De woonkamer decoreren met unieke lampen

Huis & Tuin By jan 19, 2018 9 Comments

Onze woonkamer heeft een hele metamorfose gekregen. Er gingen een aantal meubels weg, er kwamen nieuwe meubels en ook de overige aankleding pakte ik aan. Als je het roer dan zo om gooit is het ook fijn om alles aan te pakken. Toen de meubels eenmaal op de plek stonden kon ik beginnen met de woonkamer decoreren met unieke lampen. Lampen die perfect in onze woonkamer staan.

Nieuwe meubels

De hoekbank ging er uit. 5 jaar geleden kochten we deze bank, maar de kwaliteit was niet wat we er van verwacht hadden. Ook begon het mij steeds meer tegen te staan dat de inrichting van het huis niet eens in de zoveel tijd veranderd kon worden. Dit omdat we met de bank niet veel mogelijkheden hadden. 2 nieuwe banken maakten plaats voor de hoekbank. En wat zijn ze mooi en wat zijn we er blij mee.

Een echte eyecatcher

Bij de hoekbank zat ook een hocker met dienblad, die is ook weg en daar kocht ik 3 mooie kleine tafeltjes voor in de plaats. Ze staan in de hoek tussen de banken en perfect om echte eyecatchers op te decoreren. Bij Directlampen vond ik de perfecte unieke lampen voor mij. En nu komt het, de eyecatcher die op 1 van deze tafels staat is echt een unieke lamp! Een vintage kippengaas lamp.  Deze lamp zul je niet bij iedereen vinden en is absoluut niet standaard. Een pareltje al zeg ik het zelf! Met een mooie lamp er in maak je het plaatje helemaal af.

unieke lampen

 

Een prachtige lamp in een prachtige kast

Wij hebben een prachtige kast in huis. Ik denk dat ik dit wel het mooiste meubelstuk in ons huis vind. Toen ik deze kast zag moest ik hem ook hebben. Het enige wat ik nog miste in de kast was een lamp.unieke lampen De kast is groot en erg mooi, maar toch was hij niet helemaal af. Ik ben gek op unieke lampen die niet iedereen heeft. Unieke lampen die opvallen en toch een mooie sfeer mee brengen. Als je een lamp in een kast wilt plaatsen zit je alleen met de stekker. Met deze mooie lamp die voor mijn gevoel gemaakt is voor deze kast, hebben we dat probleem niet. Deze lamp werkt op batterijen en kun je dus aan en uit zetten wanneer je wilt. Ook als de lamp niet brand staat hij prachtig.

unieke lampen

De muur helemaal afmaken

Aan de muur hangen vaak foto’s, een klok, schilderijen en af en toe ook lampen. Ik zocht een lamp uit die en in ons interieur past en een wandlamp maakt de muur net even af maakt. unieke lampenOok deze lamp valt in de categorie unieke lampen, is net even anders maar valt ook weer goed op. Wat ik fijn vind aan deze lamp is dat je de hoogte zelf kunt instellen. De lamp kun je precies op de hoogte laten hangen waarop jij wilt. Je kunt deze namelijk verstellen met de bedrading. Ook is er geen aansluiting in de muur nodig. Deze lamp heeft gewoon een stekker. Ook is het bij dit soort lampen erg leuk om een lamp te plaatsen waarbij je de spanningsbron ziet oplichten. Bewust heb ik voor een LED lamp gekozen waarbij dat zo is. Dat geeft net dat beetje extra. Zowel bij deze lamp als de lamp met kippengaas.

unieke lampen

Heb jij de perfecte lamp al gevonden?

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

9 Comments

 1. Joanne schreef:

  Ziet er tof uit! Ik hou zelf wel van stoere en industriële lampen.

  1. Maddy schreef:

   Dank je! Ja ik ook, is net even anders he 😉

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Ik heb nu vooral kroonluchters. Dat is een stijl die me bevalt. Maar jouw lampen vind ik ook echt prachtig.

 3. tamara schreef:

  Wat een prachtige lampen ik ben groot fan van mooie verlichting in huis

 4. Manon schreef:

  Heel leuk zo die lampen! Past precies in ons interieur.

 5. Maddy schreef:

  Dat is zeker waar! Dat is al een tijdje hihi! Maar als je hem dan eenmaal hebt gevonden zul je er ook zeker van genieten!

 6. Fleur schreef:

  Ik ben ook nog op zoek naar een lamp in onze woonkamer. Ik vind het zeker erg lastig om de juist te vinden

 7. Maargy schreef:

  Ik ben fan van zulke lampen lekker appart en ze geven sfeervol licht ! Mooie keuze

 8. Esther schreef:

  Mooi hoor! Ik ben fan van industriele items en we hebben vooral dingen van Zuiver staan!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.