sneakertrends

Dé sneakertrends voor deze zomer (2022)

Vrouw By jul 13, 2022 No Comments

Sneakers kunnen tegenwoordig eigenlijk overal bij. Dat komt omdat de schoenen tegenwoordig niet alleen lekker zitten, maar ook mooi ontworpen zijn. Daardoor passen ze overal bij en zie je ze altijd door iedereen gedragen worden. Bovendien zijn er altijd wel weer nieuwe sneakers die je graag wil hebben. De schoenen van een paar jaar geleden zijn namelijk niet meer van deze tijd. Bovendien heb je ze misschien versleten doordat je ze zoveel hebt gedragen. Dan is het dus de hoogste tijd om iets nieuws aan te schaffen. Hier vind je de trends van dit moment.

Altijd weer iets nieuws

Het leuke aan sneakers is dat er altijd wel weer nieuwe modellen te koop zijn. Of dit nu Adidas sneakers zijn, of modellen van en andere designer maakt natuurlijk niet. Uit. De schoenen worden altijd aangepast aan de trends van dit moment. De vraag die je daar dan waarschijnlijk bij hebt, is wat die trends op dit moment dan zijn? Door alles eens rustig door te nemen, weet je precies waar je op moet letten als je goede schoenen voor 2022 wilt aanschaffen. Zo loop je er weer hip en vol zelfvertrouwen bij.

Nog meer kleur

In 2021 zag je het al, maar in 2022 wordt het alleen maar meer. Het gaat dan over color blocking. Dit is een techniek waarbij gekeken wordt naar mooie kleurtjes. Je kiest er dan eigenlijk voor om het combineren om te keren. Je kiest niet voor een fleurige outfit met zwarte of witte sneakers, maar voor fleurige sneakers met een witte of zwarte outfit. Dit past perfect bij wat momenteel hip is. Ben je helemaal gek op kleur? Dan kan je ook voor een combinatie van kleuren of prints gaan. Dat maakt het natuurlijk helemaal compleet. Je kan er alle kanten mee op.

Retro is nu

De trend van retro is al enkele jaren gaande. Dat betekent echter niet dat de grens al bereikt is. Sterker nog, de klassiekers komen nog altijd van de band rollen. Het lijkt ook wel alsof elke designer van weleer er naar kijkt. Het leuke is dat de klassiekers ook nog eens bij de zomerse omstandigheden lijken te passen. Is er nog een paar dat je altijd al had willen hebben? Dan is in 2022 je kans om dat in vervulling te laten gaan groter dan ooit. Zoek dus goed uit welke paren er nu weer op de markt komen.

Verschillende sneaker modellen

Er zijn verschillende soorten modellen die het in 2022 goed doen. in de eerste plaats zijn dat de comfortabele trainers. Die kan je eigenlijk altijd dragen. Een ander model dat populair is dit haar, is de high top. Dit model is een paar jaar uit de mode geweest, maar maakt nu een hele sterke comeback. Een trend die eigenlijk geen trend meer is maar een stroming, is die van de canvas. Denk aan All Stars van Converse. Je weet zelf ook dat die het eigenlijk altijd wel goed doen. Die kan je gewoon weer aan hoor.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.