Beginnen met seksspeeltjes? Zo kies je de beste uit

Vrouw By okt 05, 2020 No Comments

Seksspeeltjes kunnen een erg leuke toevoeging zijn aan je seksleven. Ze maken het spannender en laten je genot ervaren op een manier die je nog niet eerder kende. Niet voor niks werden seksspeeltjes zelfs in de tijd van de Romeinen al gebruikt. Je kunt ervoor kiezen om een speeltje in je eentje te gebruiken, maar ook tijdens het spel met je partner kunnen seksspeeltjes een leuke extra toevoeging zijn. Maar als je nog nooit eerder gebruik hebt gemaakt van een seksspeeltje kan het lastig zijn om te weten met welke je moet beginnen.

Welke speeltjes zijn geschikt voor beginners?

Als je nieuw bent in de wereld van de seksspeeltjes, is het verstandig om met een eenvoudig speeltje te beginnen. Een vibrator is hier een goed voorbeeld van. Er zijn vibrators in vele soorten en maten en er zal er dus altijd wel eentje te vinden zijn die jouw fantasie prikkelt.

Ben je nieuwsgierig naar anale seks? Dan is een kleine metalen buttplug een leuk speeltje om mee te beginnen. Gebruik hierbij wel altijd voldoende glijmiddel, om de ervaring een stuk aangenamer te maken. Ook een vibrerende cockring is een simpele, maar erg fijne toevoeging aan jullie seksleven. Zoeken jullie wat extra spanning in bed? Een blinddoek en veer kunnen dan al veel toevoegen.

Geniet van de voorpret

Niet alleen het daadwerkelijke gebruik van een seksspeeltje voegt een dimensie toe aan je seksleven, ook het fantaseren over het gebruik en het uitzoeken van een geschikt speeltje kan al erg spannend zijn. Wil je het speeltje samen gebruiken? Ga dan met je partner in gesprek over al jullie fantasieën. Kijk wat jullie samen willen beleven en ga op zoek naar een speeltje dat daar bij kan helpen. Zoek samen naar geschikte seksspeeltjes of kies los van elkaar wat dingen uit die jullie daarna samen kunnen bespreken. Zo kun je ook van de voorpret al een opwindende gebeurtenis maken.

Author

| Madelon | Founding mom van Meer Met Mama | Mama van 3 | Gelukkig getrouwd | Wierden | 1989 |

No Comments

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.