Kinderwagen vs Buggy. Wat is favoriet?

Zwangerschap & Baby By dec 27, 2018 No Comments

Kinderwagens en buggy’s zijn er in vele soorten en maten. De kinderwagen die wij hebben gebruikten we voor alle drie onze kindjes. Ook hebben wij een buggy, maar wat is nu mijn favoriet? De buggy of toch de kinderwagen?

Combi kinderwagen

Wij hebben een combi kinderwagen in ons bezit van Mutsy. De Mutsy Evo. Deze Mutsy kregen we van mijn ouders bij de geboorte van Merel en is ondertussen bijna 6(!) jaar oud. Op wat gebruikerssporen na is hij nog helemaal perfect en vind ik het heerlijk om hem te gebruiken.

De Mutsy Evo is een combi kinderwagen. Op het onderstel van deze kinderwagen kun je namelijk verschillende adapters aanbrengen waardoor je een kinderwagenbak/reiswieg, een maxicosi of een kinderwagen zitje kunt bevestigen. Emma is onze 3e en voor haar gebruiken we nu alleen nog het zitje. Heerlijk stevig en ook gebruik ik er de Dooky voetenzak in zodat ze het lekker warm heeft in de winter.

[bol_product_links block_id=”bol_5c240466e5473_selected-products” products=”9200000090528236″ name=”dooky” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Een meerling wagen

Ook hebben we een meerling wagen gehad, de ABC-zoom. Fantastische wagen en echt een aanrader! De kindjes kun je achter elkaar zetten en ook met de gezichtjes naar elkaar toe. Ook hier kun je een bak, zitje of maxicosi op bevestigen. Omdat Merel nog maar 11 maand oud was toen Bram geboren werd was dit echt een uitkomst. Ik kon iedere winkel fatsoenlijk door, doordat deze wagen niet ontzettend breed is. Zelfs de Kruidvat was goed te doen hier in het dorp!

 

Buggy

Ook hebben we een Buggy. Deze buggy kochten we toen we een weekje naar Limburg waren met vrienden maar vergeten waren het onderstel van de Mutsy Evo in te pakken in de auto. Ja, ik weet het, niet slim… Maar soms gebeuren de stomste dingen…

Deze Buggy gebruik ik eigenlijk weinig. Wanneer de auto echt vol zit is het handig, hij neemt een stuk minder ruimte in beslag doordat hij een stuk compacter is om op te bergen. Toen we afgelopen zomer naar Luxemburg reden met de auto was het dan ook zeker een uitkomst.

kinderwagen

Toch vaker de kinderwagen

De Evo van Mutsy gebruik ik echt een stuk vaker. Wanneer we naar school wandelen pak ik eigenlijk altijd de kinderwagen. Hij wandelt voor mij een stuk prettiger, plus dat ik vind dat Emma er steviger in zit. Ook zit er echt veel opbergruimte onder de wagen waardoor ik prima boodschappen kan meenemen wanneer ik de kinderen op school heb afgezet!

Wat vind jij prettiger? Een buggy of combi-kinderwagen?

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.