kooiladder

De voordelen van een kooiladder tegen je woning

Huis & Tuin By nov 24, 2019 No Comments

De voordelen van een kooiladder tegen je huis of appartement

1. Een vluchtroute

Natuurlijk voelen we ons veilig in ons huis. Tenminste, dat zou wel moeten. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Er kan lekkage ontstaan, een gaslek of een brand. Dat zijn zeker dingen die reel zijn. Wanneer je in een huis of appartement woont op een hogere verdieping is het van belang dat je een goede vluchtroute naar buiten hebt. Daarbij kan een ladder je helpen. En dan wel een kooiladder te verstaan. Een kooiladder geeft je namelijk de veilige mogelijkheid om snel uit je huis te kunnen vluchten indien nodig. De kooi van de ladder vermindert namelijk aanzienlijk je kans om te vallen. En laten we eerlijk wezen, in noodsituaties zijn we toch wat meer gestrest. Interesse in een kooiladder aan je woning? Gelukkig is er de specialist in kooiladders voor jou.

2. Een steuntje bij het wassen van de ramen

Een kooiladder kun je natuurlijk ook gebruiken bij minder ernstige situaties. Dakwerkers of glazenwassers maken dan ook dankbaar gebruik van de ladder. Ze kunnen zo namelijk een stuk efficiënter en veiliger te werk gaan. Je zult begrijpen dat wanneer je een hogere woning hebt of in een appartement woont zo’n beveiligde ladder dan ook meer dan welkom voor ze is. Ze hoeven namelijk geen ‘normale’ ladder te gebruiken, die kunnen nogal wankel zijn en gevaarlijke situaties opleveren. De kooiladder zal dan ook meer veiligheid en ondersteuning bieden.

3. Kwaliteit staat voorop

Een kooiladder is een ladder van kwaliteit. Doordat hij aan de muur bevestigd is staat hij goed vast en is daardoor stevig en zeer betrouwbaar. Een kooiladder bestaat uit stevig en duurzaam materiaal en is op de best mogelijke manier aan je muur vastgemaakt, in tegenstelling tot een losse ladder. Helemaal wanneer je het dak op moet is er een groter risico op ongelukken en dat is iets wat je absoluut wilt vermijden.

Geruster en veiliger wonen door middel van een kooiladder

Deze 3 voorbeelden zijn erg duidelijk lijkt ons. Een kooiladder is efficiënt en een stuk veiliger dan een gewone ladder. Je doet niet alleen jezelf er een plezier mee, maar ook wanneer er werkmensen bij jou aan het werk zijn zullen ze je zeer dankbaar zijn wanneer jij een betrouwbare ladder hebt.

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.