandelwagen. Dat zijn trouwens ondingen, ben je vast met me eens! Nu we de Dooky getest hebben heb ik hem ook veel vaker in gebruik. Ik vind het echt ideaal, en met het slechtere weer in zicht kunnen we toch heerlijk blijven wandelen. Wel zo gezond toch?! Ik vind het dus zeker een aanrader!

Dooky getest

 

 

 

 

 

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

2 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.