De eye-catcher van ons feest: gepersonaliseerde versiering. |Review|

Mama & Kinderen By mei 01, 2018 No Comments

Als het jullie de voorbije weken nog niet was opgevallen dat ik druk bezig was met het organiseren van een groot feest, moeten jullie dringend meer MeerMetMama lezen! Ik ging op zoek naar de leukste bedankjes, maakte de hipste uitnodigingen helemaal zelf en kwam heel wat moeilijkheden tegen bij het kiezen van versiering.

Versiering voor een hele zaal

Met twee linkerhanden, een veel te creatief brein en een chronisch tekort aan tijd is het versieren van zo’n zaal niet meteen het simpelste taakje op mijn To-Do-lijst voor Lott’s communiefeest. Na heel wat googlen en enkele mislukte bestellingen bij AliExpress kwam ik hetfotoalbum.nl tegen. Ik moest en ik  zou zo’n leuke gepersonaliseerde fotoslinger uitproberen! Ik ben dan ook nogal een fotomadam. Lott poseert al sinds haar geboorte bijna dagelijks voor mijn lens. Tegenwoordig is het zo erg dat ik niet diegene ben die zeurt voor foto’s maar roept zij mij al van ver : “Mama! Dit is een supergoede foto!”. Ok, foto’s dus.

Online versiering samenstellen

Versiering

De website van hetfotoalbum.nl is een hele intuïtieve website. Hij loodst je er helemaal doorheen zonder dat je er teveel bij moet nadenken. Wel opgelet bij het ingeven van de link!  Als je “het” vergeet in hetfotoalbum.nl kom je bij een hele andere site terecht.

Goed. Wanneer je de site opent kan je onmiddellijk kiezen welk fotoproduct je graag zou samenstellen en bestellen. Van fotoboeken tot agenda’s en wanddecoratie, het kan allemaal. Maar voor mijn versiering waren de fotoslingers natuurlijk heel interessant!

Een fotoslinger maken

Eerst kies je een formaat, en het aantal vlaggetjes. Voor slechts 13 euro heb je een slinger met 25 vlaggetjes die je over 50 meter kan ophangen. Dat was de ideale afmeting voor mijn zaaltje!

Wanneer je aan de slinger gaat beginnen, krijg je de keuze : wil je online werken, of heb je liever de offline-versie  met nog meer mogelijkheden? De slinger is een snel en eenvoudige samenstelling van foto’s. De site raadt dan ook zelf aan om hiervoor online te werken, en dat heb ik dan ook gedaan! In een mum van tijd had ik 25 vlaggetjes met aan weerszijden foto’s gedrukt. 50 foto’s, voor 50 meter. Perfect!

Er wordt duidelijk uitgelegd hoe je de foto’s kan uploaden, tekst toevoegen of een achtergrondje kiezen. Ook welke foto’s op de voorkant en op de achterkant van de vlaggetjes worden gedrukt kan je helemaal zelf kiezen.

Ben je toch een foto vergeten ergens in het midden? Geen probleem! Je hoeft niet opnieuw te beginnen maar je kan gewoon een vlaggetje toevoegen in de rij.

Kwaliteit of rommel die je één keertje kan gebruiken?

De foto’s zijn gedrukt op stevig materiaal en voldoen helemaal aan de vereiste om een mooie geprinte foto te hebben met een lichte glans. Ook het formaat is eigenlijk ideaal.

Het koord is erg stevig, en kan ook gerust een paar rondes meedraaien. Bij het opruimen van de versiering heb ik de foto’s mooi op elkaar kunnen vouwen en ze steken nu netjes in een doos, wachtend op het volgende festijn!

De investering dus meer dan waard!

De Levering en voorbereiding

De slinger werd enkele dagen na mijn bestelling al geleverd. Over de snelheid en correctheid waarmee mijn bestelling werd afgehandeld kan ik geen slecht woord vertellen. Meteen een bevestigingsmail en ook verzendbevestiging gehad.

Toen de levering aan kwam kreeg ik een pakketje met een erg stevig touw, en de 25 vlaggetjes. De vlaggetjes schuif je gemakkelijk over het touw. Ik heb de foto’s pas op het moment dat ik de slinger ging ophangen aan het koord gemaakt. Het koord raakt wel snel in de war, dus als je daar van in het begin rekening mee houdt en voldoende ruimte neemt om de foto’s eraan te hangen kan je dat euvel ook nog voorkomen!

De gasten over de versiering

Ik had de foto’s redelijk hoog gehangen maar trokken zij de aandacht van alle gasten. Zowel de volwassenen als de kinderen vonden het helemaal te gek! Ik heb ze in het midden van de zaal gehangen. Zo konden de beiden delen van de zaal de foto’s zien gedrukt aan hun kant. Veel van de gasten zijn langs beiden kanten gaan kijken want de kant die zij zagen : die smaakte naar meer!

Foto : Sofie Van Der Steen

Mijn gasten hadden veel interesse in de slinger. Regelmatig heb ik de vraag gekregen : ” Waar haal je zo’n leuk ding nu vandaan?” Of hoorde ik gasten tegen elkaar zeggen : “Ze zijn wel echt origineel hé, kijk nu naar die fotoslinger!” Met deze slinger heb ik dus een hele goeie indruk nagelaten en het maakte de zaal in één oogopslag Lott’s zaal, haar feest.

Wil jij ook zo’n leuke slinger?

Ik vind de slinger echt helemaal geweldig. Ik denk zelfs dat ik jaarlijks wat  vlaggetjes ga bijbestellen om de verjaardagen te vieren. Zo heeft Lott binnenkort 10 jaar aan foto’s aan een slinger. Ik hou van zulke dingen!

Heb jij ook een feestje gepland waar deze slinger leuk zou staan? Je kan hem kopen bij hetfotoalbum.nl vanaf €13,00 via deze link :

Maak je eigen fotoslinger !

 

Hou jij ook zoveel van fotoproductjes? Wat is leukste dat je ooit kocht?

 

 

 

 

Author

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.