De winter door met de Dooky Voetenzak

Zwangerschap & Baby By dec 23, 2018 3 Comments

Wandelen is iets wat ik graag doe met mijn kindjes. Even het dorp in, even een ommetje maken of we wandelen naar school. Bram en Merel lopen zelf, maar Emma zit natuurlijk nog in de kinderwagen of buggy. Hoe fijn is het dan om niet te hoeven pieren met dekentjes om je kindje warm te houden? Ik mocht een Dooky Voetenzak uitproberen en ga je nu vertellen wat ik daar precies van vind.

Dooky Voetenzak

Wij hebben een kinderwagen en een buggy, bij beide kun je de Dooky Voetenzak gebruiken. Persoonlijk gebruik ik liever de kinderwagen dan de buggy, zit naar mijn beleving net iets steviger, loopt voor mij een stuk prettiger en onderin kan ik van alles kwijt.

In onze Mutsy kinderwagen past deze Dooky Voetenzak perfect. Hij moet overigens op alle buggy’s en kinderwagens perfect passen, want hij is universeel met 3- & 5-punts gordel. Perfect voor onderweg, in een kinderwagen, buggy of autostoel.

Het ontwerp dat ik uitzocht is het ontwerpje Black Tribal. Onze kinderwagen is zwart, plus dat ik ook een Dooky cover heb mogen testen die beschermt tegen onder andere zon en kou en deze ook dat zelfde ontwerp Black Tribal heeft. Matcht dus perfect!

[bol_product_links block_id=”bol_5c1f8ebb69f7f_selected-products” products=”9200000090528236″ name=”voetenzak” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

[bol_product_links block_id=”bol_5c1f8ee84e120_selected-products” products=”9200000090528274″ name=”cover dooky” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Onze ervaring met de Dooky Voetenzak

Ontzettend blij was ik toen de Dooky Voetenzak binnenkwam. Ik was me al aan het orienteren op diverse merken voetenzakken en deze stond al op mijn verlanglijstje voor Emma.

Bij Merel en Bram gebruikte ik vaak dekentjes, maar zoals vele andere moeders ook zullen weten; dat is een gedoe!! De Dooky Voetenzak is erg makkelijk aan te brengen in de kinderwagen. De gordels doe je er door, je kindjes zet je vast in de gordels en je kunt hem dichtritsen tot waar jij dat nodig vindt.

Wat ik erg prettig vind is dat er 2 ritsen in zitten en dat de voorzijde volledig afritsbaar is, mocht je kindje het toch te warm krijgen dan rits je hem of wat open, of er af. De binnenkant is heerlijk gevoerd met een fleece voering, je zult er zelf jaloers van worden!

De buitenzijde van de voetenzak is gemaakt van een wind afwerende en water afstotende buitenstof. Perfect dus, want je wilt niet dat je kindje het koud krijgt of nat zal worden in de voetenzak. Echt een groot pluspunt wat mij betreft!

Nog zo’n pluspunt: de Dooky Voetenzak is machine wasbaar. Laten we eerlijk zijn, een koekje hier, wat drinken daar. Kleine kinderen houden de boel gewoon niet altijd even netjes en schoon. Die van mij in ieder geval niet, als jij zegt dat jouw kind dat wel doet, geloof ik je ook gewoon niet haha! Maar, dat is dus gewoon ontzettend ideaal!

Ik ben dus echt heel erg blij met deze Dooky Voetenzak. Ik vind dit dan ook een echte mama musthave. Je hebt geen gedoe, je kindje zit heerlijk warm én droog in deze heerlijke en prachtige voetenzak. Ik kan je één ding zeker meegeven; het kindje dat in de wagen zit met deze voetenzak, heeft al het comfort dat het nodig heeft of heerlijk te genieten in de wandelwagen. De wandelaar, daar moeten we nog wat voor verzinnen.. die heeft het namelijk niet zo comfortabel in de kou. Al kun je natuurlijk heel gelukkig prijzen met het feit dat jouw kind in zo’n Dooky Voetenzak geen kik zal geven en heerlijk warm en droog zit.

Wellicht wil Dooky een fashionable pak maken voor volwassenen, zodat ook de mama’s er net zo hard van kunnen genieten 😉 haha

Dooky Voetenzak

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

3 Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.