tuinmeubeltrends

De laatste tuinmeubeltrends van 2021

Huis & Tuin By mrt 07, 2021 No Comments

Je bent op zoek naar een nieuwe tuinset, maar waar begin je eigenlijk? Een tuinset is geen goedkope investering, maar hopelijk wel een investering waar je jarenlang (of zelfs levenslang) plezier van gaat hebben. Daarom doe je er verstandig aan om niet over één nacht ijs te gaan en een aantal zaken in acht te nemen om een miskoop te voorkomen. Om jouw zoektocht naar een trendy en betaalbare tuinset tot een succes te helpen, delen we in dit artikel een aantal handige tips onder de tuinmeubeltrends van 2021. Lees je verder?

Oog voor design

Design tuinmeubels zijn trendy. Deze trend maakte in 2020 al in de tuinmeubelsector een ware opmars, maar ook in 2021 zullen we van deze trend kunnen blijven genieten. Op het gebied van design meubelen zijn er ook geen grenzen. Er zijn verschillende modellen tuinsets verkrijgbaar: van teak loungesets tot romantische loungebanken met subtiel vlechtwerk, maar ook tuinsets vervaardigd van aluminium. Als je een kritische consument bent, dan zal er ongetwijfeld wel een set verkrijgbaar zijn waar jouw hartje sneller van gaat kloppen.

Duurzaam en verantwoord

Ook het gebruik van natuurlijke materialen kan een opkomende trend genoemd worden. Denk bijvoorbeeld aan een houten tuinbank van Douglas hout, maar ook teakhout, riet en rotan zijn prima alternatieven. Bijkomend voordeel is dat deze materialen erg duurzaam zijn, mits je kwaliteit koopt. Let daarom op of het hout een keurmerk heeft, zodat je zeker weet dat het duurzaam, sterk en legaal hout betreft. Op deze manier kun je verantwoord genieten van je nieuwe tuinmeubel!

Tuinhaard of terrasverwarmer

Ook een terrasverwarmer en tuinhaarden zorgen ervoor dat jij een optimale “staycation in eigen tuin” kunt ervaren, ook als het buiten afkoelt. Je kunt de buitenhaard gemakkelijk aansteken en genieten van een optimale warmtespreiding, zodat een kille zomeravond alsnog aangenaam blijft. Er zijn tegenwoordig zelfs haarden te bedienen via de telefoon. Succes!

 

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.